- 25 Mart 2011
- 990
- 114
-
- Konu Sahibi Mathildablue
bende katılmal istiyorum ama 2 aylık anneyım bebegımı emzırebılmem ıcın spor hareketlerıne katılıp sızlerın aranızda olmak ıstıyorum kııı zayıflayabıleyım..boyum 1.60 kılom 65...
bana gobek cevresı erıtecek spor hareketlerı soyleyebılır mısnız?:26:
tebrik ederim canım sewindim :)kizlar veremiyorum demistim ya yarim kilo vermisim bu bile buyuk benim icin sanirim vucut dayanamadi verme moduna gecti yine
sabah: 5 dilim tuzsuz peynir domates salatalik 1 lahana sarma
oglen: 1 kepce domates corbasi 2 kasik mercimek 4-5 catal fasulye
aksam: (erken yiyorum yatmaya yakin ara ogun yapiyorum) 2 tavuk kofte 1 lahana sarma 3 kasik barbunya bikac catal pancar birazdan yicem.
bende katılmal istiyorum ama 2 aylık anneyım bebegımı emzırebılmem ıcın spor hareketlerıne katılıp sızlerın aranızda olmak ıstıyorum kııı zayıflayabıleyım..boyum 1.60 kılom 65...
hosgeldin canımkızlar bende katılmak istiyoruum aranıza hepinize merhaba
Kadinlar resmen gunlerde yarisiyorlar ben daha fazla cesit yaparim sen yaparsin ye otur ye otur ohh sonra ben ne ara 10 kilo aldim diye aglaaaa
hoşbuldukbenim kilom 56 ben 47 ye düşsem yeter diyorum.boyum 1.60 ve 17 yaşındayım . ayrıca benim hiç karnım yok ama basenlerim ve kalçam var.ayrıca pilates topu aldım onu yapmayı planlıyorum birde yürüyüş ile düzenli sporla istediğim hedefe ulaşabileceğime inanıyorum sizinle birlikte motive olarak sizide motive ederek inşallah vericem kilolarımı :)
pembenot cum sen mısır gevregi yiyorsun ya miktarları nasıl. yani ne kadar süt ne kadar mısır gevreği?
öğlen: 2 galete 2 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt 1 tane muz 500 kadar ip 20 dk koşu bandında koştum akşam:7 kaşık bezelye 1 dilim ekmek 300 kadar ip 50 mekik
bende senle aynı sekilde tartılıyorum canım hepimiz öyle yapıyoruzkızlar ben her zaman sabah kalkınca aç karnına ve lavabo ihtiyacımdan sonra tartılırım
siz tokmu açmı tartılıyorsunuz.
ewet bilirim o durumu. bende ilk basladım bikac gn sonra ewde degildm bozdum resmen diyeti olmuyor yani. ondan ewde olmak sart gibi bişi.sonra sporunuda yapamıyosun ewde olmayncakızlar selam nasılsınız ?hepinizi tebrik ediyorum azminden dolayı valla.bende bir gün diyet yapıp bir gün kutlamaya devam ediyorum:)sonum ne olucak bilemedim valla:))bu gün bir tartıldım bir günde bir kilo gitmiş gibi gözüküyordu.son bir haftada 1-2 kilo aldım muhtemelen o ödemler gitmişti.o kadar sevindim ki bu gün günde kızlarla bunu kutladık çeşit çeşit hamur işleriyle:)Laaaa havle vela Allahım bana kuvvet ver.direnemiyorum ben yok olmuyor ya.dün ne güzeldi.benim evimden çıkmamam lazım ya.yok aklımı çeliyorlar illaki.bir kaç gün iyice kemerleri sıkmam lazım.hafta sonu 56 yı görsem uçarım ben