-
- Konu Sahibi Mathildablue
Kirtasiyelerde sayacli ip satiliyor ben kirtasiyeden bulmustum.aslinda regli doneminde metabolizma daha hizli calisiyor diyete ve spora devam edince daha guzel kilo veriliyor.yalniz benim reglim cok cok az oluyor.bildiginiz bir kur cay filan varmi cogaltmak icin.ben 27 yasindayim.
Metabolizma daha hızlı çalışıyor evet, fakat değişen hormonlar yüzünden kadınların büyük bölümünde ödem oluşuyor, artı birde şu var, kan şekerinde ani düşüşler olduğu için sürekli açlık hissi yaşayabilirsiniz, her defasında da yerseniz kilo almanız da normaldir...Bu yüzden regl döneminde bu açlık hissini bastırmak yerine kuru üzüm yemenizi tavsiye ederim:)))
Eeee ne var 20 de, metabolizman hızlı ne güzelDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ben bu programlara uyamıyorum ya
Arkadaşımla beraber spora başladık O 78 Ben 65 kiloydum ikimizin hedefi de 55 kiloydu 2 Ay geçti o 70 kilo Ben hala 61 kiloyum Bence kilolu olanlar daha çabuk zayıflıyor gibi geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ne yapmalıyım ben
Ben bu programlara uyamıyorum ya
Arkadaşımla beraber spora başladık O 78 Ben 65 kiloydum ikimizin hedefi de 55 kiloydu 2 Ay geçti o 70 kilo Ben hala 61 kiloyum Bence kilolu olanlar daha çabuk zayıflıyor gibi geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ne yapmalıyım ben
Canım zaten diyetteyim demeyeceksin kendine.Mesela her yemekten yiyebilirsin ama bunu kaşık olarak yani 5 kaşık olarak eklersen tabağına ve abur cuburları,hamur işi ve kızartmaları kesip bolcada su içersen hemen gidiyor kilolar inan.İşin sırrı tabağına kayacağın miktarda arkası kendi kendine geliyor zaten.Mesela ben beyaz ekmeği tamamen kestim uno denge light yiyorum hem tok tutuyor hemde zayıflamama yardımcı oluyor.Evet genelde çok kilolu olanlar kolay kilo veriyor diyorlar bende buna inanıyorum.O zaman senin sadece bir hafta şok diyet yapman gerekiyor.Mesela forumda olan protoin diyetini.Haşlanmış yada ızgara tavuk ve salatadan oluşuyor ekmek kesinlikle yok 1 hafta bu diyeti deneyip kilo verebilirsin.
yemen içmen nasıll bogazı tutmadan olmuyrr biliosnnn:)
ya ben kilo gram olarak zayıflıyo gibiyim ama neden bacaklarım incelmiyobunun için yaptıgınız özel bişi var mı kızlarr
tek care bacakları calıstıran spor hareketleriii
ya ben kilo gram olarak zayıflıyo gibiyim ama neden bacaklarım incelmiyobunun için yaptıgınız özel bişi var mı kızlarr
mesela hangi hareketler ? deneyip sonuc aldıgınız var mı. tabi bide kas yapmayan