- 13 Ağustos 2011
- 380
- 0
-
- Konu Sahibi Mathildablue
kızlarrrrr bennn geldimmmmm...
sabah kahvaltda 1 haslanms yumurta 1 dilim peynir yedimm
saat 12 den beri çarsıçarsı tempolu yürüdümölüyorummmm
dısarda oldugum içinn öğlen sezar salata yedim ama tavuksuzduuu sizce nasıl ? sezarı yememelimiydimm coookk azzz bimayonezi vardı cunkü cokkk az
HoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinBekliyorum sabahtan beri yaaaa
EstağfirullahBenim bugün işim yoktu, 1 saat falan yürüdüm, geldim pc başına oturdum DDD Tartıldım 77,7 çıktım
gördünn cnm yaa cok sasrdımm tebrk edermmm yaa darısı basıma tartılmaya korkuorum :S
Korkma korkma bişicik olmaz, sakıncası yoksa yaş kaçtı? Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlar ya ondan soruyorum? O giden 3,3 kilonun en az 1 kilosu ödemdir eminim ben
Hosbuldum kizlar gercekten hava cok guzeldi bu gun.bizde piknige gittik ozlemisiz ama oyle pogacalar sarmalar filan yemedin sadece 3 minik kofte 1 parca tavuk ve ayran.aksamda bir sey yemem artij.meyve yeterli olur.birazdanda sporumu yapicam.bu arada regli donemimdeyim o yuzden bu ara engel olamiyorum tatli istegine
cok zor yan. meyvelerle tatlı ihtiyacını gidermeye calıssbrn zaten hep regli dönemimde kg alırım :S
cok zor yan. meyvelerle tatlı ihtiyacını gidermeye calıssbrn zaten hep regli dönemimde kg alırım :S
İnsan istahinida kontrol edemiyor dimi
Regl döneminde kilo almıyorsun, vücudun ödem topluyor, korkma yaniEn az 1-1,5 kilo fazlan olur... Bi de bana yazdığın sizin ne kız DD
Regl döneminde kilo almıyorsun, vücudun ödem topluyor, korkma yaniEn az 1-1,5 kilo fazlan olur... Bi de bana yazdığın sizin ne kız DD
Bir kac gun ip atladim liflerimim agridi ne olduysa cok fena.gecince tekrar ip atlicam cok zevkli