- 26 Şubat 2011
- 1.099
- 2.052
-
- Konu Sahibi Mathildablue
kızlar bir şey öğrendim şimdi gördüm 1 lt suya 2 çay kaşıı karbonat koyuyolarmış metobolizmayı baya çalıştırıyomuş göbek flan gidiyomuş yani bende yarın başlıcam sizede öneriyim dedim kızlar
Kizlar bende size katilmak istiyorum.nereye katildiysam devami gelmefi kimse paylasimda bulunmayinca akmiyor konu.burasi hareketli geldi bana sevdim.araniza alirsaniz yarin ac karinla tartilip yazarim ve her gun listemide paylasirim.yaza az kaldi kizlar tutusdu pacalarim erimek lazim.
Kizlar benim en sikayetci oldugum konu günler.sali gunude oturmaya davetliyim gidicem.ve israr kiyamet hatirim kalirlar bende sende yememler mecburen yenecekler.siz bunlarla nasil basa cikiyorsunuz yaa.benim en zorlandigim konu bu.
hafta sonu kilo vermek bi kenara almasam onada sevinicem
-Sabah sade şekersiz kahve 1 çay bardağı (kahveyi küçülttüm)
-1 biftek önce haşladım sonrakendi yağında kavruldu.------------------310 kalori
-yarın dilim kepek ekmeği
Misafirliğe gittik ara öğün yapmadım
2 bardak çay
5 adet kara kahana sarması------------netten baktım 212 kaloriymiş
akşam yemeği
3 mücver-----------------------------------------185
biraz 50 gr felandır makarna--------------------150
yarım tas sebze çorbası--------------------------80
5adet kara lahana sarması----------------------212 kalori
bi tas salata---------------------------------------90
yarım dilim ekmek
2 bardak çay 4 5 top çikolata
yarım fincan sütlü nescafe
sanırım hafta sonunu almış kapatıcam
Ben becerebilirsem menulerimin bir kismini yaptigim sporu fotograflarla yayinlamak istiyorum.tabi kilomuda.bu sekilde daha motive edici olabilir
o zaman tutcaksın kendini canım kücük porsiyon yiceksin :) mesela ben kendim öle yaptıgımda sonradan pisman oluyorum yedigime onu bildigimden yemeden önce diyorum pisman olcagıma tutuyum kendimi istedigim kiloya gelnce yerim yine diye :)
Kizlar ben hemen kendimi tanitayim 26 yasindayim boyum 155.2,5 yasinda bir oglum var.dogum kilosu degil bunlar ben hepsini kolaylikla vermistim gecen yaz 48-49 kiloydum.simdi yani yazdan bu yana 59 oldum su anda daha fazlasida olabilir.10-12 kilo vermek istiyorum.hedefum haziran 6.yani dogum gunumde fit olucam bu yaz aldigim evet evet simdiden aldigim:)34 ve 36 beden mikinerimi giymem lazim:))
inş. canım hep birlikte :)hoşgeldin cnm aramıza:)) merakla bekliyorumm belki bizde motive oluruz seni gördükçe
canım seninle aynı boydayız :)
annem inat yapar gibi hep sevdiğim yemekleri yapmaya devam ederse naparım bilmiyorum:))
inş. canım hep birlikte :)
senin hedefin ne canım kısa boyumuzun dejavantajı işte 1 kiloda alsak hemen yusyuvarlak oluyoruz:)
Ben becerebilirsem menulerimin bir kismini yaptigim sporu fotograflarla yayinlamak istiyorum.tabi kilomuda.bu sekilde daha motive edici olabilir