10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

hadi ya iyiymiş o zaman :) bi zararı yoksa denemeye deger. aman sporlarımızada masallah diyelim bende 30 day sharedi yapıyorum ve yarım saat yürüyüs 4. günüm daha aksatmadım sükürr :)

tatlım öncelikle hosgeldin aramıza kendini tanıt bide baslangıc kilonu yaz ekliyim senide :) yalnız cumartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz bunu aksatma da

şimdi bakabildim kilo bildirimi yapıyorum ama cumartesi günkü kilomdu bir hafta boyunca tartılmayı düşünmüyorum 58 kiloyum
sabah sadece 2 yumurta ve 2 bardak şekersiz çay sabah sabah tavuk yiyemedim :)
birde saat 17.30 gb tavuklu salatamı yedim 1 bardak ayran..
şimdide 3. bardak yeşil çayımı içiyorum

Kizlar benim en sikayetci oldugum konu günler.sali gunude oturmaya davetliyim gidicem.ve israr kiyamet hatirim kalirlar bende sende yememler mecburen yenecekler.siz bunlarla nasil basa cikiyorsunuz yaa.benim en zorlandigim konu bu.

canım öle durumlarda daha cok salata türündekileri alırsın tabagına bi tanede kek yada kurabiye alırsın böylece ayıpta olmaz :) mesela kimimiz kacamak yaptıgında aksam yemegi yemiyo yada onun yerine her bu tarz seylerde yerine spor yapabilirsin mesela o gün yediklerin için yarım saat bi yürüyüs yapabilirsin benm fikrim :)

hafta sonu kilo vermek bi kenara almasam onada sevinicem

-Sabah sade şekersiz kahve 1 çay bardağı (kahveyi küçülttüm)
-1 biftek önce haşladım sonrakendi yağında kavruldu.------------------310 kalori
-yarın dilim kepek ekmeği

Misafirliğe gittik ara öğün yapmadım

2 bardak çay
5 adet kara kahana sarması------------netten baktım 212 kaloriymiş

akşam yemeği
3 mücver-----------------------------------------185
biraz 50 gr felandır makarna--------------------150
yarım tas sebze çorbası--------------------------80
5adet kara lahana sarması----------------------212 kalori
bi tas salata---------------------------------------90
yarım dilim ekmek
2 bardak çay 4 5 top çikolata
yarım fincan sütlü nescafe

sanırım hafta sonunu almış kapatıcam

canım yediklerin yazdıgının cesidinden dolayı cok görünüyor ben birde cok sesit bi arada yemenin saglık acısından iyi olmadıgını biliyorum bence cesidini azaltmalısın :) belki az yiyosan fazlalastırabilirsin

Kizlar ben hemen kendimi tanitayim 26 yasindayim boyum 155.2,5 yasinda bir oglum var.dogum kilosu degil bunlar ben hepsini kolaylikla vermistim gecen yaz 48-49 kiloydum.simdi yani yazdan bu yana 59 oldum su anda daha fazlasida olabilir.10-12 kilo vermek istiyorum.hedefum haziran 6.yani dogum gunumde fit olucam bu yaz aldigim evet evet simdiden aldigim:)34 ve 36 beden mikinerimi giymem lazim:))

Kadinlar resmen gunlerde yarisiyorlar ben daha fazla cesit yaparim sen yaparsin ye otur ye otur ohh sonra ben ne ara 10 kilo aldim diye aglaaaa

Ben becerebilirsem menulerimin bir kismini yaptigim sporu fotograflarla yayinlamak istiyorum.tabi kilomuda.bu sekilde daha motive edici olabilir

bende bi kereden bi şey olmaz mantığı vargalibaP

kızlar bu arada hazır corbalar hakkında ne düşünüyosunuz? kalorileri fazla diil ama kilo vermeye engel mi sizce? benim oldugum yerde ekmeklere seker ekliyolar cok fazla ekmek yememeye calısıyorum yada etiketinden içindeki kimyasalları okuyorum ona göre alıyorum. karbonhidratıda kesmek istemiyorum tamamen çünkü her gün düzenli spor yapıyorum ve az biraz karbonhidrat almazsam kilo veremiyorum ve yemeklerimi cesitlendirmk istiyorum

canım seninle aynı boydayız :)

Mrb gunaydin kizlar tek basina yapilmiyo ben karbonhidrat diyeti uygulamaya calisiyorum 67 kiloyum boy 164 52-55 olmak istiyorum ama olamazsn diyorlar bsen var bende hazirandada. Dugunum var yardimlarinizi bekliyorum
sabah 2-3tane kucuk galeta bir fincan nescafe

annem inat yapar gibi hep sevdiğim yemekleri yapmaya devam ederse naparım bilmiyorum:))

drsmgl cim ben bu konuya şöyle bir çözüm bulmuş durumdayım.. işten eve gidişim 6- 6.30 buluyor benim bizimkilere diyorumki beni yemeğe beklemeyin lütfen ben gelmeden yemiş olun hatta :) böyle olunca yemezsin

inş. canım hep birlikte :)

senin hedefin ne canım kısa boyumuzun dejavantajı işte 1 kiloda alsak hemen yusyuvarlak oluyoruz:)

bende 1.57 yim pek fark yok aramızda aynen yusyuvarlak oluyoruz benim üst tarafta hiçbişey yok diyebilirim .. bel incecik ama basen ve bel bölgesinde bütün fazlalıklarım.. bi ara spora ve platese gittim 3ay kadar sıkılaşma oldu ama çok yorucu geldi iş ev sporr yeterr dedim.. artık sadece rejimm

merhaba kızlarr :) tartıldım bugün 60.2 kilo cıktım. kahvaltım: şekersiz ıhlamur,peynir,3 zeytin,1 dilim kurutulmus ekmek, 1 cay kasığı bal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…