Yurtdişina giden nişanlı

3 erkek gidip alem yapılmayacak sanıyorsanız sizin kafadan bende istiyorum ya
Valla güvenmdigim adamla nisanlanacak kadar gerizekalı değilim
Hayatımda olan kişi soğuk iklimli topraklara gidemez gibi anlaşma yapacak kadar da vizyonsuz değilim .
Kafama nasıl ulasirsiniz bilemem belki biraz kitap , belgesel , yurt dışı vs.
Ama kolay olmadı
En az bi 27 yıl baştan baslamalisiniz

Tebrik ederim sizi.
Herkesin önce kendine güvenmesi lazım.Kendine güvenden kastım beni asla aldatmaz değil,zaten gitmemesini isteyerek önce ona sonra kendimize hakaret ediyoruz farkında değiliz.

Bir nişanlı erkek arkadaşlarıyla hiç bir şey yapmayacaksa neden rusyaya gider? İlla taşını toprağını görecekse evlenince beraber gidin. (Ayrı tatillere karşı değilim, sadece erkek erkeğe rusya planını saçma buluyorum.)

hahahahah kimin ne derece kültürlü olduğu seyahat ettiği,hangi mertebe de olduğunu asla bilemezsiniz.
ki şu usluptan da kibirden de sizin ki beş metre öteden anlaşılıyor.

hahahahah kimin ne derece kültürlü olduğu seyahat ettiği,hangi mertebe de olduğunu asla bilemezsiniz.
ki şu usluptan da kibirden de sizin ki beş metre öteden anlaşılıyor.

Tamam o zaman benim kafamı yaşamak istemeyin siz sordunuz diye söyledim :)

Ne kadar sacma sapan yorumlar var.
Yapmak isteyen bir sokak ötede bile yapar..

Konu sahibi israrla guveniyorum diyor gorusebilecegi alternatif iletisim yollarini ariyor. Ne yorumlar gelmis..
Ya gerçekten ya bunalttilar artık
Ben ne soruyorum neye ikna etmeye çalışıyorlar

Ben skype ve tango kullanmıştım eşim Rusya'dayken. Skype ta ses çok kötü ve kesik kesik geliyordu, tangoda daha netti.

Yav bi abartmayın hanımlar. Bütün Rus kadınlarını yerle bir etmişsiniz. Eşimin yanında 2 Rus çalışıyor. Kendi hallerinde işinde gücünde insanlar.

Ne kadar kolay karalıyorsunuz bir milleti.

Sanki Türk kadını,italyanı,fransızı fuhuş yapmıyor bi Ruslar yapıyor.

Ruslara âlem yapmak istese laleliye gider tövbe yarabbim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…