Yani bende bunu anlamıyorumYav bi abartmayın hanımlar. Bütün Rus kadınlarını yerle bir etmişsiniz. Eşimin yanında 2 Rus çalışıyor. Kendi hallerinde işinde gücünde insanlar.
Ne kadar kolay karalıyorsunuz bir milleti.
Sanki Türk kadını,italyanı,fransızı fuhuş yapmıyor bi Ruslar yapıyor.
Ruslara âlem yapmak istese laleliye gider tövbe yarabbim ya.
Ya beni huzursuz etmeyin =)
Arkadaşlarıyla gidiyor 3 arkadaş.
Farklı sehirlerdeyiz ben gidemem ailem izin vermez zaten 3 erkeğin arasında ne yapıcam
Onun disinda çok sıkıldı bunaldi çok yoğun çalışıyor ama artık çalışmaktan burnu kanayacak kadar yoğun çalışıyor her yerinden yara çıktı gezsin biraz istiyorum
Bir de benden izin almaz , ben de ondan almam başından beri böyle devam etti neden bilmiyorum ondan önceki ilişkim tam üniversiteli iliskisiydi aşkım cafeye gidebilir miyim işte hiç kız yok /hiç erkek yok tarzı .
Ama bu böyle başladı böyle devam ediyor neden bilmiyorum
Ne diyosun ağustosta ukrayna yolcusuyuz neyseki eşimin koruma sağlamBiri de dememiski asil guzel irk ukrayna
Defalarca kez gittim katana gibi kadinlar
Ne diyosun ağustosta ukrayna yolcusuyuz neyseki eşimin koruma sağlam
Farkındaysan Rus kadınlarına ağzının suyu akarak,potansiyel fahişe gözüyle bakan,zihnî bozuk adamlara laf yok.Yani bende bunu anlamıyorum
İki tane komşum var Rus
Gayet bizim gibi aile bağları olan çoluk çocuğa karışmış insanlar
Okulumuzda veliler var yine aynı şekilde
Adları çıkmış 9'a inmez 8'e olmuş
Farkındaysan Rus kadınlarına ağzının suyu akarak,potansiyel fahişe gözüyle bakan,zihnî bozuk adamlara laf yok.
Ah bu Ruslar. Hep bizim namıslı,işinde gücünde kocalarımızı baştan çıkarıyorlar
Kızlar nisanlim arkadaşlarıyla Rusya'ya tatile gidiyor (güveniyorum )
Böyle wattsap dışında istediğimiz an görüntülü konusabilecegimiz hangi program var ? Pek teknolojiyle aram yok
Yoo oyle olmayacak evlenince beraber gidilecek. Sorun icin de line.Neden ? Şey mi olacak mesela sevgilisi eşi olan erkekler ölene kadar o toprakları göremeyecek. İlişkiye başlarken oradan feragat sözleşmesi yapılacak
Neden ? Şey mi olacak mesela sevgilisi eşi olan erkekler ölene kadar o toprakları göremeyecek. İlişkiye başlarken oradan feragat sözleşmesi yapılacak
Seni huzursuz etmek istemem ama eski bir turizmci olarak Rusya denilince hiç öyle normal aile insanlaridir falan diyemeyecegim. Karısını pazarlayan adamlar , aynı anda 2 erkeği ayartan kadınlar vs mide bulandirici insanlar. Para İçin herseyi yapıyorlar. Bizim erkeklere mi atlayacak denmişte dünya güzeli kızların yaninda inanılmaz çirkin erkekler vardı hep . 3 erkekte dunyada bu kadar yer varken Rusya'ya tatile gidiyor diyince iyi niyetli düşünemedim kusura bakma, kimseye de yüzde yüz güvenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?