- 13 Ağustos 2011
- 380
- 0
-
- Konu Sahibi Mathildablue
:///////////////////// Bozmamalısın, bak bu defa başladık bozma artık:)
İşte bu sebepten hergün tartılmıyorum 3 gün yerimde seksem 4. gün şevkim kaçar
10 kilo sağlıklı beslenerek epey uzun en az 3 kere bu sekme haline takılırız
bozmam cnm merak etmeee :d yaa sen nerdsn ayrı kaldkkkben tavugu yarn yapcm bugn ck yoruldm fırstm olmdı
Merhaba kızlar, kusura bakmayın cumartesi size kilomu yazcaktım ama müsayit olamadım bazı işlerim vardı..bu sabah aç karnına tartıldım 86.3 çıktım :)) ama çok dikkat ettim hiç bozmadım diyetimi ve inş hep böyle gider.bu şekilde ilerlersem eğer anne olma hayalime ennn kısa zamanda ulaşcam. zaten bu seferki hedef farklı anne olcam bende Allahın izniyle :)))
canım onun için tatlı istegini bastırcak hafif tatlı seyler ye. mesela tarcınlı süt içmerhaba arkadaşlar bende kilo vermeyi çok istiyorum ama inanılmaz derecede tatlı düşkünlüğüm var gördüğüm anda dayanamıyorum
tamm güncelliyorumMerhaba kızlar, kusura bakmayın cumartesi size kilomu yazcaktım ama müsayit olamadım bazı işlerim vardı..bu sabah aç karnına tartıldım 86.3 çıktım :)) ama çok dikkat ettim hiç bozmadım diyetimi ve inş hep böyle gider.bu şekilde ilerlersem eğer anne olma hayalime ennn kısa zamanda ulaşcam. zaten bu seferki hedef farklı anne olcam bende Allahın izniyle :)))
günaydın bugün tartıldım 72.3 geldim 100gr vermişim
meraba cnm bende anne olmak için zayıflayanlardanım
mrb kızlar dün yazamadım demiştim ya kahvaltıya davetliyiz diye eşim sabah işten 7 gibi geldiği için 12:30 da kahvaltıya gittik ( çünkü herkesin eşi aynı ekipte) kahvaltıda 1 sigara böreği( eşim böyle yazdığımı bilse çok kızar onun adı kalem böreği oldu diyee) 1 ıspanaklı milföy böreği biraz salatalık bir dilim domates yedimsonra arkadaş ev taşıyacaktı boya işleri filan için eşlerimiz hep beraber oraya gittiler bizde biraz dışarı çıkalım dedik çok yürüdük ama öğle hyemeği niyetine de 1 simitle 1 halka tatlısı yedim (( akşam yemeğinde de yine beraber olma kararı aldığımız için fırında makarna ve kızarmış yavuk yedim (
bu gün henüz hiçbişey yemedim tartıldım 74.1 kg mım(
arkadaşlarım çöp gibi olduğu için onları diyete sokamadım
Selam maonyaa, desene bu yolda yalnız değilim :) birbirimize destek olalım ve anne olalım :) kaç kilo fazlalığın var senin benim kadar yoktur heralde..