Valla güvenmdigim adamla nisanlanacak kadar gerizekalı değilim3 erkek gidip alem yapılmayacak sanıyorsanız sizin kafadan bende istiyorum ya
Turizmi artık onlardan kurtarıyoruz çok üzücü uçak düşünce herşey bitti malesefmaalesef
üstüne söyleyebileceğm başka birşey yok ne yazık ki...
3 erkek gidip alem yapılmayacak sanıyorsanız sizin kafadan bende istiyorum ya
Valla güvenmdigim adamla nisanlanacak kadar gerizekalı değilim
Hayatımda olan kişi soğuk iklimli topraklara gidemez gibi anlaşma yapacak kadar da vizyonsuz değilim .
Kafama nasıl ulasirsiniz bilemem belki biraz kitap , belgesel , yurt dışı vs.
Ama kolay olmadı
En az bi 27 yıl baştan baslamalisiniz
Valla güvenmdigim adamla nisanlanacak kadar gerizekalı değilim
Hayatımda olan kişi soğuk iklimli topraklara gidemez gibi anlaşma yapacak kadar da vizyonsuz değilim .
Kafama nasıl ulasirsiniz bilemem belki biraz kitap , belgesel , yurt dışı vs.
Ama kolay olmadı
En az bi 27 yıl baştan baslamalisiniz
Tamam o zaman benim kafamı yaşamak istemeyin siz sordunuz diye söyledim :)hahahahah kimin ne derece kültürlü olduğu seyahat ettiği,hangi mertebe de olduğunu asla bilemezsiniz.
ki şu usluptan da kibirden de sizin ki beş metre öteden anlaşılıyor.
Teşekkür ederim yorumların için aldatilmayi da göze alıyorum artık biraksan mi ikna etmeyi ?Turizmi artık onlardan kurtarıyoruz çok üzücü uçak düşünce herşey bitti malesef
Ya gerçekten ya bunalttilar artıkNe kadar sacma sapan yorumlar var.
Yapmak isteyen bir sokak ötede bile yapar..
Konu sahibi israrla guveniyorum diyor gorusebilecegi alternatif iletisim yollarini ariyor. Ne yorumlar gelmis..
Bir sürü alternatif gorusme secenekleri gelmis siz onlari not edin arastirin bence.. bosverin.Ya gerçekten ya bunalttilar artık
Ben ne soruyorum neye ikna etmeye çalışıyorlar
Ben fikrimi söyledim gerisi size kalmışTeşekkür ederim yorumların için aldatilmayi da göze alıyorum artık biraksan mi ikna etmeyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?