10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

arkadaşlar merhaba, ben de geldim:) bu konuyu bugün gördüm, tam konunun açıldığı tarihlerde diyete başlamıştım. 61,5 kg'dan 59'a düştüm, hedefim 50 kiloya inmek.

bu arada bugün yediklerimi yazayım:
sabah 1 kase müsli, ara öğün: yeşilçay
öğle olarakta karnıbahar yemeği+yağsız salata+2 dilim tahıllı ekmek yiyeceğim birazdan.
akşamda bol salata yemeyi planlıyorum sonrasında ise yatmadan önce yeşilçay.

Bu arada benimde hedefim 49-50 kiloya düşmek :) giyemediğim 34 beden pantolonlarımı giymek istiyorum artık..
Kızlar kilo vermemdeki asıl ama. erkek arkadaşımın '' Aşkımm sanki sen kilomu aldın '' cümleleri her söylediğinde ona sinir oluyorum..:/

selam kızlar:KK3:
Kahvaltı:
aç karnına bir kupa yeşil çay
2 dilim uno denge light
domates,salatalık
2 adet zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
ve maydanoz
Öğlen:
4 kaşık patlıcan yemeği
ve 1 kase yağsız yoğurt yemeyi düşünüyorum
Akşamda:
1 adet ızgara alabalık
1 dilim ekmek ve salata olacak
aralarda bol su,form çayı ve yeşil çay içeceğim.

5 günde 2 kilo süper :KK66:
bende merak ediyorum verebildim mi sadece proteinle besleniyorum tam olarak 3 gündür 4 gün sonra tartıda neler olacak merak ediyorum..:KK70:

vermişindir umarım :) ben biraz ipleri gevsetmemek icin hergün tartılıyorum hani zayıflayamamıssam diger gün daha sıkı oluyorum :) hadi bakalımm :KK70:

mutluyum mutlusun mutlu!! sabah 64.3 çıkmışım üstelik yag oranımda 29.7ye düşmüş. yağ oranım azalıo hızla ama kilom daha yavas azalıo neyse o da olsun kotlar bol gelio ya :)

kizlar veremiyorum demistim ya yarim kilo vermisim bu bile buyuk benim icin sanirim vucut dayanamadi verme moduna gecti yine :KK52:
sabah: 5 dilim tuzsuz peynir domates salatalik 1 lahana sarma
oglen: 1 kepce domates corbasi 2 kasik mercimek 4-5 catal fasulye
aksam: (erken yiyorum yatmaya yakin ara ogun yapiyorum) 2 tavuk kofte 1 lahana sarma 3 kasik barbunya bikac catal pancar birazdan yicem. :KK56:

bende katılmal istiyorum ama 2 aylık anneyım bebegımı emzırebılmem ıcın spor hareketlerıne katılıp sızlerın aranızda olmak ıstıyorum kııı zayıflayabıleyım..boyum 1.60 kılom 65...
bana gobek cevresı erıtecek spor hareketlerı soyleyebılır mısnız?:KK49: :26: :KK4:

canim `bolgesel incelme` diye birsey yok malesef kas yapmadigin surece, sadece sekillenir, o yuzden spesifik bolgeye gore hareket yerine heryerini calistiran sporlar yapmalisin yuruyus gibi ama biz 30 day shred programina basladik baslikca, youtubea 30 day shred yazarak bulabilirsin 3 tane level var her birini 10 gun yapiyorsun. :21: bende level 1in son gununu yapicam bugun, ara vermistim.

X