- 26 Şubat 2011
- 1.099
- 2.052
-
- Konu Sahibi Mathildablue
ne oluyosa hep bi kerelerden oluyo canım amaabende bi kereden bi şey olmaz mantığı vargalibaP
canım bana sorarsan diyet yapıyorsun zaten az yiyeceksin hazır corbalarında besin degeri düsük yani zararlı diye biliyorum ben kendin ewde corba yap dogal ye derim hem besinde almıs olursun yoksa pek saglıklı olacagını sanmıyorum :)kızlar bu arada hazır corbalar hakkında ne düşünüyosunuz? kalorileri fazla diil ama kilo vermeye engel mi sizce? benim oldugum yerde ekmeklere seker ekliyolar cok fazla ekmek yememeye calısıyorum yada etiketinden içindeki kimyasalları okuyorum ona göre alıyorum. karbonhidratıda kesmek istemiyorum tamamen çünkü her gün düzenli spor yapıyorum ve az biraz karbonhidrat almazsam kilo veremiyorum ve yemeklerimi cesitlendirmk istiyorum
Mrb gunaydin kizlar tek basina yapilmiyo ben karbonhidrat diyeti uygulamaya calisiyorum 67 kiloyum boy 164 52-55 olmak istiyorum ama olamazsn diyorlar bsen var bende hazirandada. Dugunum var yardimlarinizi bekliyorum
sabah 2-3tane kucuk galeta bir fincan nescafe
tamam canım seve sevee o güne kadarda tartılmak istemiyorum insanın motivasyonu düşüyor gerçektenjelyb10 cum cumartesileri kilo bildirimi yapmayı unutma sende:)
bende 1.57 yim pek fark yok aramızda aynen yusyuvarlak oluyoruz benim üst tarafta hiçbişey yok diyebilirim .. bel incecik ama basen ve bel bölgesinde bütün fazlalıklarım.. bi ara spora ve platese gittim 3ay kadar sıkılaşma oldu ama çok yorucu geldi iş ev sporr yeterr dedim.. artık sadece rejimm
bu arada resimlerimi çekmiştim ama telefonla pc bağlantısını kurmayı yapamadım.eşime sorucam.eğer biliyorsa akşam eklerim.olmazsada ben hemen menümü paylaşayım.
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık limonlu suyum ardından 30 dk. sporum
kahvaltım:1 domates-1 salatalık
5 yeşil zeytin
2 dilim tuzsuz etimek
çeyrek dilim beyaz peynir
öğlen:3 dilim haşlanmış limonlu tuzsuz karnıbahar
2-3 kaşık yoğurt
1 çeri domates
1 dilim karışık tahıllı ekmek
ara:1 paket elmalı diyet bisküvi
şimdiye kadar 2 lt. su 1 yeşil çay 1 kayısı çayı
şimdiye kadar yediklerim 429 cal. civarı çıkıyor yaptığım sporda 410 cal. bu işte yanlışlık var sanki:)
Arkadaşlar merhaba ben forumda yeniyim. boyum 1.62 kilom 88. şimdiye kadar neredeyse uygulamadığım diyet listesi kalmadı.3 kilo verdiysem 5 kilo tekrardan aldım. Kendimi bildim bileli durum bu.. ergenliğimden bu yana hep balık etli ve tombul bi kızdım. Evlenince kilom iyice arttı 2 yıllık evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istiyorum. doktor öncelikle kilo vermem gerektiğini söyledi. bu kez çok kararlıyım çünkü dış görünümden ziyade artık anne olmak istiyorum( tavsiye edebileceğiniz diyet listesi var mıdır? bu sefer kalıcı olmasını istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler...
canım ben herhangi bir diyet listesi uygulamıyorum sadece dikkat ediyorum az yemeye calısıyorum ve spor yapıyorum. sporsuz cok zor cünkü. kahvaltıda ya kahvaltılık gevrek yada peynir zeytin ve 1 dilm ekmek yiyorum. içeceklerimi sekersiz içiyorum. aksamda yemekte ne varsa ekmeksiz yiyorum. yani illa bi diyet listesi uygulamana gerek yok. ben daha önce de bu seklde kendm dikkat ederek 10 kilo verdigimi hatırlıyorum :) amac sabretmek yılmamak. biz bulda bilgilerimizi paylasıyoru< umarım sanada faydası olur hosgeldin aramıza :) bu arada cumartesi günleri kesn kilo bildirimini yap
Sadece mısır gevreğiyle nasıl doyuyorsunben biraz yemek yemeyi seviyorumda :) peki ip atlayark ve mekik çekerek ne kadar kilo vermeyi başardın canm?