Yurtdişina giden nişanlı

Yani bende bunu anlamıyorum
İki tane komşum var Rus
Gayet bizim gibi aile bağları olan çoluk çocuğa karışmış insanlar
Okulumuzda veliler var yine aynı şekilde
Adları çıkmış 9'a inmez 8'e olmuş

Biri de dememiski asil guzel irk ukrayna
Defalarca kez gittim katana gibi kadinlar

Nisanliniz uzun sureligine mi gidiyo
Bikac gunlukse whatsapptan yazissaniz nolur
Goruntulu arama secenekleri zaten onerilmis
Ordayken surekli goruntulu arama isterseniz yanlis anlamaz mi nisanliniz beni kontrol mu ediyo gibisinden

26 yaşındayım, 14 kadar ülke gördüm, Türkiye ortalamasının çok üzerinde kitap okuyan, 2 üniversite 2 yüksek lisans mezunu bir insanım. Yani sanırım size eşdeğer olabilecek bir kafaya sahibim.

Uzun zamanlı ciddi giden bir ilişkim var, insanları sıkmanın yada birşeye izin verme vermeme olayının bir ilişkide yanlış oldugunu düşünüyorum. Ancak konunuzu okuyunca düşündüm, ben olsam napardım diye.

Öncelikle herkesin sorduğu doru bir soru var. Neden rusya? Avrupa balkanlar ülkemizin batı tarafları son derece bir insanın tatil ihtiyacını karşılayacak yerler. Rusyanın farkı nedir?

Yada ben şu an, açıkcası olabilecek her boş anımı onunla geçirmek istiyorum. O yanımdayken daha mutlu oluyorum. Onsuz olan aktivtelerden çok keyif almıyorum. O yüzden bir çok imkanım olmasına rağmen yurt dışına çıkmadım, onun işlerini ayarlamasını beklyorum. Ben sanırım ondan da böyle bir tavır beklerdim.

Haklar sadece ona değil bana da has diye düşünürdüm. Eğer çıkabilecek olsam bile öncelikle o bana güvense dahi insanların, ailemin bakış açısı yüzünden daha normal bir yere giderdim. Mesela italya olmazdı, amsterdam olmazdı, prag olabilirdi? Berlin olabilirdi?

Bu sebeplerden bende nişanlımın gitmesine İZİN VERMEM DEĞİL üzülürdüm. Çünkü ben kararlarımı alırken onu da düşünürdüm, salt kendimi değil.

Sorunuza gelince messenger yeterli olacaktır.

Yaw korkma Allah askina
Iki ayakliyi zaptedemezsin
Yapcak olsa burda da yapar
Kk nin her .oktan nem alma grubu korkutmasin seni
Ruslara mi ozgu fuhus
Antalyaya cevre yoluna cik bak neler goruyosun
Hadi ona da gerek yok
Kafelere iki dirhem bi cekirdek giyinip avlanmaya cikan turk kezbanlarina bak ..
Insansa zaten yapmaz
Yaparsa da Allah cikarir karsina merak etme

Illa aldatacak diye bir sey yok elbette. Kişilik meselesi bu.

Benim rahatsızlığım aldatma korkusundan öte bir şey. Rusya değil baska bir ülkeye de gitse aynı sey olurdu. Bir fırsatı varsa benle gecirsin, benim oldugum sehre gelsin yine kafasını dinler. :) benim rahatsızlıgım uzaklıkla alakali olurdu. Aynı sehirde sürekli görüşüyor olsak o zaman tatile gitmesini bu kadar dert etmezdim sanırım.

Ve evet insanın aklına neden rusya diye bi soru geliyor cidden. Çünkü bu rusya ve rus muhabbetlerinin erkeklerin arasında nasıl oldugu malum. Bu açıdan o soğuk iklimdeki ülkelere gitme ihtimali benim de canımı sıkardı, bircok erkekten duydugum "malum" muhabbetler oralarda geçiyor çünkü.

He bu "beni aldatacaaak olamaaaz" diye bi korkudan degil, neden böyle damgalanmıs bir ülkeye gidip benim aklıma o muhabbetleri getiriyor memnuniyetsizliği..

Konu sahibi sen başka bişe sormuşsun ama bende Rusya mi oldum
Benimde rus bir arkadaşım var mutaasipligina şaşırıyorum o derece hanim kendi hallerinde olanlarida var elbet ama 3 türk erkeğinin tatil için Rusya yi tercih etmesini hiçde iyi niyetli karşılamam
Vala karşılayanlarada helal olsun

Skype kullanıyorum ben yurtdışındayken çocuklarımla konuşmak için
Tango da yüklü ama onu sadece yurt içi kullandım
Facetime ehhhh, çok donuyor bende neden bilmiyorum

Not: Nişanlınız sizi kaybetmekten korkuyorsa, size değer veriyorsa, sizi sevdiği için size sadıksa hiç kafanızı takmayın.
Sizi kaybetmekten korkmuyorsa zaten yurt dışına gitmesine gerek yok, yapacağını her yerde yapar.

Farkındaysan Rus kadınlarına ağzının suyu akarak,potansiyel fahişe gözüyle bakan,zihnî bozuk adamlara laf yok.

Ah bu Ruslar. Hep bizim namıslı,işinde gücünde kocalarımızı baştan çıkarıyorlar

Cidden.Çok üzüldüm o yorumları okuyunca.
Ne erkekleri düşünüldüğü kadar boş ne de kadınları sanıldığı gibi erkek meraklısı.
Burdaki bazı kadınlar yapıyor diye sanki hepsi para meraklısı,fahişe diye damgalanmış.

Kızlar nisanlim arkadaşlarıyla Rusya'ya tatile gidiyor (güveniyorum )
Böyle wattsap dışında istediğimiz an görüntülü konusabilecegimiz hangi program var ? Pek teknolojiyle aram yok

Güveniyorsunda neden görüntülü konuşcan:)seninde içini biseyler kemiriyor dimi:)

Neden ? Şey mi olacak mesela sevgilisi eşi olan erkekler ölene kadar o toprakları göremeyecek. İlişkiye başlarken oradan feragat sözleşmesi yapılacak

Neden Tatil için Rusya diye sorardım ben..Onların iklim özelliği şu an farklı,tatil için onlar buraya geliyorken bu aylarda..Yani kum için,güneş için..Senin sevgilin kum içi,güneş için oraya mı gidior*

İş desen anlarım ama bu ayda Rusya tatil için çok uygun değilken tatil denilmesi benim aklıma iyi şeyler getirmiyor.

Benim kuzenlerim erkek olan,Ukrayna ya gitmişlerdi tatile.Şu an ikisinin hala devam eden ilişkisi var,biri nişanladı ..

Yani bir erkek grubu gidiyorsaaa, ben iyi niyetli olamıyorum maalesef.Türk erkeklerinin Rus kadınlara olan merakını biliyorum çünkü.

Kusura bakmaa.

adam rusyaya gidiyo ve derdiniz görüntülü konuşma mı? rusyaya gidiyo olması başlı başına bir derdim var konusu zaten kırın o bacaklarını, otursun. ne rusyası

Seni huzursuz etmek istemem ama eski bir turizmci olarak Rusya denilince hiç öyle normal aile insanlaridir falan diyemeyecegim. Karısını pazarlayan adamlar , aynı anda 2 erkeği ayartan kadınlar vs mide bulandirici insanlar. Para İçin herseyi yapıyorlar. Bizim erkeklere mi atlayacak denmişte dünya güzeli kızların yaninda inanılmaz çirkin erkekler vardı hep . 3 erkekte dunyada bu kadar yer varken Rusya'ya tatile gidiyor diyince iyi niyetli düşünemedim kusura bakma, kimseye de yüzde yüz güvenme

Rus kadınları gerçekten güzel şimdi kimse demesin ki eşim sevgilim gider de gözü kaymaz. Ben bir bayan olarak bile hayranlıkla seyrediyorum bir Rus ya da Ukraynalı kadın görünce. Türkiye'de olanların belli bir kısmı fuhuş işine bulaşmış diye değil gerçekten güzel ve çekici bir kadın ırkı oldukları için insan istemez eşini göndermeyi doğrusu.

Ya yeter.
Şuraya gelen 2-3 Rus yüzünden bütün millete laf atmayın usanmadınız mı bundan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…