10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

merhaba arkadaşlar bende kilo vermeyi çok istiyorum ama inanılmaz derecede tatlı düşkünlüğüm var gördüğüm anda dayanamıyorum

Sabah : 2 bardak yeşil çay , 1 yumurta , 1 dilim peynir , 4 y.zeytin , 1 çeri domates , 1 dilim kepekli ekmek
Ara öğün : yok
Öğle : 1 ızgarada yagsız et , 2 köfte 1 tabak yagsız salata
Ara öğün : 1 bardak yeşil çay , 3 ceviz
Akşam : yemedim sabah baya yedim diye :)

Merhaba kızlar, kusura bakmayın cumartesi size kilomu yazcaktım ama müsayit olamadım bazı işlerim vardı..bu sabah aç karnına tartıldım 86.3 çıktım :)) ama çok dikkat ettim hiç bozmadım diyetimi ve inş hep böyle gider.bu şekilde ilerlersem eğer anne olma hayalime ennn kısa zamanda ulaşcam. zaten bu seferki hedef farklı anne olcam bende Allahın izniyle :)))

meraba cnm bende anne olmak için zayıflayanlardanım

merhaba arkadaşlar bende kilo vermeyi çok istiyorum ama inanılmaz derecede tatlı düşkünlüğüm var gördüğüm anda dayanamıyorum
canım onun için tatlı istegini bastırcak hafif tatlı seyler ye. mesela tarcınlı süt iç
tamm güncelliyorum
günaydın bugün tartıldım 72.3 geldim 100gr vermişim

sennde kilonu güncelliyorum canım

kahvaltı: 1 kase sütle birlikte special k ( çikolatalı olanından)
ögle: 1 elma
aksam: 2 tane haslanmıs yagsız içli köfte yanında 1 kase yogurt yemeyi düsünüyorum

mrb kızlar dün yazamadım demiştim ya kahvaltıya davetliyiz diye eşim sabah işten 7 gibi geldiği için 12:30 da kahvaltıya gittik ( çünkü herkesin eşi aynı ekipte) kahvaltıda 1 sigara böreği( eşim böyle yazdığımı bilse çok kızar onun adı kalem böreği oldu diyee) 1 ıspanaklı milföy böreği biraz salatalık bir dilim domates yedim sonra arkadaş ev taşıyacaktı boya işleri filan için eşlerimiz hep beraber oraya gittiler bizde biraz dışarı çıkalım dedik çok yürüdük ama öğle hyemeği niyetine de 1 simitle 1 halka tatlısı yedim(( akşam yemeğinde de yine beraber olma kararı aldığımız için fırında makarna ve kızarmış yavuk yedim(
bu gün henüz hiçbişey yemedim tartıldım 74.1 kg mım(
arkadaşlarım çöp gibi olduğu için onları diyete sokamadım

arkadaşlar bende geldim aranıza alırsanız sevinriim 65,9 kiloyum hedef 55 kilo olmak 7,5 ay önce doğum yaptım sezeryanla :)

tamam canım :) forumu okuduysan biraz kuralları biliyosundur. sen nası bir beslenme programı uygulamayı düsünüyosun

cnm naptın sen ya :S daha baslamdn yani sen diyete? bosver arkdslarnı biz burda birlik oluyoruz zatennn

Selam maonyaa, desene bu yolda yalnız değilim :) birbirimize destek olalım ve anne olalım :) kaç kilo fazlalığın var senin benim kadar yoktur heralde..

75 kiloyum boyumda 1.58 en az25 kilo fazlam var ama ben 65e düşmek istiyorum çünkü çok zayıfı sevmiyorum.

bende guatır var cnm sizde sorun ney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…