- 13 Ağustos 2011
- 380
- 0
-
- Konu Sahibi Mathildablue
akşam 7 kaşık makarna salata 500 kadar ip 50 mekik 35 dk koşu bandında yürüyüş
hadi ya cok sevindim o zaman bırakmıyım ben bunu :) çok sagol canımcanım fazla yemeden vücut kas yapıcak besin bulamıyor zaten hiçbirimiz yeterli protein almıyoruz diyet yaptığımız için, kas yapman imkansız.
insanların kas sanma nedenleri: 1. kaslar yumuşakken sertleşiyor insanlar kas oldu sanıyor 2. kas çok zorlandığında su topluyor ara verince iniyor
ben shred yapalı 12 gün oldu bacaklarım incelmeye başladı, koşu yaparken eskiden sürekli su topladığından anlamazdım inceldiğini bırakınca inerdi. 1 yıldır ağır sporlar yapıyorum canım alt bacaklarım kalındı onlar bile kaslanmak yerine inceldi
30 day share uyguladığından onun şişliğide olabilir yanlış bilmiyorsam bırakınca bi miktar şişlik iner
Bende kg olarak zayıfladım ama göbek çapında 1 cm incelme yok
Canım tablo için emeğine sağlık hakkını helal et... :)
Kizlar bende bir ara yApmistim 30 day shared.3.levele gectigimde birakmistim.55 kiloyu tartida gordugum gun baslicam.gobek bolgem problemli amma bir kac kilo verirsem daha cabuk toplarim diye dusunuyorum.
30 gunluk birprogram 3 levelden olusuyor her level 10 gun yapiliyor inceltiyor.bu forumda konuyla ilgili topik var.konuyla ilgili ayrintili bilgiler yapanlarin sonuclari filan var
Canim suanda telden baglaniyorum link atamam ama spor ile saglikli yasam topigine gir egzersizler bolumunde jillian michaels 30 day shared var ordan bulabilirsin.yada google yaz her level var youtubede.
Kizlar bende bir ara yApmistim 30 day shared.3.levele gectigimde birakmistim.55 kiloyu tartida gordugum gun baslicam.gobek bolgem problemli amma bir kac kilo verirsem daha cabuk toplarim diye dusunuyorum.
ben 64ten 60a indim cnm sonra durdu 10 gün kg sabit. sonra baktn vermiorm bozdummmKızlar bişeyden bahsedeceğim çoğunuz biliyordur ama bilmeyenler için yazayım...Kilo vermeler bir müddet durur gibi görünür, oysa durmaz, erittiğiniz yağların yerleri su ile dolar, bir müddet sonra bu su vücuttan atılır, kilo veremiyorum diye üzülüp diyeti bırakmayın sakın!!!!
ben 64ten 60a indim cnm sonra durdu 10 gün kg sabit. sonra baktn vermiorm bozdummm
:///////////////////// Bozmamalısın, bak bu defa başladık bozma artık:)