10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

arkadaşlar merhaba, ben de geldim:) bu konuyu bugün gördüm, tam konunun açıldığı tarihlerde diyete başlamıştım. 61,5 kg'dan 59'a düştüm, hedefim 50 kiloya inmek.

bu arada bugün yediklerimi yazayım:
sabah 1 kase müsli, ara öğün: yeşilçay
öğle olarakta karnıbahar yemeği+yağsız salata+2 dilim tahıllı ekmek yiyeceğim birazdan.
akşamda bol salata yemeyi planlıyorum sonrasında ise yatmadan önce yeşilçay.

Bu arada benimde hedefim 49-50 kiloya düşmek :) giyemediğim 34 beden pantolonlarımı giymek istiyorum artık..
Kızlar kilo vermemdeki asıl ama. erkek arkadaşımın '' Aşkımm sanki sen kilomu aldın '' cümleleri her söylediğinde ona sinir oluyorum..:/

selam kızlar
Kahvaltı:
aç karnına bir kupa yeşil çay
2 dilim uno denge light
domates,salatalık
2 adet zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
ve maydanoz
Öğlen:
4 kaşık patlıcan yemeği
ve 1 kase yağsız yoğurt yemeyi düşünüyorum
Akşamda:
1 adet ızgara alabalık
1 dilim ekmek ve salata olacak
aralarda bol su,form çayı ve yeşil çay içeceğim.

5 günde 2 kilo süper
bende merak ediyorum verebildim mi sadece proteinle besleniyorum tam olarak 3 gündür 4 gün sonra tartıda neler olacak merak ediyorum..

vermişindir umarım :) ben biraz ipleri gevsetmemek icin hergün tartılıyorum hani zayıflayamamıssam diger gün daha sıkı oluyorum :) hadi bakalımm

pembenot cum sen mısır gevregi yiyorsun ya miktarları nasıl. yani ne kadar süt ne kadar mısır gevreği?

mutluyum mutlusun mutlu!! sabah 64.3 çıkmışım üstelik yag oranımda 29.7ye düşmüş. yağ oranım azalıo hızla ama kilom daha yavas azalıo neyse o da olsun kotlar bol gelio ya :)

kizlar veremiyorum demistim ya yarim kilo vermisim bu bile buyuk benim icin sanirim vucut dayanamadi verme moduna gecti yine
sabah: 5 dilim tuzsuz peynir domates salatalik 1 lahana sarma
oglen: 1 kepce domates corbasi 2 kasik mercimek 4-5 catal fasulye
aksam: (erken yiyorum yatmaya yakin ara ogun yapiyorum) 2 tavuk kofte 1 lahana sarma 3 kasik barbunya bikac catal pancar birazdan yicem.

bende katılmal istiyorum ama 2 aylık anneyım bebegımı emzırebılmem ıcın spor hareketlerıne katılıp sızlerın aranızda olmak ıstıyorum kııı zayıflayabıleyım..boyum 1.60 kılom 65...
bana gobek cevresı erıtecek spor hareketlerı soyleyebılır mısnız? :26:

canim `bolgesel incelme` diye birsey yok malesef kas yapmadigin surece, sadece sekillenir, o yuzden spesifik bolgeye gore hareket yerine heryerini calistiran sporlar yapmalisin yuruyus gibi ama biz 30 day shred programina basladik baslikca, youtubea 30 day shred yazarak bulabilirsin 3 tane level var her birini 10 gun yapiyorsun. bende level 1in son gununu yapicam bugun, ara vermistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…