10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

Sabah küçük bir kase mısır gevregi sütlü ama yarım çaybardağı var yoktu, öğlen ıspanak ve yoğurt, akşam mısır gevreği yine sütlü, bi dünya yol yürüdüm bi de:)) Sen ne yedin?

oh oh baya sıkmışsın sen ya :KK70: bende sabah 1 bardak sekersiz çay öğlen 2 kaşık yesil mercimek 1 lokma sadece kek tadımlık, 1kasık yogurt :) aksamda yesl mercimek corbası yicemm

oh oh baya sıkmışsın sen ya :KK70: bende sabah 1 bardak sekersiz çay öğlen 2 kaşık yesil mercimek 1 lokma sadece kek tadımlık, 1kasık yogurt :) aksamda yesl mercimek corbası yicemm

Canım hiç yemek yemek istemiyor ya, yiyince de midem bulanıyor...Ben tuz bağımlısı bir insanım...Şuan da yediğim şeylere zerre tuz atmıyorum, bu yüzden iştahım iyice kapandı.Bana diyorsunda sen de sıkma konusunda sen benden betersin:KK70:DDDDDDDDD Sabah kahvaltını yapmalısın, çayla geçiştirme, sağlığın bozulur Allah korusun...

Canım hiç yemek yemek istemiyor ya, yiyince de midem bulanıyor...Ben tuz bağımlısı bir insanım...Şuan da yediğim şeylere zerre tuz atmıyorum, bu yüzden iştahım iyice kapandı.Bana diyorsunda sen de sıkma konusunda sen benden betersin:KK70:DDDDDDDDD Sabah kahvaltını yapmalısın, çayla geçiştirme, sağlığın bozulur Allah korusun...

erken saatte okula gittiğim için okulda kahvaltlk diyet bsey bulamadım :S

sabah: 2 dilim salam 1 dilim light peynir 3 domates
ara ogun: 2 diyet biskuvi
oglen: bi kepce yogurt 2 kofte
ara ogun: 3-4 mor erik
aksam: yarim tabak pirasa 1 avuc tavuk gogus
kizlar gunde 7 saat uykuyla diyet cok zor dikkat ettiyseniz az az ama surekli yiyorum yoksa ac kalicam. bugun cokk yorgunum yinede shred level 2nin 4. gununu yapicam

iyi akşamlar hanımlar

sabah:1 bardak sütle 5 kaşık nesfit

ara : 1 portakal

öğlen kahvaltılık yedim peynir 1 dilim ekmek az domates-salatalık-helva bir kaç tane sucuk

ara :1 orta türk kahvesi çeyrek havuç

akşam:2 etimek tuzsuz 2 kase tarhana bol bol acı biber turşusu,salata ve cacık dolma yapmıştım ama yemedim artık yarın öğlen bir tane yer tadına bakarım.akşamları sıvı olarak beslenmeye gayret edicem.

sabah bir bardak taze sıkılmış meyve suyu (elma +havuç)---153

Epey bi yürüdüm de mesafeyi tam kestiremiyorum

ara
1 armut-------------------------------------70

öğle
1 haşlanmış yumurta------------------------80
1 dilm kepek ekmeği-------------------------60
1 avuç kadar haşlanmış tavuk eti-----------150
1 koca kupa yeşil çay

akşam
1 tas mercmek çorbası--------------------------270
1 tas haşlanmış tavuk eti (dahada bitmedi )---150
1 dilim kepek ekmeği-------------------------------60

ekmeği hayatımdan çıkaramıyorum ya yemekleri ekmekle yemek bünyeme öyle bi işlemişki

akşam az şekerli nescafe

gece acıkırsam yarım tas kadar müsli yerim sanırım--50
1 kupada yeşil çay içmeyi planlıyorum

Son düzenleme:
Sabah içtiğim kahveyi yazmayı unutmuşum

yeni arkadaşlar yanlarına yazdığım rakamlar kalorileri

lahana konusundan sonra bi top lahana aldım buzdolabında öylece pinekliyor bana diyet bi tarif verebilecek olanınız varmı
bide geçen yaptığımda çok acı olmuştu (acı koyduğumdan değil lahana acıydı sanırım) bunun olmaması için bir püf noktası varmı

cnm naptın sen ya :S daha baslamdn yani sen diyete? bosver arkdslarnı biz burda birlik oluyoruz zatennn

bu gün tek öğün yedim sabah limonlu ılık su içtim hiç açıkmadım akşam da 3 dilim kepek ekmeğiyle 1 posiyon tavuk sote yedim... bunun yanında 2 bardak şekersiz çay içtim... birazdan da bir kupa yeşil çay içicem... ve 1,5 su içtim henüz ama daha devamı varrr:))
doğğru söylüyosun arkadaşım ama işte aile tanışması olduğu için bişey yapamadım:KK43:( neyse onlara da belirttim diyette olduğumu... kararımdan vazgeçmedim hala diyet yapmak istiyorum. birazdan da leslie ile 3 mil yürüycem... uyku düzenimse hala bozuk

X