Zenginlik nedir?

Ama ben bundan yoruldum desem topa tutmazsiniz değil mi demek istediğim bu hep yaptığım şey ama ben artık hesap kitap yapmadan sıkıldım
Hayatta yapmak istemediğimiz bir çok şeyi yapıyoruz.
Buna da mecburuz.

Çok çok zengin olmak size mutluluğu getiremeyecek. Buna inanın.

Allah sağlıktan ayırmasın. Allah bugünümüzü aratmasın.

o asilmiyor sanirim. yani ayyy bej elbisem altina bej ayakkabi alayim diyemiyorum mesela ben siyahim var giyerim modundayim.

Bazen insan ulaşamadıklarına ulaştığında mutlu olacağını düşünür
Bazıları ulaşır ama hâlâ mutlu değildir
Bir arkadaşım vardı eskiden çok yokluk çekmiş evlenince hersey istediği gibi oldne istediyse aldı
Sonuç yılların vermiş olduğu yokluk onda ne alırsa alsın doyumsuzluğa sebep oldu aldıkça alıyor
Bir nevi geçmişten intikam alıyor

İyimser olmasını bari almayın insanların elinden. Yönetenlere olan kızgınlığınızı biz iyi niyetli kendi yağında mutlu olan insanlara kusmayın..

Bence zenginlik bir evin , bir araban , senede bir kere tatile gitmek bide markette canının istediğini alabilirmek. Fazlasına gerek yok . O günlerde gelir merak etmeyin. Herşey bir arada olmuyor .
Benimde fazlasında gözüm yok normalde ama saydiklarinizdan bir tek araba var,onunda daha iki yıl sürecek borcu:) market kısmına hiç girmesek bile olur.

len benim sipalarda mi boyle diyecek ilerde..

Dediklerinizde çok haklısınız ama arkadaşta temennisini yazmış,bende duzelmeyecegini biliyorum ama temennim düzelmesi yönünde.

İyimser olmasını bari almayın insanların elinden. Yönetenlere olan kızgınlığınızı biz iyi niyetli kendi yağında mutlu olan insanlara kusmayın..
O zman sukretmeye devam..haklisiniz birileri hep sukretmeli ki sirtindakiler refah icinde yasasin.Kotu niyeli oldugmu nereden cikardiniz polyanna olmadigimdan mi yoksa iletileri mi takip ettiginjzden mi?sizi alintilamamisim ayrica isinize bakin..

Tabiki hiç düşünmeden harcama yapmak çok zor. Ama hep düşünmekten yoruldum. Hani bir dönem rahat etsem,yok illa daha kötü Mamak için uğraşmak zorundayım

len benim sipalarda mi boyle diyecek ilerde..
Daha neler soyluyor neler. Bu devede kulak. O kadar yük yüklenmişim ki sırtıma simdi hiç kimsenin umrunda değil yaptıklarım diye düşünüyorum. Eşim geçen bana kızdı yeter artık biraz kendin için bişeyler yap ye iç gez toz dedi. Aslında beni düşündü ve ne yapacaksın körüne mi götüreceksin parayı dedi ki aslında olan bir param da yok hep idare hep idare. Bu laf çok zoruma gitti.

O zman sukretmeye devam..haklisiniz birileri hep sukretmeli ki sirtindakiler refah icinde yasasin.Kotu niyeli oldugmu nereden cikardiniz polyanna olmadigimdan mi yoksa iletileri mi takip ettiginjzden mi?sizi alintilamamisim ayrica isinize bakin..
Takip edilesi neyin var acaba. Şu özgüvenlere de hayranım. Sen o zaman kadına carlama o da senden bahsetmemiş. İşin oşduğunu düşünmüyorum anca eleştirmene bak!

Allah yardımcınız olsun. Hep elimden gelenin fazlasını yaptım,elimden gelmeyenleri Allah'a havale ettim. Ama evet artık gerçekten her şey para ile mümkün.

Ama bu doyumsuzluğa bir son vermek istese saati 200 liradan başlayan psikologlardan birine gidip daha iyi hissedebilir. Yani yine para açıyor bazı kapıları.

Benimki 3 yaşında daha,ama büyüyüp aynı şeyleri der mi der bu şartlarda. Bende elimden geldiğince güzel bir hayat yaşaması için uğraşıyorum. Onu bu dünyaya getirdiysek,güzel yaşatmak zorundayım diyorum hep. Işte o yüzden işimiz zor

Allah yardımcınız olsun. Hep elimden gelenin fazlasını yaptım,elimden gelmeyenleri Allah'a havale ettim. Ama evet artık gerçekten her şey para ile mümkün.
Kesinlikle.. Ve ne yazık ki.. Üzülmek hayıflanmak birilerine sövmek de çözüm değil.. Her şeyin daha iyi olacağına olan inancımızı kaybedersek de yaşamaylım..

haddimiz degil topa tutmak da,

simdi parasizliktan yapamadim icimde kaldi kismi aslinda cogu konuda bahane oluyor.

Gezemiyorum dediginizde, bir cok uygun fiyatli oneri sunabilirim size,

okumak istediginiz kitaplarin bir cogunu kutuphane bulabileceginizi de soyleyebilirim.

Bence biraz ne istiyorsunuz uzerine daha dusunun derim,

Zira hesapsiz kitapsiz yasamak fikri kulaga guzel gelse de bir garip duruyor bence,
onu dusunme bunu dusunme neyi dusuneceksiniz :))

bence zengin de olsaniz (hatta genel gozlemim zenginler daha cok dikkatliler bu konuda) gelir gider hesabi yapacaksiniz.

Ver para da yiyip içeyim deseydin. Çocuk neyse de eşin de böyle diyorsa belki de olanı harcamıyorsundur.

Zaten ne yaparsam iki evladım için yapıyorum. Bizim olmadı onların olsun diye diye bi de bakmıssın tepene çıkmışlar. Elimden gelenin hep fazlasını yapıyorum ama şimdiki çocuklara yetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…