-
- Konu Sahibi Mathildablue
öğlen: 2 tane galete yeşilçay 300 kadar ip atladım 30 dk yürüyüş 50 mekik
benmi fazla yiyorum acaba anlamiyorum 2 galetayla nasil duruyosun ya da metabolizman yavaslamiyormu
tabiki canım irede meselesi . forumda aratarak diyet cesitlerini bulabilirsin ama bana fazla kasıntı geliyo harfi harfine diyet yapmak ben ondan öyle dedim bide diyeti yapıyosun cok sıkıyosun birden diyet bitti diyip bırakınca fazlasını alıyosun önemli olan burda yeme düzenini degiştirmek. emin ol miden kücüldügünde alıstıgında o az yediklerinlede doyuyor olacaksın :) motive cok önemli ve ne kadar istekli oldugunÖncelikle sağol canım. Tamam cts kilomu bildirrim :) ama nedense diyet listesi olmaynca kafama göre hareket ediyomuşum gibi geliyo bana bunuda denedm çünkü :) aslında herşy irade meselsi dimi ??
hosgeldin canım aramıza. kilonu yaz ekliyom ve cumartesileri mutlaka kilo bildirimini yapmayı unutma. ekstra bi durumun oursa burdan bildirrsende olur yoksa kimn dewam edp etmedigini anlayamıyoruzKızlarrr huhu bende geldim aranıza benide alın nolur motivasyona ihtiyacım var.Şimdilik hedefim 1o kg. çok kararlıyım gidicek bu fazlalıklar
pembenot mısır gevreğiyle yeşil çayın faydasını gördünmu
Bide sirkeli su içen arkadaş nekadar suya ne kadar sirke karıştırıyon oranını yazabilirmisin?
tabikide doymuyorum tatlım ama ben çok hırslıyımdır çok inat yaptım ondan vercem diye ve yemiyorum yani doymasamda
Merhaba :) Ben de katılabilir miyim ? :)
tabiki canım hosgeldin aramıza . kendini tanıtır mısın. bir de cumartesileri kilo bildirimini düzenli yapıcaksan ekliyim listeye cünkü basta baslayıp sonrdan ses cıkmayanları cıkarıyorum listeden
inş. canım hep birlikte :)
senin hedefin ne canım kısa boyumuzun dejavantajı işte 1 kiloda alsak hemen yusyuvarlak oluyoruz:)
boy kaç tatlım...
1.59 tatlım şimdi ki kilomu sabah tartılıp söyleyebilirim anca olur mu ? :) ama büyük ihtimal ya 64 yada 65