10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

bende bi kereden bi şey olmaz mantığı vargalibaP
ne oluyosa hep bi kerelerden oluyo canım amaa
canım bana sorarsan diyet yapıyorsun zaten az yiyeceksin hazır corbalarında besin degeri düsük yani zararlı diye biliyorum ben kendin ewde corba yap dogal ye derim hem besinde almıs olursun yoksa pek saglıklı olacagını sanmıyorum :)

hosgeldin canım aramıza ekliyorum ama kuralımız söyle hergün listemizi yazacagız bide cumartesi kilo bildirimi. kilo bildirimi yapmayanları siliyoruz listeden buna dikkat et yeter :)

hosgeldin canım aramıza ekliyorum ama kuralımız söyle hergün listemizi yazacagız bide cumartesi kilo bildirimi. kilo bildirimi yapmayanları siliyoruz listeden buna dikkat et yeter :)[/QUOTE]
sabah yazdım öğlen menüm yuvarlana yoğurtlu bir kaseden. Az bir fincan kahve ictim 2tane de tuzlu kurabiye yedim

Sabah sade kahve

Yarım elma -----------30 kalori
1 ceviz içi-------------27 k

Komşuya geçmişolsuna uğradım orda

2 sigara böreği-------------------------- 360 kalori (dehşet kalorisi varmış)
1 brdak 1 şekerli çay

akşam yemeği
yarım tabak nohutlu et-------------------- 425 k
1 kepek ekmeği-----------------------------55 k

akşama biraz çiğ sebze yoğurt veya süt eklemeyi planlıyorum yatmadan önce mesajı güncellerim.

diet mısır gevreği yiyen arkadaşlar işe yarıyormu?

Bide öğünlerine balık ekleyen çok az tabi buna bende dahilim.

kendim için ayrıca yemek pişirmeye karar verdim sanırım bu mevsimde zeytinyağlı prasa yada kapuska dışında alternatifim yok karnıbaharı severim ama zeytinyağlı olunca cidden yiyemiyorum

canım ben bugün aldım mısır gevregi kahvaltıda sütle bi kase yicem artık. pembenot her kahvaltıda mısır gevregi yiyor sanırım ona sormak lazım. bende ayrıca olumlu etkisini görürsem yazarımm :)

jelyb10 cum cumartesileri kilo bildirimi yapmayı unutma sende:)
tamam canım seve sevee o güne kadarda tartılmak istemiyorum insanın motivasyonu düşüyor gerçekten

benimde üst beden sorunlu canım.göbeğim çok şiş acayip hamile gibiyim.erimesi lazım.en azından yazın rahat giyebilecek kadar eritmeliyim.dümdüz olmasada olur.ki olmaz zaten:)

bu arada resimlerimi çekmiştim ama telefonla pc bağlantısını kurmayı yapamadım.eşime sorucam.eğer biliyorsa akşam eklerim.olmazsada ben hemen menümü paylaşayım.

sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık limonlu suyum ardından 30 dk. sporum

kahvaltım:1 domates-1 salatalık
5 yeşil zeytin
2 dilim tuzsuz etimek
çeyrek dilim beyaz peynir

öğlen:3 dilim haşlanmış limonlu tuzsuz karnıbahar
2-3 kaşık yoğurt
1 çeri domates
1 dilim karışık tahıllı ekmek

ara:1 paket elmalı diyet bisküvi

şimdiye kadar 2 lt. su 1 yeşil çay 1 kayısı çayı

şimdiye kadar yediklerim 429 cal. civarı çıkıyor yaptığım sporda 410 cal. bu işte yanlışlık var sanki:)

akşam yemeğimde 250 cal. filan olucak o zaman bir meyve yada süt içsem olur sanırım:) ayy bu ne ya poff çok zor:) ama yarın ne yapıcam bilmiyorum hayır demeyi bilmeyen bir insanım ne yazıkki iki kere yok diyip dirensem üçüncüde o tatlılar poğaçalar ağzımda olucak.o zaman yine akşam çorbayla filan geçiştirip sporada 30 dk. daha eklemek lazım.

sabah: 1 domates 1 salatalik 3 yumurta beyazi 1 dilim jambon
ara ogun: yarim elma
oglen: 3 kofte yarim kase sebze corbasi bikac catal haslanmis kabak
aksam: 3 tavuk kofte 3 lahana sarma 5-6 catal pancar
aksam yemegini erken yedim yatmaya yakin bikac kasik yogurt yerim. kizlar bazilariniz inanilmaz sagliksiz besleniyor ben kendime kiziyordum ama daha az yiyemem yani disardayim hareketliyim butun gun imkansiz, bakiyorum menume spor yaptigimdan erken kalktigimdan normal geliyor, 1 aydir kilo veremedigimden bilemiyorum hangisi dogru :44: en cok merak ettigim ac mi duruyorsunuz yoksa hic acikmiyormusunuz

Arkadaşlar merhaba ben forumda yeniyim. boyum 1.62 kilom 88. şimdiye kadar neredeyse uygulamadığım diyet listesi kalmadı.3 kilo verdiysem 5 kilo tekrardan aldım. Kendimi bildim bileli durum bu.. ergenliğimden bu yana hep balık etli ve tombul bi kızdım. Evlenince kilom iyice arttı 2 yıllık evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istiyorum. doktor öncelikle kilo vermem gerektiğini söyledi. bu kez çok kararlıyım çünkü dış görünümden ziyade artık anne olmak istiyorum ( tavsiye edebileceğiniz diyet listesi var mıdır? bu sefer kalıcı olmasını istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler...

valla canım beni mısır gevreği tok tutuyo doyuyorum yani bence etkisi var hatta bazen akşam yemeği yemeyip onu yiyiyorum

canim bence yemekte pek bi yanlislik yok diyet biskuvinin paketinin 200-300 kalori etmesi lazim en az onu hesapladiysan sorun yok, 1 bucuk saat hizli ve araliksiz yuruyus yaptiginda kosu bandinda 400 civari yakarsin 30 dakikada herhangi bi sporla o kadar yakmana imkan yok zorlasan 200. :44:

Sadece mısır gevreğiyle nasıl doyuyorsun ben biraz yemek yemeyi seviyorumda :) peki ip atlayark ve mekik çekerek ne kadar kilo vermeyi başardın canm?

canım ben herhangi bir diyet listesi uygulamıyorum sadece dikkat ediyorum az yemeye calısıyorum ve spor yapıyorum. sporsuz cok zor cünkü. kahvaltıda ya kahvaltılık gevrek yada peynir zeytin ve 1 dilm ekmek yiyorum. içeceklerimi sekersiz içiyorum. aksamda yemekte ne varsa ekmeksiz yiyorum. yani illa bi diyet listesi uygulamana gerek yok. ben daha önce de bu seklde kendm dikkat ederek 10 kilo verdigimi hatırlıyorum :) amac sabretmek yılmamak. biz bulda bilgilerimizi paylasıyoru< umarım sanada faydası olur hosgeldin aramıza :) bu arada cumartesi günleri kesn kilo bildirimini yap

Kızlarrr huhu bende geldim aranıza benide alın nolur motivasyona ihtiyacım var.Şimdilik hedefim 1o kg. çok kararlıyım gidicek bu fazlalıklar

Öncelikle sağol canım. Tamam cts kilomu bildirrim :) ama nedense diyet listesi olmaynca kafama göre hareket ediyomuşum gibi geliyo bana bunuda denedm çünkü :) aslında herşy irade meselsi dimi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…