Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

Bu kadar kendini paralarsan olacağı varsada olmaz.erkekler böyle üstüne düşünce kendini geri çekiyor.gerek yok yani ayrıca ayrılmak istemiyorsan blöfte yapma.

Arabayla şehir dışına gittiği kızın ablası olduğundan emin misiniz?
bende bisey danismak istiyorum uzak mesafe iliskim var 6 aylık marmarise tatile gitmeyi planliyor suan biraz kiskaniyorum guven sorunu yasiyorum ama ben seni sveiyorum akljnjn kalicagi bisey yapmam diyor istersen sende gel diyor konum atsrim ararim diyor sma ayni zamandada icicem ve gece belki disarda olurum diyor kuzenleriyle gidicek guvenmelimiyim

bende bisey danismak istiyorum uzak mesafe iliskim var 6 aylık marmarise tatile gitmeyi planliyor suan biraz kiskaniyorum guven sorunu yasiyorum ama ben seni sveiyorum akljnjn kalicagi bisey yapmam diyor istersen sende gel diyor konum atsrim ararim diyor sma ayni zamandada icicem ve gece belki disarda olurum diyor kuzenleriyle gidicek guvenmelimiyim
neden güvenmiyorsunuz ki önceden bir şey mi yaptı

neden güvenmiyorsunuz ki önceden bir şey mi yaptı
başta sevgilisi varmis 1 haftalik onu benimle aldatti bilmiyodum bende eski sevgilimle maalesef zorla konuşmak zorunda kaldim tehdit vardi sonra bu bunu ogrendi eski sevgilisiyle bulustu biz herseyi kapattik guzeldik sonra arkadasiyla konusmasini yakaladim su kizi ne bilmem ne yaparim iste arkadasi istek atsana demis bu gitmis yengrn var hesapta falan baya ozur diledi affettim 3 ay gecti ustunden hicbi sorunumuz yok

hep ilgiliydi her gün sürekli arardı görüntülü arardı yani ona bağlanmam için her yolu denedi. Aşırı ilgiliydi öyle böyle değil. Konuda anlatmamıştım ama ufak bi güncelleme geçeceğim.
Psikolojik sorunları vardı ve bunun için eski sevgilisine yazmıştı. (Psikolog olan bir yerde çalışıyormuş) bende mesajları yakalamıştım. Ama tamamen psikolojik destek almak için yazdığını söyledi. Bunun için buluşmak bile istemiş kızla.
Ben bunu bile alttan almıştım
Allah akıl fikir versin

başta sevgilisi varmis 1 haftalik onu benimle aldatti bilmiyodum bende eski sevgilimle maalesef zorla konuşmak zorunda kaldim tehdit vardi sonra bu bunu ogrendi eski sevgilisiyle bulustu biz herseyi kapattik guzeldik sonra arkadasiyla konusmasini yakaladim su kizi ne bilmem ne yaparim iste arkadasi istek atsana demis bu gitmis yengrn var hesapta falan baya ozur diledi affettim 3 ay gecti ustunden hicbi sorunumuz yok
Allah sana da akıl fikir versin kardeşim

Aahahahahhaahaahahqhqa şu kısımdan sonrasını okumadım.
Kendi kendine gelin güvey olan komik ergen kız ilahi seni :)))
Adam zaten fırıncıymış, her gün bin tane pişirdiği poğaçayı yolluk olarak görünce kafası atmıştır belki. Bir de 20 yıl der gibi 2 ayı devirdik yazmış. Hangisi daha komik karar veremedim.

Aahahahahhaahaahahqhqa şu kısımdan sonrasını okumadım.
Kendi kendine gelin güvey olan komik ergen kız ilahi seni :)))
kendi kendime gelin güvey olmadım ki o bana evlenmek istiyorum seni sevmesem seninle evlilik hayalleri kurmazdım gibi cümleler kuruyordu. O beni bu yola çıkmaya ikna etmişti.

"ben o kizi bilmemne yaparim - bu hesaptan istek atamam yengen var" hesaplari yapan adam marmarise birileriyle yatma umuduyla gidiyordur. senle konum paylassa ne olacak? atacagi konum zaten uygulamadan tanistigi kadini ya da kiraladigi eskortu atacagi otel odasi.
bence barisman hata olmus - yok yakinken ayril.

"ben o kizi bilmemne yaparim - bu hesaptan istek atamam yengen var" hesaplari yapan adam marmarise birileriyle yatma umuduyla gidiyordur. senle konum paylassa ne olacak? atacagi konum zaten uygulamadan tanistigi kadini ya da kiraladigi eskortu atacagi otel odasi.
bence barisman hata olmus - yok yakinken ayril.
ama benide cagirdi kuzenleri ile gitmezse benim yanima gelecegini soyledi

ya bana nolur dalga geçiyorum de. bi cacık olmaz.
böyle şeyler konuşulup çözülmez. adamın aklı firarda.
sana yakınlaşır bi dönem. sanarsın ki oh tamam seviliyorum ben ya baya, sonra bammm yine bi şeyler olur.
o sıra sen zaten bağlanmışsındır. bırakamazsın. o devam eder arkandan iş çevirmeye.. falan filan.
hiç beklemediği anda terk et. sonra da yüzde bir milyon o bi ara aklına gelip de seni yoklayınca asla hiçbir hareketini takma.
bunları yapmayacaksan da hayır tatile gitme ve güvenme. ama gidip de kendini o duruma sokma. diğer erkeklerin gözünde de hoş değil onlar adamın içini biliyor. ileride sen de gözün açılınca pişman olursun. olumsuz yorum yaptığım için özür dilerim uyarmaya çalışıyorum.

ya bana nolur dalga geçiyorum de. bi cacık olmaz.
böyle şeyler konuşulup çözülmez. adamın aklı firarda.
sana yakınlaşır bi dönem. sanarsın ki oh tamam seviliyorum ben ya baya, sonra bammm yine bi şeyler olur.
o sıra sen zaten bağlanmışsındır. bırakamazsın. o devam eder arkandan iş çevirmeye.. falan filan.
hiç beklemediği anda terk et. sonra da yüzde bir milyon o bi ara aklına gelip de seni yoklayınca asla hiçbir hareketini takma.
bunları yapmayacaksan da hayır tatile gitme ve güvenme. ama gidip de kendini o duruma sokma. diğer erkeklerin gözünde de hoş değil onlar adamın içini biliyor. ileride sen de gözün açılınca pişman olursun. olumsuz yorum yaptığım için özür dilerim uyarmaya çalışıyorum.
suan bi sıkınti yok aslinda ekranini paylas dedigimde yapiyor ailelerimizde biliyor saf miyim
bilmiyorum yada 🥹

Back
X