- 17 Şubat 2013
- 92
- 71
-
- Konu Sahibi Mathildablue
aynıyız tatlım bende hırs edip 63 ten 59 düştüm sağolsun kızlar çok hırslandırıyolar
anladım canım ama baslarda hızlı sonra kilo vermenin yavaslaması normal bi durum :) vücut direnc yapıyor cünkü sen beslenme düzzenini bozma hayırlısıyla bir bir gider o kilolar motivasyonunu kaybetme :) kilonu da yarın yazarsın listeye eklerimTeşekkür ederim :) Tabii tanıtırım canım ben 18 yaşındayım denizli de yaşıyorum liseyi bitirdim sınava girmem gerekiyordu ama girmedim herşeyin hayırlısı neyse işte geçen yıl ben sağlık problemleri (adet düzensizliği) nedeniyle aşırı kilo aldım 67 kiloya kadar çıktım sonra yazın karar verdim spor ve diyetle zayıfladım 58e kadar düştüm ama ne yazık ki şimdi verdiğim kiloları geri aldım neden bilmiyorum hayatımda düzenli olarakta spor yapıyorum ben ama beslenme düzenimi bozmuştum belki ondan almış olabilirim çünkü neredeyse 6 gün su dısında hiç birşey yiyip içmeyip ondan sonra ki 2 3 boyunca aşırı yemek yeme gibi bi problemim vardı çünkü kimse destek olmuyordu artık burayı buldum inş. hepimiz birbirimize destek olucağız :) Birde ben yazın kilo verdiğimde çok iyi gidiyordu verdikçe veriyordum sonra kilo verme hızım düştü ve bir süre sonra hiç vermemeye başladım işte o zaman vazgeçmiştim
anladım canım ama baslarda hızlı sonra kilo vermenin yavaslaması normal bi durum :) vücut direnc yapıyor cünkü sen beslenme düzzenini bozma hayırlısıyla bir bir gider o kilolar motivasyonunu kaybetme :) kilonu da yarın yazarsın listeye eklerim
iyi akşamlar kızlar.bugün tartıldım 72.4 geldimm.2haftada 2.5 kilo vermişim çok şükür.ama resmen aç geziyrm.ekmek haftanın sadece 1 günü yiyorum akşam 5 6 dan sonra yemek yemiyrm.troid hastası olduğum için çok zor veriyrm
tebrik ederim canım 2 bucuk kilo cok iyi :) dewamını bekliyoruz. bende aynı sekilde 6 dan sonra bişi yemiyorum
ben onu 7 yapıcam çünkü çok acıkıyorum sonra olur dimi inş bir mahsuru olmaz??
canım o normaldir.cünkü ben spora gittigim zamanlarda demişti eğitmen sporun üstüne tartmamıstı agır cıkılıyomus cünkü. sabah ac karna dogru olan
Günaydın kızlar :) Hiç bu kadar kilo almamıştım ben ne olmuş öyle yaa 67.6 çıktı of of dedim vala 1 hafta da bile çok fark oynuyor inanın kızlar daha gecenler 65 idim