10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

hadi ya cok sevindim o zaman bırakmıyım ben bunu :) çok sagol canım

canım 30 day shared uyguluyorum ben ya incelme oldu sende uygulamıyosan uygula tavsiye ederim :) ne demek canım görevimiz diger türlü cok karısıktı böyle daha iyi oldu :)

iyi akşamla rkızlar kaç gündür bilgisayarım yoktu yazamadım size.çok fazla kabızlık sorunu yaşıyrm.inşş yrn lavoboya çıkarsam tartılıp isze kilomu sölücemmm

ama beni kim görse çok zayıflamışsın diolar.normalde ayak ayak üstüne atamazdım kilomdan zorlanırdım.şimdi çok rahat atabiliyrmmm

Kizlar bende bir ara yApmistim 30 day shared.3.levele gectigimde birakmistim.55 kiloyu tartida gordugum gun baslicam.gobek bolgem problemli amma bir kac kilo verirsem daha cabuk toplarim diye dusunuyorum.

30 gunluk birprogram 3 levelden olusuyor her level 10 gun yapiliyor inceltiyor.bu forumda konuyla ilgili topik var.konuyla ilgili ayrintili bilgiler yapanlarin sonuclari filan var

Canim suanda telden baglaniyorum link atamam ama spor ile saglikli yasam topigine gir egzersizler bolumunde jillian michaels 30 day shared var ordan bulabilirsin.yada google yaz her level var youtubede.

kızlar kilo kaybedip incelmemenin sebebi eğer fazla kiloluysanız yağlar önce iç organlardan yakılıyor organların etrafındada yağ tabakası var

Kızlar bişeyden bahsedeceğim çoğunuz biliyordur ama bilmeyenler için yazayım...Kilo vermeler bir müddet durur gibi görünür, oysa durmaz, erittiğiniz yağların yerleri su ile dolar, bir müddet sonra bu su vücuttan atılır, kilo veremiyorum diye üzülüp diyeti bırakmayın sakın!!!!

ben 64ten 60a indim cnm sonra durdu 10 gün kg sabit. sonra baktn vermiorm bozdummm

Heee ben akşam 150 gr kadar tavuk (ızgara, yarım kapya biber o da ızgara), bir küçük tabak marul salatası, bir bardak yeşil çay (kupa), 1 tane de hurma yedim... Tavuk normal göğüs eti olduğunda bana çok tatsız geliyor ki göğüs eti idi, bende yarım kaşık yoğurt, bir tutam kekik ve kırmızı biber, 1 çay kaşığı salça ile karıştırıp öyle ızgara yaptım, çok güzeeeeel oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…