10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

Kirtasiyelerde sayacli ip satiliyor ben kirtasiyeden bulmustum.aslinda regli doneminde metabolizma daha hizli calisiyor diyete ve spora devam edince daha guzel kilo veriliyor.yalniz benim reglim cok cok az oluyor.bildiginiz bir kur cay filan varmi cogaltmak icin.ben 27 yasindayim.

Metabolizma daha hızlı çalışıyor evet, fakat değişen hormonlar yüzünden kadınların büyük bölümünde ödem oluşuyor, artı birde şu var, kan şekerinde ani düşüşler olduğu için sürekli açlık hissi yaşayabilirsiniz, her defasında da yerseniz kilo almanız da normaldir...Bu yüzden regl döneminde bu açlık hissini bastırmak yerine kuru üzüm yemenizi tavsiye ederim:)))

Metabolizma daha hızlı çalışıyor evet, fakat değişen hormonlar yüzünden kadınların büyük bölümünde ödem oluşuyor, artı birde şu var, kan şekerinde ani düşüşler olduğu için sürekli açlık hissi yaşayabilirsiniz, her defasında da yerseniz kilo almanız da normaldir...Bu yüzden regl döneminde bu açlık hissini bastırmak yerine kuru üzüm yemenizi tavsiye ederim:)))

Evet haklisin cnm.gecen sene ben regli donemimde istahimi bastirarak daha hizli kilo verdigimi fark ettim.yalniz bende su var ben azla yetinemiyorum bir avuc kuru uzumle baslar avuc avuc yerim huyum kurusun.:KK43:

Kızlar bugün neler yedim yazayım hemen
sabah:
2 dilim uno denge light
4 çeri domates
kibrit kutusu kadar peynir
maydanoz,tek şekerli çay
ara:
1 elma
yeşil çay
bol su
öğlen:
üç çatal mantar yemeği
iki kaşık yoğurt
minicik biber dolması
akşam:
6 kaşık nohut yemeği
1 dilim uno denge light
1 bardak ayran
6 kaşık bulgur pilavı
akşam biraz fazla kaçtı sanınım:KK17:

Ben bu programlara uyamıyorum ya
Arkadaşımla beraber spora başladık O 78 Ben 65 kiloydum ikimizin hedefi de 55 kiloydu 2 Ay geçti o 70 kilo Ben hala 61 kiloyum Bence kilolu olanlar daha çabuk zayıflıyor gibi geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ne yapmalıyım ben :KK43:

Arkadaşımla beraber spora başladık O 78 Ben 65 kiloydum ikimizin hedefi de 55 kiloydu 2 Ay geçti o 70 kilo Ben hala 61 kiloyum Bence kilolu olanlar daha çabuk zayıflıyor gibi geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ne yapmalıyım ben :KK43:

Canım zaten diyetteyim demeyeceksin kendine.Mesela her yemekten yiyebilirsin ama bunu kaşık olarak yani 5 kaşık olarak eklersen tabağına ve abur cuburları,hamur işi ve kızartmaları kesip bolcada su içersen hemen gidiyor kilolar inan.İşin sırrı tabağına kayacağın miktarda arkası kendi kendine geliyor zaten.Mesela ben beyaz ekmeği tamamen kestim uno denge light yiyorum hem tok tutuyor hemde zayıflamama yardımcı oluyor.Evet genelde çok kilolu olanlar kolay kilo veriyor diyorlar bende buna inanıyorum.O zaman senin sadece bir hafta şok diyet yapman gerekiyor.Mesela forumda olan protoin diyetini.Haşlanmış yada ızgara tavuk ve salatadan oluşuyor ekmek kesinlikle yok 1 hafta bu diyeti deneyip kilo verebilirsin.

yemen içmen nasıll bogazı tutmadan olmuyrr biliosnnn:)

ben kalkıyım aksam yemegimi hazırlıymmmm busecimmm yemekten ssonra ins görsrzzz hepnz öpldünüzzz:KK16:

Canım zaten diyetteyim demeyeceksin kendine.Mesela her yemekten yiyebilirsin ama bunu kaşık olarak yani 5 kaşık olarak eklersen tabağına ve abur cuburları,hamur işi ve kızartmaları kesip bolcada su içersen hemen gidiyor kilolar inan.İşin sırrı tabağına kayacağın miktarda arkası kendi kendine geliyor zaten.Mesela ben beyaz ekmeği tamamen kestim uno denge light yiyorum hem tok tutuyor hemde zayıflamama yardımcı oluyor.Evet genelde çok kilolu olanlar kolay kilo veriyor diyorlar bende buna inanıyorum.O zaman senin sadece bir hafta şok diyet yapman gerekiyor.Mesela forumda olan protoin diyetini.Haşlanmış yada ızgara tavuk ve salatadan oluşuyor ekmek kesinlikle yok 1 hafta bu diyeti deneyip kilo verebilirsin.

Çok Teşekkürler deneyeceğim :)

ya ben kilo gram olarak zayıflıyo gibiyim ama neden bacaklarım incelmiyo :KK43: bunun için yaptıgınız özel bişi var mı kızlarr

kızlar bende reglyım tatlı ihtiyacımı az şekerli portakal reçeliyle kapadım bulabildiğim en sağlıklı tatlıydı.

sabah: yarım simit 1 dilim light peynir 2 dilim salam

oglen: yarım simit 1 avuc cilek birkaç mor erik

ara ogun: 1 dilim ekmek ustune portakal receli :KK53:

aksam: 1 havuc 1 elma 1 dilim ekmek

bugun simitleri yakıyım diye 2 kere yaptım shred level 2yi :KK52:

mesela hangi hareketler ? deneyip sonuc aldıgınız var mı. tabi bide kas yapmayan

canım fazla yemeden vücut kas yapıcak besin bulamıyor zaten hiçbirimiz yeterli protein almıyoruz diyet yaptığımız için, kas yapman imkansız.
insanların kas sanma nedenleri: 1. kaslar yumuşakken sertleşiyor insanlar kas oldu sanıyor 2. kas çok zorlandığında su topluyor ara verince iniyor
ben shred yapalı 12 gün oldu bacaklarım incelmeye başladı, koşu yaparken eskiden sürekli su topladığından anlamazdım inceldiğini bırakınca inerdi. 1 yıldır ağır sporlar yapıyorum canım alt bacaklarım kalındı onlar bile kaslanmak yerine inceldi :KK34:

ya ben kilo gram olarak zayıflıyo gibiyim ama neden bacaklarım incelmiyo :KK43: bunun için yaptıgınız özel bişi var mı kızlarr

30 day share uyguladığından onun şişliğide olabilir yanlış bilmiyorsam bırakınca bi miktar şişlik iner
Bende kg olarak zayıfladım ama göbek çapında 1 cm incelme yok

Canım tablo için emeğine sağlık hakkını helal et... :)

Sabah bir kupa kahve
bir ızgara köfte bir dilim kepek ekmeği

ara arkadaşlarla aşık büfe restorana gittik ben kendime bi bardak çay aldım
1 şekerli çay
kızımdan arta kalan 3 5 kaşık pilav 1 2 döner 2 çatal salata

ara elma

akşam yemeği
2 izgar aköfte 1 kepek ekmeği
3 5 kaşık lihgt yoğurt

birazdan yarım kase müsli ve bir kupa yeşil çayla

sanırım başka bişi yemem

Son düzenleme: