- 15 Şubat 2013
- 63
- 0
-
- Konu Sahibi Mathildablue
insallah canım zaten gözle görülür fazla bi fazlalığım yok bacaklarım istediğim kıvama gelsin yeter :) tabi bu sürede motivemi kaybetmemem lazımmasallah tatlım manken kıvamına gelirsin ivana 1.67mis senden de olur haydi haydi :))
Akşam yaklaşık 200 gram kadar tavuk ve marul salatası yiyeceğim:):):) midem bulanıyor, ilk gün ya ondan olsa gerek...Sabahtan beri böyle yaa... Umarım şimdi yiyebileceğim. Psikolojik olsa gerek, diyete girdim diye kendimi şartlandırdım. 81 kiloyum, boyumda 1,74. Haftaya cumartesi emin olun 78,5 kilo olacağım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr bende diyetinize katılmak sitiyorum vermem gereken 10kg var suan 60 kiloyum... neler yapıyosunuzz. size katılmakta gecmi kaldımmm:26:
canim yok kalmadin simdilik sadece hergun menumuzu ve yaptigimiz sporu yaziyoruz, bi kismimiz 30 day shred yapiyo hemen hemen ayni gunlerdeyiz
1. günüm oldugu için fazla sıkı olmasada bugünki menüm
sabah 1 bardak süt
öğlen 1 adet baget
arada 1 adet portakal
aksam ise yarım porsiyon haslanmıs yagsız et ve 1 tabak salata
ilk gün için nasıl sizce kızlarrrr
İlk gün için biraz ağır olmuş, ama kendini iyi hissettiysen ve zorlanmadıysan sıkıntı yok, kahvaltıya bir adet yumurta ekleyebilirsin...Akşamda yeşillik yemeyi unutma, ben salata yiyorum, bir kaşık zeytinyağı ve limon ile...Yağı tamamen kesmeyin arkadaşlar, yağlar hormon yapımında çok büyük öneme sahiptir, özellikle de üremeyi düzenleyen hormonlarda...
Bu arada kızlar günde bir bardak Türk Kahvesi için, metabolizmayı hızlandırıyor, ben demin içtim:) Nescafeden de uzak durun selülit yapıyormuş...
canim siki olmasada derkennasi durdun butun gun
Fazla değil, az bence birden yüklenme, sonuçları kötü olabilir Allah korusun... Vücudun bir geçiş dönemine ihtiyacı var, yavaş yavaş alıştırmalısın kendini, şok diyetler her zaman başarısızdır ve verilen kilolar fazlası ile geri alınır... Sen şekersiz Türk Kahveni iç zira daha fazla kalori yakmak istiyorsan metabolizmanı hızlandırmalısın, Türk Kahvesi de iyi bir seçim sevenler için... İlk günlerde fazla kasma, ben bugün diyet psikolojisine girdim diye iştahım otomatik olarak kapandı, yiyince de midem bulandı...Aslında daha fazla yemem gerekirdi ama yiyemedimSabah iş münasebetiyle bi tane alpella üçgen beyaz çikolatalı yedim (Aslında çok sağlıksız ama mecbur kaldım ) Eve gelince bir tane elma yedim, 5 tane balık kraker, akşam yemeğinde de 200 gram kadar balık, zeytinyağlı limonlu marul salatası, 1 saat sonra da Türk Kahvesi içtim. Bugün başladım diyete, aslında daha fazla yemem gerekiyordu fakat mide bulantısı yedirmedi...Yarın sabah kahvaltıda 2 tane yumurta, 1 dilim peynir, kepekli ekmeğin en ucundan (orası en küçük olduğu için ) 1 dilim, 1 bardak da yeşil çay. Öğlen 1 porsiyon haşlanmış lahana (1 kaşık zeytinyağı, yarım limon), ara öğünde 1 tane elma, akşam da tavuk ızgara ve mevsim yeşillikleri salatası, Türk Kahvesi yanında küçük bir dilim çikolata...
Yok yok bozmadın diyetiDDDD Bak bu kadar şartlandırma kendini elbette diyetini bozmadın:) , diyet yapacağız elbette ama vücudumuzun ihtiyaçlarını karşılayarak, yoksa vücudumuzun dengesini bozarız ki bu durum hiç de iç açıcı olmaz...
evet sonra vucudum kendını kitliyo ve kg vermem duruyo
O zaman ne yapıcaz, dengemizi bozmadan kilo vereceğizDDD DD Birlikte diyet yapabiliriz istersen takıl bana DDDD