Çok mu ozeniyorsun bana ? Şaşıracağin bir şey daha soyleyeyim mi hayat şartları hakkında nişanlım engelli ben tamamen sağlıklı olmama rağmen yani kaybetme korkusu olan taraf o oluyor ve bunca mutsuzlugun içinde mutlu olsun istiyorum avrupa çok pahalıydi biz de burayı uygun gördük ?kahkahalar ile okuyorum konuyu...
Konu sahibinin nişanlısına güvenmesi muazzam bir olay elbet olması gereken birşey.
fakat 3 erkek rusyaya gidecek, gece dışarı çıkacaklar ikisi kadınlarla gece kulubunde takılacak nişanlı ise ''aaa yoooo!!! ben hayatta yapmam beyler ne münasebet'' deyip tıpış tıpış 'tek' başına elbet odaya gitmeyecek.
Bu biraz, gayet aldatıldığını bilen ama hayat şartlarını kaybetmemek için göz yumup benim kocam asla yapmazcıların takındığı tavır gibi..
her ne ise... benim de önerim iphone ise facetime. Fakat gece olur olmadık ''rahatsız'' etmeyin, malum ''TATİL..'
Çok şükür özendiğim hayatı yaşamak ile meşgulüm.Çok mu ozeniyorsun bana ? Şaşıracağin bir şey daha soyleyeyim mi hayat şartları hakkında nişanlım engelli ben tamamen sağlıklı olmama rağmen yani kaybetme korkusu olan taraf o oluyor ve bunca mutsuzlugun içinde mutlu olsun istiyorum avrupa çok pahalıydi biz de burayı uygun gördük ?
Benim nişanlım asla yapmaz demiyorum ben güveniyorum diyorum bunu idrak etmek çok mu zor ?
Anlaşıldı...Çok mu ozeniyorsun bana ? Şaşıracağin bir şey daha soyleyeyim mi hayat şartları hakkında nişanlım engelli ben tamamen sağlıklı olmama rağmen yani kaybetme korkusu olan taraf o oluyor ve bunca mutsuzlugun içinde mutlu olsun istiyorum avrupa çok pahalıydi biz de burayı uygun gördük ?
Benim nişanlım asla yapmaz demiyorum ben güveniyorum diyorum bunu idrak etmek çok mu zor ?
Kızlar nisanlim arkadaşlarıyla Rusya'ya tatile gidiyor (güveniyorum )
Böyle wattsap dışında istediğimiz an görüntülü konusabilecegimiz hangi program var ? Pek teknolojiyle aram yok
Vhalla sadece Türk erkegi degil ki baska milleyin erkegi de rus diyince salyalari akıyor. ..romanyalisi macaristanlisi bizzat sahidim yani...
He tamamRusyaya giden hicbi Turk erkegi orda bi rus kadinla yatmadan donmez. Ister guven ister guvenme bu boyle biline))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?