- 26 Şubat 2011
- 1.099
- 2.052
- Konu Sahibi Mathildablue
ne oluyosa hep bi kerelerden oluyo canım amaabende bi kereden bi şey olmaz mantığı vargalibaP
canım bana sorarsan diyet yapıyorsun zaten az yiyeceksin hazır corbalarında besin degeri düsük yani zararlı diye biliyorum ben kendin ewde corba yap dogal ye derim hem besinde almıs olursun yoksa pek saglıklı olacagını sanmıyorum :)kızlar bu arada hazır corbalar hakkında ne düşünüyosunuz? kalorileri fazla diil ama kilo vermeye engel mi sizce? benim oldugum yerde ekmeklere seker ekliyolar cok fazla ekmek yememeye calısıyorum yada etiketinden içindeki kimyasalları okuyorum ona göre alıyorum. karbonhidratıda kesmek istemiyorum tamamen çünkü her gün düzenli spor yapıyorum ve az biraz karbonhidrat almazsam kilo veremiyorum ve yemeklerimi cesitlendirmk istiyorum
Mrb gunaydin kizlar tek basina yapilmiyo ben karbonhidrat diyeti uygulamaya calisiyorum 67 kiloyum boy 164 52-55 olmak istiyorum ama olamazsn diyorlar bsen var bende hazirandada. Dugunum var yardimlarinizi bekliyorum
sabah 2-3tane kucuk galeta bir fincan nescafe
hosgeldin canım aramıza ekliyorum ama kuralımız söyle hergün listemizi yazacagız bide cumartesi kilo bildirimi. kilo bildirimi yapmayanları siliyoruz listeden buna dikkat et yeter :)