- 15 Şubat 2013
- 63
- 0
-
- Konu Sahibi Mathildablue
Beni de aranıza alır mısınız? 1.65 boyundayım 64 kiloyum :)
Teşekkür ederimmm:)hosgeldin canim
sağolcanım:) ben biraz armut bendenim aslında herkes şuan iyisin diyo ama genede çıtır olmaya kararlıyım:82:hoşgeldinbende 50 kilo olmak istiyorum
Teşekkür ederim:) evet canım biliyorum.hosgeldin canım aramıza, forumu okuduysan kuralları biliyosundur ekliyorum seni de listeye basarılar :)
topiginize şöyle bi göz gezdirdim..1 aydır çok fazla degişim yok hatta hiç kg vermeyen arkadaş bile var yanlış besleniyosunuz bu şekilde ancak kilonuzu korursunuz :)öncelikle ekmek,pilav ,makarna ,abur cubur yemiceksiniz sebze agırlıklı besleniceksiniz ızgara et yiyebilirsiniz :) fakat sizde akşam yemeginde mercimek çorbası karnıyarık birde üstüne pilav yiyen arkadaşlar var bi mercimek çorbası 300 kaloriye yakın digerlerini siz düşünün hoşçakalın :)
tabiki canım hosgeldin aramıza ekliyorum hemenMerhabalar...
Beni de aranıza alır mısınız? Ben 81 kiloyum. Boyum 1.74. Eşim zayıflamamı istemiyor. Ama ben rahatsız oluyorumGörüntümde bi sıkıntı yok, etim çok sıkı olduğu için. Ama kendimi ağır hissediyorum Nasıl besleneceğimi biliyorum.Sıkıntı uygulamamam Ama yanıma arkadaş lazım. Bana arkadaş olun lütfen:):):)
SELAMLAR, SAYGILAR...
hosgeldin canım senide ekliyorumBeni de aranıza alır mısınız? 1.65 boyundayım 64 kiloyum :)
tamam canım senin kilonu simdi ekliyorum bendekusura bakmayın kızlar bikaç gündür yazamıyorum şehir dışına çıkıcamda hazırlıklarım vardı..
kilo bildirirmimi bugunden yapabilrmiyim? 64.6
hepinize sevgilerle güzel haftasonları
bende yarın giremeyebilirim şimdiden bildirsem yani hatta cumaları bildirsem65 kiloyum
sıkma canını canım. aslında basta bi beslenme düzenini zorlada olsa oturtsan sonra zor gelmiyor.ama sen bilirsin yine her zaman bekleriz aramıza :)merhaba kızlar
ben kilo falan veremiyorum çıkarın beni listeden
menü yazmıyorum çünkü yediklerim diyete uygun şeyler değil yani diyet falan yapamıyorum. eve baklava alınıyor yemezsem gözüm kalır akşam biz yemek yiyoruz babam geç gelince onunla da yiyorum
ben daha önce 60 kiloydum 54 e düştüm onun rahatlığı var sanırım halimden pek şikayetçi değilim "zayif olsam daha iyi olurdu"yla ancak bu kadar oluyor demek o zamanlar sağlıklı olmak adına ambalajlı ürün tüketmemeye dikkat ettim suyumu da buzlukta dondurup çıkarıp çözündükten sonra içiyordum (su böyle canlı olurmuş öyle okumuştum) böyle böyle kilolar gitti nası verdiğimi farketmedim bile herneyse arkadaşımla kütüphaneye gitmeye başlıycaz baya uzak belki böyle çok yürümemin faydası olur. kilo vermeye başlayabilirsem yazarım tekrar gruba alırsınız yoksa ümitsiz vakayım :) sizlere başarılar hepinizi öpüyorum
yani bencede önemli olan görünüste degişiklik olması ve biz sok diyetler uygulamıyoruz beslenme düzenimizi degistiriyoruz bu sekilde hem daha kalıcı ve saglıklı olursanirim o 1 aydir veremeyen ben oluyorum bence beslendiklerimiz yeterli. ben sabah 7den gece 12ye ayakta oldugumu heryere yuruyerek gittigimi belirtmistim o yuzden bi ogunu asla bi meyveyle gecistiremem, suandada inceldigimi farkediyorum zaten kilom normal yag oranim fazla.
sabah: 1 domates 2 kibrit kutusu light beyaz peynir 2 yumurta beyazi
oglen: 1 kepce corba yarim tabak etli bi yemek tam noldugunu anlamadim cok yemedim.
ara ogun: 1 kase meyve salatasi
aksam: 4-5 kasik haslanmis patlican kabak, 2 kasik patates salatasi 1 elma
arkadaslar uzun ugras sonucu tablo yapmayı ögrendim ve kilolarımızı artık tablo üzerinden yayınlıcam :) ilk sayfaya bakabilirsiniz
Bende 54 kiloyum ama boyum 1.64 yani 48 olursam daha hoş olacak ve kendimi daha iyi hissedecegim ben çok diyet denemek istedim ama aksamlar olmuyor maalesef akşam çok abartmamak şartıyla evde pisen yemeği yiyerek öğle ve sabah aynı zamanda ara ogun uygulayarak zayiflanmaz mi sizce?