10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

yarışanlarbaşlangıç kiloları1. hafta2. hafta3. hafta4. hafta5. hafta6. hafta
blume9062-1
drsmgl67.6-1.3
pembenot63-3
denizko59-
maonyaaa75-2.6
beyondparadise62-1.2
qinarr58-
ms2264-+0.6
jelyb1059-
esraemrah67-
Bet198288-
redbutterfly76.50.9
Suersoy67.6-
sadness101261.5-2.5
ebruzen65-
sndz9459-
baby200966-
nergisyasemin65-
_PaNDoRa_81-
ilayda969664-

merhaba arkadaslar ben bi türlü veremedigim şu 10 kilodan sikayetciyim benmle birlikte eslik edip birbirimizi motive edebilecegimiz arkadaslarda benim günlügüme katılırsa sewinirim :) hergün yediklerimi ve yaptıgım sporu yazacagım buraya. baslangıc kilom 62

Her cumartesi kilo bildirimi yapılacaktır. Ve hergün yenilen ögünler ve yapıldıysa sporlar yazılacak.

merhaba ben gülsüm yeni katıldım bende yarışmak istiyorum kabul ederseniz çok sevinirim
GÜLSÜM'ÜN GÜNLÜĞÜ

2007 55 kg
2008 85 kg
2009 94 kg
2010 85 kg
2011 80kg
2012 74kg
20 şubat 2013 74 kg veeeeeee 31 mayıs 2013 60 kg :) ( kuğu gibi bir gelin olmak için )​

Günaydınnn herkesee.. kızlarr ben bugünn çoookk mutlu başladım güne :)
Cumartesiyi beklemeden yazıcam ;

17.02.2013 - - - - -58
22.02.2013---------55.85

Khvaltım 2 yumurta 1bardak şekersiz çay 1 bardak yeşil çay..

Canım maşallah darısı başımıza :) çok iyi yaa :)

İyi geceler kızlar bugün giremedim doktordaydım şeker yüklemesi yapıldı o yüzden düzenli olarak yaptırıyorum ailemde iki taraflı şeker var allah vermesin çok kötü birşey bu yüzden sık sık doktorda kontroldayim
Sabah : Açlık kan şekerim alınacağı için bişi yemedim .
3 saat arayla şeker yüklemesi yapıldı 3 su bardağı şekerli su hepsi 1 er saat arayla içirildi
Ara öğün : 1 muz 1 maden suyu
akşam : 1 muz 1 dilim kpekli ekmek 2 dilim peynir

Kızlaar yarın kilo bildirimiiii :) bu haftadan pek ümitli değilim özeleştrimi sesli yapayım istedim

-Ekmek çok tüketip egzersizi az yaptım Akşam yemeği için zeytinyağlı yemek yapmaya üşendim yanlızca bir kere kabak yemeği yaptım
(bu çok basit ve lezzetli Bir soğanı yarımçay bardağı zeytinyağında kavurup 2 kabak 2 diş sarımsak bir domates ekleyin kendi suyunda pişsin)

Uyuyamadım bari dedim spor yapıyım yarım saat kendi b-fit te öğrendiğim minder hareketlerini yaptım birde 30 day shred level 1 onu yaptım ilk defa :)

eklediğin için teşekkür ederim bende 13 hafta diyet spor yapıcam yani kilo vermek için çalısıcam 13 hafta sonunda gelinlik almaya gidicem nişanlimla istediğim gelinliği almak istiyorummmm
şşimdki kilo : 74.3
subat sonu: 73
mart sonu :68
nisan sonu: 64
mayıs sonu :60
işte zafer planı ödülüm zaten harika :)

22.02.13 kahvaltı : 1 kase müsli
ara: 1 elma
yeşilçay
öğle: yarım etli pide :S + siyah çay
akşama doğru: yeşilçay
akşam: yemek yoktu kahvaltılık yedim. 1 dilimde cezerye tatlısı yedim.
gün boyu 2 lt. su, 30 dk yürüyüş 20 dk egzersiz

kızlar bişey soracağım elmanın diyet için kırmızısı mı iyi yeşilimi ya da farkedermi :KK17:

yeni kilom: 58.7

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar bugün giremedim doktordaydım şeker yüklemesi yapıldı o yüzden düzenli olarak yaptırıyorum ailemde iki taraflı şeker var allah vermesin çok kötü birşey bu yüzden sık sık doktorda kontroldayim
Sabah : Açlık kan şekerim alınacağı için bişi yemedim .
3 saat arayla şeker yüklemesi yapıldı 3 su bardağı şekerli su hepsi 1 er saat arayla içirildi
Ara öğün : 1 muz 1 maden suyu
akşam : 1 muz 1 dilim kpekli ekmek 2 dilim peynir
canım cok az yemişin sadece meyve nerdeyse durabildinmi bu sekilde ayakta gün boyu
eklediğin için teşekkür ederim bende 13 hafta diyet spor yapıcam yani kilo vermek için çalısıcam 13 hafta sonunda gelinlik almaya gidicem nişanlimla istediğim gelinliği almak istiyorummmm
şşimdki kilo : 74.3
subat sonu: 73
mart sonu :68
nisan sonu: 64
mayıs sonu :60
işte zafer planı ödülüm zaten harika :)
sen aylık kilo degişimi istiyosun demek o kadarda zor degil o zaman kacamak yapmazsan rahat rahat gelirsin o kiloya :)

kizlarrr persembe erkek arkadasimla 2. senemizi kutliycaz iyi gorunmek istiyorum! :KK16: bugun butun gun bisey yiyemiycem disarda olucam o yuzden kahvaltida allah ne verdiyse yedim, shred saolsun kaslarimda agriyor. en guzel yani ise evde cok az oturuyorum disarda surekli hareketli oldugumdan minik kacamaklar cok etki etmiyor ya hemen yakiyorum ya da sonraki ogunu atlayabiliyorum ustune eve gelip yorgunluk demeden shred yapinca mutlu oluyorum :KK53:
sabah: 1 omlet 2 dilim light beyaz peynir yarim simit
ara ogun: 1 yesil elma
oglen: cantama attigim 1 paket eti form patlamis misiri ve yarim simiti yiyecegim
aksam: eve gec gelicegim icin 1 meyve yerim.
kilo bildirimimide yapiyim yarim kilo vermisim ama incelme daha fazla :KK16:

kizlarrr persembe erkek arkadasimla 2. senemizi kutliycaz iyi gorunmek istiyorum! :KK16: bugun butun gun bisey yiyemiycem disarda olucam o yuzden kahvaltida allah ne verdiyse yedim, shred saolsun kaslarimda agriyor. en guzel yani ise evde cok az oturuyorum disarda surekli hareketli oldugumdan minik kacamaklar cok etki etmiyor ya hemen yakiyorum ya da sonraki ogunu atlayabiliyorum ustune eve gelip yorgunluk demeden shred yapinca mutlu oluyorum :KK53:
sabah: 1 omlet 2 dilim light beyaz peynir yarim simit
ara ogun: 1 yesil elma
oglen: cantama attigim 1 paket eti form patlamis misiri ve yarim simiti yiyecegim
aksam: eve gec gelicegim icin 1 meyve yerim.
kilo bildirimimide yapiyim yarim kilo vermisim ama incelme daha fazla :KK16:

30 day shared de kacıncı günündesin canım bende yapıyorum düzenli gercekten görübtüde gözle görülür fark yaratıyo :) ben 9. günümdeyim yarından sonra level 2 ye gecicem

X