Yurtdişina giden nişanlı

kadın icin gidiyorsa her ulkede bulur bu kafadaki adamı irana yollasan bile guvenemezsinki..ordaki kadınlar fazla ısrarcı fazla gosterisli vs olsa bile yapmak isterse yapar istemezse yapmaz irade denen birsey var onu daha iyi tanımanıza sebep olur boyle bir tatil

valla bravo el birliğiyle kızı delirteceksiniz..
bütün rus kadınlarıda bizim sümüklü kocalarımızı bekliyordu sanki gelselerde yatağa atsak diye...

Para için herşeyi yaparlar Ukrayna -Letonya-Rus-Polonyalı Türkiye turunuda genelde genç bayanlar gelir
Bi anımı paylaşayım şaşıracak değilsin ama belki duruma ayıkan birileri olur;bigün eniştem işe gidecek teyzemle benide çarşıya bırakacaktı neyse araca bindik yol kenarında atm görünce teyzem durda bi para çekeyim dedi indi bende büfeye indim arkadından ATM'de bi kaç kişi var neyse araca yakın ikimizinde gitti yer ana bi de ne görelim Rus'un biri sen eğil enişteyle pazarlığa giriş Adam bağırıyor istemiyorum filan teyzem de ben de şok kadın saçma saçma şu kadar paraya şunlar olur filan diyw sayıyor dibindeyiz utanma yok arlanma yok böyle bi millet,konu komşudan daha me hikayeler ne hikayeler bedavaya getirmeye çalışıyorlar tatillerini hatta üstüne para biriktiriyorlar.
Düzenleme:şehir Alanya

valla bravo el birliğiyle kızı delirteceksiniz..
bütün rus kadınlarıda bizim sümüklü kocalarımızı bekliyordu sanki gelselerde yatağa atsak diye...
Bişey söyliyim bi ara bi mağazin Programı'nda Rus'larla röportaj yapılıyordu evet bizim o beğenmediğin sümüklü dediğin Türk erkeklerine bayıldıklarını söylüyorlar aç bak videoları vardır

Evet zaten Rusların hepsi buraya gelenler gibi.
Yuh ya ömrümde o kadar Rusla konuştum ettim yok kıskanma yokmuş yok para için her şeyi yaparlarmış falan kapıda bekliyorlar bizim erkekleri.

Hiç şaşırmadım Can'ım 1 bardak votka karşılığı birlikte oluyorlar hatta onlarda bir söz vardır Türkiye turu 200 dolar dönüşte 5 bin dolar ile dönersin diye hatta onlarda kurs bile var zengin erkekler Nasıl tavlanır ayarlanır diye bende pamukkaledeyim günlük turlar ile Alanya -Antalya üzerinden buraya geliyorlar gecen Ukraynalı kızlar geldi benimde hediyelik dükkanım var eşime Nasıl sırnaşıyor bir görsen

Ruslar Türkler gibi bir toplum.Bize göre daha rahatlar sadece ve alkol çok kullanılıyor.
Ha ayrıca o bahsettiğiniz 2 kuruş para için her şeyi yapan kadınlar Tr'de de var.

Edep yok ki ne beklersin valla Alanya Antalya halkı bunlardan illallah ettiler,otel çalışanlarıda hiç sevmez bu milleti hem çok pisler hem cimriler diye..

Bizim kızların sümük diye attığını onlar erik diye kapıyor ama kara kaştan kara gözden mi yoksa başka bi iş mi var işin içinde bilmiyorum

Yani Can'ım ama malesef Avrupalı ve uzakdoğulu insanları kaçırdığımız için bunlara kaldık çok üzücü bir durum

Valla ben turk arkadaslarla yurt disina gittigimde sok olmustum
Erkeklerin asilmadigi kiz kalmamisti
Avrupaya gitmistik biz
Birinin ciddi iliskisi de vardi simdi nisanlilar ama orda herkesle flort halindeydi cocuk

Orayi ozgurluklerini yasayacaklari bi yer gibi goruyorlardi

O yuzden ben erkeklere pek guvenmem ama karakteri duzgun olanlar oyle olmuyo

Ama arkadaslari capkinlik turuna cikip nisanlini da oralara gotururlerse iyi olmaz sanki

Guveniyosan sorun etme yine de artik gidecek nasilsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…