- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Allah yardımcınız olsun. Seneye kreşe verip,iş bulabilirsem çalışmak istiyorum bakalım artıkAhh ahh şuan o kadar minik paralarla o kadar çok şeye yetişmeye çalışıyorum ki
Seni çok iyi anlıyorum gerçekten
Belki çocuk büyüyünce bir yerde çalışırsın biraz daha genişe çıkar elin
Nicin benzer seyler dusunmedigmiz su yazim tarzinjzdan sonra cok daha acik ortaya cikti.cevap vererek sizi ciddiye alma nezaketinde bulunmustum oysaki:)) neyse hanfendinin konusunu mahelle agzi konusmalarinizla dagitmayacagm.Gormezden geliyorum :))Takip edilesi neyin var acaba. Şu özgüvenlere de hayranım. Sen o zaman kadına carlama o da senden bahsetmemiş. İşin oşduğunu düşünmüyorum anca eleştirmene bak!
Olanı harcamak derken birikim yapmaya çalışırım. Büyük şehirde ufak tefek maaşlarla çalışıyoruz. Kendim hariç herkese elimden geleni yaparım eşim çocuklarım ailem. Kalırsa elimde birikim yaparım ki onuda kücük bi araba aldık ona ekledim. Yani normalde birikimlik maaşlarımız yok da işte kendim ne kadar geri plandaysam artık eşim bile oyle söylüyorVer para da yiyip içeyim deseydin. Çocuk neyse de eşin de böyle diyorsa belki de olanı harcamıyorsundur.
Amin,tabiki hiç bir şeyim garantisi yok,benimki sadece yılların yorgunluğuHayatta yapmak istemediğimiz bir çok şeyi yapıyoruz.
Buna da mecburuz.
Çok çok zengin olmak size mutluluğu getiremeyecek. Buna inanın.
Allah sağlıktan ayırmasın. Allah bugünümüzü aratmasın.
Hangi mahalle o zaman? Belki sana bu kadardır! Konuşmanın da bi tonu var sizler için bu tondan söylüyorum. Evap verme nezaketi mi? Hangi nezaketle cevap vermmişsen karşılığını aynı almışsın. Neden yaygara yapıyosn?Nicin benzer seyler dusunmedigmiz su yazim tarzinjzdan sonra cok daha acik ortaya cikti.cevap vererek sizi ciddiye alma nezaketinde bulunmustum oysaki:)) neyse hanfendinin konusunu mahelle agzi konusmalarinizla dagitmayacagm.Gormezden geliyorum :))
O zaman yapma. Biraz da eşin yapsın fedakarlığı da anlasın. İnsanlara iyilik yaramıyor resmenOlanı harcamak derken birikim yapmaya çalışırım. Büyük şehirde ufak tefek maaşlarla çalışıyoruz. Kendim hariç herkese elimden geleni yaparım eşim çocuklarım ailem. Kalırsa elimde birikim yaparım ki onuda kücük bi araba aldık ona ekledim. Yani normalde birikimlik maaşlarımız yok da işte kendim ne kadar geri plandaysam artık eşim bile oyle söylüyor
Ben daha intikam alacak seviyeye gelemedim ama bir gün olurda gelirsem ,tedavi olmak için yine paraya ihtiyacım olacak:) ya da belkide daha çok şükrederim,bilemiyor insan tabiBazen insan ulaşamadıklarına ulaştığında mutlu olacağını düşünür
Bazıları ulaşır ama hâlâ mutlu değildir
Bir arkadaşım vardı eskiden çok yokluk çekmiş evlenince hersey istediği gibi oldne istediyse aldı
Sonuç yılların vermiş olduğu yokluk onda ne alırsa alsın doyumsuzluğa sebep oldu aldıkça alıyor
Bir nevi geçmişten intikam alıyor
Yok zaten ne istediğimi biliyorum ama şu ara istediğim şeyler pek mümkün değil:) yoksa hep yetinmeyi bilerek yaşadım,ama ne olduysa bir isyan kıvılcımı var,neden hesapsız bir anım olmuyor diye. Gezme,kitap bunlar örnek . Yani zamanla tabiki istediğim kitabı almanın bir yolunu bulurum ama neden hep hesaplayarak almak zorundayım isyanıhaddimiz degil topa tutmak da,
simdi parasizliktan yapamadim icimde kaldi kismi aslinda cogu konuda bahane oluyor.
Gezemiyorum dediginizde, bir cok uygun fiyatli oneri sunabilirim size,
okumak istediginiz kitaplarin bir cogunu kutuphane bulabileceginizi de soyleyebilirim.
Bence biraz ne istiyorsunuz uzerine daha dusunun derim,
Zira hesapsiz kitapsiz yasamak fikri kulaga guzel gelse de bir garip duruyor bence,
onu dusunme bunu dusunme neyi dusuneceksiniz :))
bence zengin de olsaniz (hatta genel gozlemim zenginler daha cok dikkatliler bu konuda) gelir gider hesabi yapacaksiniz.
aynen rabbim veriyor sa da şükür ler olsun vermiyorsada şükürler olsun vardır bi bildigiielinde sahip olduklarin varsa çok şükür gerisi yalan...
biliyorsun biz doğduğunda hiç bişey yokken geldik dünyaya... ölürken de öle gidecez. geriye mal varlıklari dünyada kalicak. böle şeylere adanmayin. bu dünya yalan dünya.
sıkıntımız rahatimiz her türlü yaşayacagimi bi alemdeyiz.
Çok sağolun,yorumunuz çok rahatlatıcı❤elinde sahip olduklarin varsa çok şükür gerisi yalan...
biliyorsun biz doğduğunda hiç bişey yokken geldik dünyaya... ölürken de öle gidecez. geriye mal varlıklari dünyada kalicak. böle şeylere adanmayin. bu dünya yalan dünya.
sıkıntımız rahatimiz her türlü yaşayacagimi bi alemdeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?