• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim kredi çekmemi istiyor

Herkese selamlar,
Erkek arkadaşım ile 1 buçuk senedir birlikteyiz. Her şey aslında güzel gidiyordu. Geçen yaz işten bunalmış olmam sebebiyle tatile gitmek istedim. Ancak o maddi olarak durumunun el vermediğini söyledi. Tam o esnada yakın arkadaşım beni 2 günlüğüne yazlıklarına davet etti. Bende tatile gidemeyeceğimi düşünerek teklifi kabul ettim. Fakat devamında erkek arkadaşım onunla gittin benimle gitmedin demeye başladı. Onun kredi puanı düşük olduğu için (şu an yükseltmeye çalışıyor) krediyi sen çek ortak öderiz dedi. Çektim ve gerçekten ortak bir şekilde ödedik henüz yeni bitti. Ancak bu kredi işinin devreye girmesi ile birlikte istekleri arttı ve her seferinde geri çevirdim. Sürekli aylık olarak benden borç istediği benim verdiğim ve onunda geri ödediği bir döngü zaten vardı. Buna ek olarak telefonu bozuk olduğu için fiba bankından telefon alayım dedi tamam dedim vazgeçti. Bu sefer telefon hattının üzerinden PlayStation alayım dedi tamam dedim vazgeçti. Artık şimdi de sen bana 30 bin kredi çek ben sana geri öderim telefon alayım dedi.

Aramızda sürekli benzer muhabbetler dönmesi artık beni rahatsız etmeye başladı. Bu durumda benim ona destek olmak istememem bencillik mi olur? Ben 27 yaşında bir kadınım artık yuva kurmak istiyorum ama bu şartlar altında kendisine güvenmem zorlaşıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ortada fal yok yumurta yok kredi niye çekesin? Bütün borçları üstüne yıkınca mı uyanacaksın? Yemin ederim bi kova dolusu buzlu su dökmek istiyorum üstüne uyanman için..

30 bini verirseniz öder ama daha buyuk borcun altına sokmadan birakmayacak sizi.boyle bı konu vardı konu sahibine 100 bin cektirmis sonra ayrılmıştı.kiz napsa da borcu odemiyormus sizinki de oraya doğru gidiyor

Erkeğin kadından maddi açıdan talepleri olması gerçekten insanı soğutan büyük sebeplerden konu ödemesi ya da ödememesinden ziyade sürekli isteklerin dönmesi bugün ne isteyecek acaba 3 gün sonra ne ister bunu düşünerek yaşamak istemem şahsen borcuna sadık olsaydı banka mimlemezdi zaten bir alır öder iki alır öder 3.yü başına yıkıp gider gündüz kuşağı programlarında günde 50 tanesi çıkıyor

Kendine telefon almak için Senın 30 lirana ihtiyacı olan kişi evlensen heray 20 kira 10 faturaları ödeyebilecek mi sana mı ödetecek .

Herkese selamlar,
Erkek arkadaşım ile 1 buçuk senedir birlikteyiz. Her şey aslında güzel gidiyordu. Geçen yaz işten bunalmış olmam sebebiyle tatile gitmek istedim. Ancak o maddi olarak durumunun el vermediğini söyledi. Tam o esnada yakın arkadaşım beni 2 günlüğüne yazlıklarına davet etti. Bende tatile gidemeyeceğimi düşünerek teklifi kabul ettim. Fakat devamında erkek arkadaşım onunla gittin benimle gitmedin demeye başladı. Onun kredi puanı düşük olduğu için (şu an yükseltmeye çalışıyor) krediyi sen çek ortak öderiz dedi. Çektim ve gerçekten ortak bir şekilde ödedik henüz yeni bitti. Ancak bu kredi işinin devreye girmesi ile birlikte istekleri arttı ve her seferinde geri çevirdim. Sürekli aylık olarak benden borç istediği benim verdiğim ve onunda geri ödediği bir döngü zaten vardı. Buna ek olarak telefonu bozuk olduğu için fiba bankından telefon alayım dedi tamam dedim vazgeçti. Bu sefer telefon hattının üzerinden PlayStation alayım dedi tamam dedim vazgeçti. Artık şimdi de sen bana 30 bin kredi çek ben sana geri öderim telefon alayım dedi.

Aramızda sürekli benzer muhabbetler dönmesi artık beni rahatsız etmeye başladı. Bu durumda benim ona destek olmak istememem bencillik mi olur? Ben 27 yaşında bir kadınım artık yuva kurmak istiyorum ama bu şartlar altında kendisine güvenmem zorlaşıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Bu hikayenin ileri seviyesini çok okuduk. Yani evliyken aynısını yaşayanları. Maalesef evlenince zor. Şimdi sevgilisiniz diye ödüyor belki. Evlenince diyecek ki senin paran benim param diye bişey mi var 🥴 sürekli arkasını toplarsınız gibi geliyor. Bilmiyorum.

Evliliğe dair sözler açtı ben gidip çeyiz paketine girdim borcumu bitirdim bile hala bir şeyler alıyorum 9 ay önce yavaştan beyaz eşya alayım dedi gitti araba kazası geçirdi hafif tabi ona bir şey olmadı şimdi onu ödüyor ben kaldım yine kendi kendime gelin güvey oldum ne zaman evleneceğiz diyorum ben zamanını biliyorum diyor karışık biraz çocuksu biri ben çözemedim valla
Siz ona diyin ki: “ aşkımmm kurt bakışlımmm canımm, senin için tabii ki kredi çekerim, 30 bin değil 300bin feda olsun sana, afiyetle yersin 🥰 ben de 1 yıl sonra müge anlı’dayım”

Aynı böyle de bacım, bakalım ne cevap gelecek 🤦🏻‍♀️

Erkek bildiğimiz kötü yola düştü artık ya, eskiden kadınlar çaresizlikten düşüyormuş, şimdi bunlar zevk sefa için 😟

partnerlerin birbirine elektronik/teknolojik alet hediye etmesi cinsiyetten bağımsız bir jest, bir gönülden kopuş, bir güzellik hoşluk değil de nedir ki diye düşünüyorum ama kesinlikle sizden bağımsız. sizin partneriniz bana telefon alalım bana bir oyun konsolu alalım diyen on yaş oğlan çocuğu gibi, böyle bir kişiliği erkek arkadaş olarak görmem mümkün olmazdı benim, yirmi yedi yaşında bir genç kadınsınız böyle bir çocukluğa nasıl tahammül edebilirsiniz ki? bırakın ailesi özel günlerde iyi davranışları hasebiyle hediyesini alıp kötü eylemlerinde de kulağını çeksin bu çocuğun, kendinize saygınızı da alıp uzaklaşın.

Herkese selamlar,

30-40-50-100-200 diye gider ve en son o 200bini ödemeyip ayrılır senden.

Back