Yurtdişina giden nişanlı

sizinki kişisel düşünceyse benimki ne? ben de paylaştım. kimseyi suçladığım yok.
Yazdığınızı tekrar okumanızı tavsiye ederim.

Benim yamuk nisanlima kaldiklarini hiç düşünmüyorum onların Hahahaha

valla rus kadınında sıkıntı yok da bizim erkeklerin dibi düşüyor. malum ilik gibi kızlar. güzel ırk, yalan yok. türkiye de öylesi olsa sokakta herkes dönüp bakar ama orda sokaklar bunlarla dolup taşıyor düşün yani =) bir şey olmasa bile bakar eder her erkek muhakkak. biz de olsak bakarız yani, çok da şeyapmamak lazım.

Neden nişanlınız sizinle gitmiyor peki evlenince birlikte gidin
Ya beni huzursuz etmeyin =)
Arkadaşlarıyla gidiyor 3 arkadaş.
Farklı sehirlerdeyiz ben gidemem ailem izin vermez zaten 3 erkeğin arasında ne yapıcam
Onun disinda çok sıkıldı bunaldi çok yoğun çalışıyor ama artık çalışmaktan burnu kanayacak kadar yoğun çalışıyor her yerinden yara çıktı gezsin biraz istiyorum
Bir de benden izin almaz , ben de ondan almam başından beri böyle devam etti neden bilmiyorum ondan önceki ilişkim tam üniversiteli iliskisiydi aşkım cafeye gidebilir miyim işte hiç kız yok /hiç erkek yok tarzı .

Ama bu böyle başladı böyle devam ediyor neden bilmiyorum

1.si böyle her mekanda görüntülü konuşup adamin burnundan getirme(skype). Sende git :))))'

Onların yaşam tarzı bizimkisi gibi değil Canım kocaları bile acık giyinmezse kızıyorlar eşlerine başka erkeklerin karılarına bakması çok hoşlarına gidiyor bir bardak votka için bile erkekler ile birlikte oluyorlar benim Rus arkadaşlarımda var

Açıkçası istemezdim. Arkadaslarıyla kapadokyaya gitsinler, sonra birlikte rusyaya gideriz derdim ben :)

Buarada faceden de görüntülü konusulabiliyor. :)

Açıkçası istemezdim. Arkadaslarıyla kapadokyaya gitsinler, sonra birlikte rusyaya gideriz derdim ben :)

Buarada faceden de görüntülü konusulabiliyor. :)
Yurt disindayken sorun olur mu facebook ?

Can'ım ben gercekleri söylüyorum Rusya gitme fırsatım olmadı fakat Rus arkadaşlarımda var ve turizmciyim senenin 8 ayı Ruslar ile geciyor o kadar yakın tanıyorum ben olsam göndermezdim başka Memleket mi yok

Can'ım ben gercekleri söylüyorum Rusya gitme fırsatım olmadı fakat Rus arkadaşlarımda var ve turizmciyim senenin 8 ayı Ruslar ile geciyor o kadar yakın tanıyorum ben olsam göndermezdim başka Memleket mi yok
Kesin yatiyorlar mi Türk erkeklerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…