- 20 Haziran 2012
- 10
- 0
-
- Konu Sahibi Mathildablue
Spor falan da yapılırsa olur herhalde. Teşekkür ederim tatlım. Inşallah herkes istediği kiloya ulasircanım sadece normalde yediklerinin yarısını yesen ve aksam belli bi saatten sonra yemesen bile zayıflayabilirsin. bu cokta zor degil
30 day shared de kacıncı günündesin canım bende yapıyorum düzenli gercekten görübtüde gözle görülür fark yaratıyo :) ben 9. günümdeyim yarından sonra level 2 ye gecicem
level 2nin 3. gunundeyim bugun ve ilk defa bacaklarimdaki sislik insin diye spora ara vermeme gerek kalmiyo gun gectikce inceliyolar zaten daha cok yolum var bu bitince insanity yapicam 60 gunde heryerin tas gibi kas oluyormus baklavalar cikiyormus, kemiklerim cok ince o yuzden bacaklarim asiri kalin olmasa bile boyle vucudumun ayri bi parcasi gibi dalga dalga yag var ustunde.
canım benim bacaklarım cok kalın incelsin sıkılassın diye yapıyorum incelme oldumu gözle görülür bacaklarında ama ben kas olmasını istemiyorum. sadece incelsin yeter
Bu arada bayanlar bende spor yapmak istiyorum mesela koşu ve yürüyüş. Ama bacak kasi yapar dediler ki ben hiç sevmem kadında belirgin kasi. Sizce yapmalıyım?
Hmm kaç kilodan kaça inmek istiyodun canım sen?
30 day shared de kacıncı günündesin canım bende yapıyorum düzenli gercekten görübtüde gözle görülür fark yaratıyo :) ben 9. günümdeyim yarından sonra level 2 ye gecicem
Midem çok bulanıyor birşey yemedim o yüzden :) Şuan regle dönemindeyim ona rağmen tartıda 66.5(kilo bildirimi ) gözüküyor birde adetim bitince çıkıcam bakalım kaç :)
Tuzlu salata marul felan yesen en azından
Regli döneminde kilo ne kadar farkediyor ?
canim bikere diyet yaparken asla kas yapmazsin ama kaslarin sertlesir belirginlesir ama bana gore yururken sallanan oturunca yayilan bacaklardan cok daha iyi. shred gibi agir bi program yapiyoruz bende belirginlesmedi. hele 1 saatlik kosu ve yuruyusten hic korkmana gerek yok. diyet ince spor ise bicimli bacaklar yapar ikisi birlesince tadindan yenmez :)
masallah tatlım manken kıvamına gelirsin ivana 1.67mis senden de olur haydi haydi :))şuan 59 um 52 olmak istiyorum canım boyum da 1.68