10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

pembenot mısır gevreğiyle yeşil çayın faydasını gördünmu

Bide sirkeli su içen arkadaş nekadar suya ne kadar sirke karıştırıyon oranını yazabilirmisin?

Son düzenleme:
Öncelikle sağol canım. Tamam cts kilomu bildirrim :) ama nedense diyet listesi olmaynca kafama göre hareket ediyomuşum gibi geliyo bana bunuda denedm çünkü :) aslında herşy irade meselsi dimi ??
tabiki canım irede meselesi . forumda aratarak diyet cesitlerini bulabilirsin ama bana fazla kasıntı geliyo harfi harfine diyet yapmak ben ondan öyle dedim bide diyeti yapıyosun cok sıkıyosun birden diyet bitti diyip bırakınca fazlasını alıyosun önemli olan burda yeme düzenini degiştirmek. emin ol miden kücüldügünde alıstıgında o az yediklerinlede doyuyor olacaksın :) motive cok önemli ve ne kadar istekli oldugun
Kızlarrr huhu bende geldim aranıza benide alın nolur motivasyona ihtiyacım var.Şimdilik hedefim 1o kg. çok kararlıyım gidicek bu fazlalıklar En Büyük KK
hosgeldin canım aramıza. kilonu yaz ekliyom ve cumartesileri mutlaka kilo bildirimini yapmayı unutma. ekstra bi durumun oursa burdan bildirrsende olur yoksa kimn dewam edp etmedigini anlayamıyoruz

pembenot mısır gevreğiyle yeşil çayın faydasını gördünmu

Bide sirkeli su içen arkadaş nekadar suya ne kadar sirke karıştırıyon oranını yazabilirmisin?

tatlım bence gördüm yani tek onlarla kalmıyorum bence en büyük faydam spor yani yeşil çayı biberiye çayıyla birlikte içiyorum karıştırarak öyle daha iyi

Tamam canım hemen yazıyorum bir hafta önce 76.5 kg. ile başladım diyete bu sabah tartıldım 75.600 geldim:KK31: Halbuki dün 75.200 düm :KK5:

tabikide doymuyorum tatlım ama ben çok hırslıyımdır çok inat yaptım ondan vercem diye ve yemiyorum yani doymasamda

e peki midem gurul gurul nasil duruyorsun canim ya ben anlamadim :44: bi ara gunde 600 kalori besleniyodum bigun basim dondude merdivenlerden yuvarlaniyordum az daha bidaha istesemde yapamadim :KK50:

valla tatlım bir sorunum yok şuanlık canım şükür ama bukadar az beslenmeyi herkez kaldıramaz tabi tatlım yani benim beslenmem çok az iyi değil ben sadece benimle çok dalga geçtikleri için yaptım kilo veremessin sen dedikleri için hırslandım yoksa benim diyetimi kimseye tavsiye etmem

tabiki canım hosgeldin aramıza . kendini tanıtır mısın. bir de cumartesileri kilo bildirimini düzenli yapıcaksan ekliyim listeye cünkü basta baslayıp sonrdan ses cıkmayanları cıkarıyorum listeden

Teşekkür ederim :) Tabii tanıtırım canım ben 18 yaşındayım denizli de yaşıyorum liseyi bitirdim sınava girmem gerekiyordu ama girmedim herşeyin hayırlısı neyse işte geçen yıl ben sağlık problemleri (adet düzensizliği) nedeniyle aşırı kilo aldım 67 kiloya kadar çıktım sonra yazın karar verdim spor ve diyetle zayıfladım 58e kadar düştüm ama ne yazık ki şimdi verdiğim kiloları geri aldım neden bilmiyorum hayatımda düzenli olarakta spor yapıyorum ben ama beslenme düzenimi bozmuştum belki ondan almış olabilirim çünkü neredeyse 6 gün su dısında hiç birşey yiyip içmeyip ondan sonra ki 2 3 boyunca aşırı yemek yeme gibi bi problemim vardı çünkü kimse destek olmuyordu artık burayı buldum inş. hepimiz birbirimize destek olucağız :) Birde ben yazın kilo verdiğimde çok iyi gidiyordu verdikçe veriyordum sonra kilo verme hızım düştü ve bir süre sonra hiç vermemeye başladım işte o zaman vazgeçmiştim :KK43:

canım benim boyum 155 aynen 1 kilo alsam belli oluo. 64 kiloyum 40 bedenim(sıkı bir yapım var neyseki spor yapmanında faydası) hedefim 55 ama altına düşmeyi tabikide isterim olursa ama şimdilik gözümü korkutmak istemiorm. o kdr çok diyet yaptımki vücudum alıstı onun için biraz zorlanıyorum. artık koşmaya gidicem spor olarak iyi bir spor çünkü

inş. canım hep birlikte :)

senin hedefin ne canım kısa boyumuzun dejavantajı işte 1 kiloda alsak hemen yusyuvarlak oluyoruz:)

sabah kahvaltım: yulaf kepegi yumurta 1 dilim peynir
ara: elma
öglen (şimdi yiyorm): 2parça tavuk gögsü yeşil fasülye ve yogurt

sporada gidicem bugun

bu arada kendi ekmegimi kendim yapmaya karar verdim yulaf kepegiyle iyi bi fikir diye düşündüm ne dersiniz

X