- 27 Ekim 2008
- 5.965
- 2.397
- 723
rusyada iş yapmış bi firmada çalışıyorum, kadınların kendilerinin bizzat tanışmaya geldiklerini ilk ağızlardan duydum...haklısınız.Kesinlikle 13 yıldır turizmciyim ve Rus'ları çok iyi tanıyorum erkekler istemese bile onlar erkekleri yoldan çıkarılar çoğuda ülkemize para kazanmayı geliyorlar
2-3 değil demekki. Hoşunuza gitmiyor diye gördüklerimi soylemeyecek değilim.Ya yeter.
Şuraya gelen 2-3 Rus yüzünden bütün millete laf atmayın usanmadınız mı bundan ?
2-3 değil demekki. Hoşunuza gitmiyor diye gördüklerimi soylemeyecek değilim.
Enteresan ya:) nedir bu savunmacilik. Yıllardır gorduklerimi anlattım. 1 tane duzgununu gormedim, gorsem onuda anlatirdim. Yillardir üyeyim, bilen bilir herzaman doğruyu yazdım. Uslubumuda tavrimi da herkes bilir. Ne Rusmus.Noldu herkes yazmış bana mı patliyorsunuz. Çok mutaasip insanlar pardon pardon...Ee iyi o zaman kardeşim Almanlar da bize laf edince sesinizi çıkarmayın o zaman olur mu ?
Orda da 2-3 Türk yok mesela.
Bıktım ya ben bu üsluptan.Bir biz iyiyiz,bir biz ahlaklıyız tavırlarından.Belki sitede Rus var,Ukraynalı var ? Düşünüyor musunuz hiç bunu ? Aman onlar da öyledir zaten mi diyorsunuz yoksa ? Beklerim sizden.
Enteresan ya:) nedir bu savunmacilik. Yıllardır gorduklerimi anlattım. 1 tane duzgununu gormedim, gorsem onuda anlatirdim. Yillardir üyeyim, bilen bilir herzaman doğruyu yazdım. Uslubumuda tavrimi da herkes bilir. Ne Rusmus.Noldu herkes yazmış bana mı patliyorsunuz. Çok mutaasip insanlar pardon pardon...
Ee iyi o zaman kardeşim Almanlar da bize laf edince sesinizi çıkarmayın o zaman olur mu ?
Orda da 2-3 Türk yok mesela.
Bıktım ya ben bu üsluptan.Bir biz iyiyiz,bir biz ahlaklıyız tavırlarından.Belki sitede Rus var,Ukraynalı var ? Düşünüyor musunuz hiç bunu ? Aman onlar da öyledir zaten mi diyorsunuz yoksa ? Beklerim sizden.
İnsan direkt gözüyle gördüğü şeylere o kadar iyimser olamıyor maalesef. Kimseyi genellemem tanıyorsaniz az çok beni. Muş miş demeden bizzat gözümle gördüğüm şeyleri yazdım. Neyse konu dağılmasın daha fazla ben de yazmayacagimBen çok mutaasıp hepsi demedim zaten.
Ha ayrıca lafım sadece size değil.Konunun başından beri ''3416471 erkekle aynı anda beraberler,erkekleri eşlerini satıyorlar,vodka için her şeyi yaparlar,erkek delisiler'' tarzında yorum yazanlara.
Şu bir milleti genelleme huyunuzu bırakın artık yine lafım sadece size değil.Rusya deyince aklınıza sadece kadın geliyorsa üzgünüm o ülkenin tarihine kültürüne haksızlık ediyorsunuz demektir.
Bazi mantiklara bakilirsa, disaridan Turkiye'ye gelecek olan bir kadin turiste birisi rahatca "Turkiye'ye gitme, butun Turk erkekleri soyle abaza, boyle sapik, boyle tecavuzcu, katil" derse haklidir. Ne de olsa abazalikta dunyaya un salacak kadar cok sapik herif var ulkemizde, herkes biliyor. Konudaki kimi zihniyetlere cok sastim. Dunya kendi kucucuk dunyanizdan ibaret degil. Hayatinda gordugu Rus insan sayisini tum Rusya sanan insanlari cok sig buldum. Rusya deyince akliniza biraz da o ulkenin gezilecek, gorulecek yeri gelsin Allah askina biraz ya. Rusya dendi mi kuyruguna basilmis gibi Rus kadinlari geliyor cogu kisinin aklina. Milletce kadini erkegi bir garip olmusuz yemin ediyorum. Kiz daha konunun en basindan kiskanclik sorunu olmadigini yazmis, ama yorumlarin cogu hala Rus kadininda, aldatmakta, bilmem fanfinifinfonda. Pff bu zihniyetler...
Iyi de kimin nereye gittiginin hesabini mi soracagiz? Oraya niye gidiyon, suraya gitsene , bence orasi daha guzel mi diyecegiz herkese? Kimsenin keyfinin kahyasi degiliz, cani ister Rusya'ya gider, cani ister TR'ye gelir. Size gore Rusya'nin guzel bir yani yoktur, baskasi bayila bayila gider. E eglencesine gitsin diyelim, eee? Ille de kadina kiza gidiyor anlamina geliyor bu?... Yazdiginiz sey neresinden tutsam elimde kaldi. Sozun ozu su. Herkes istedigi yere gider. Bu esini, sevgilisini aldatacagi anlamina gelmiyor. Hele ki burada bize bambaska bir soru sormus birinin aklina zorla kadinlari filan sokmaya calismak anlamsiz bir caba. Bu kadar kadinin paranoyasindan konu sahibi de nasiplenmek zorunda degil sonucta. Ne mutlu ona ki, boyle bir sorunu yok.turist kadınları Türkiye için uyaran haklıdır
her şey ortada zaten biz bile 4ahat edemiyoruz
ama Rusya'nın da gezilecek görülecek neresi var
deniz desen zaten girilmez
oraya gidecek adamlar bile kendilerini burada onları savunanlar kadar savunmaz direkt derler evet eğlenceye gidiyoruz
diğer Avrupa ülkelerinin suyu mu çıktı
gezilecek görülecek yer istiyorsa gitsin Floransaya vs.
o kadar belli ki eğlence ve gece hayatı için gidildiği
bunun karşılığında güveniyorum demek komik oluyor
Iyi de kimin nereye gittiginin hesabini mi soracagiz? Oraya niye gidiyon, suraya gitsene , bence orasi daha guzel mi diyecegiz herkese? Kimsenin keyfinin kahyasi degiliz, cani ister Rusya'ya gider, cani ister TR'ye gelir. Size gore Rusya'nin guzel bir yani yoktur, baskasi bayila bayila gider. E eglencesine gitsin diyelim, eee? Ille de kadina kiza gidiyor anlamina geliyor bu?... Yazdiginiz sey neresinden tutsam elimde kaldi. Sozun ozu su. Herkes istedigi yere gider. Bu esini, sevgilisini aldatacagi anlamina gelmiyor. Hele ki burada bize bambaska bir soru sormus birinin aklina zorla kadinlari filan sokmaya calismak anlamsiz bir caba. Bu kadar kadinin paranoyasindan konu sahibi de nasiplenmek zorunda degil sonucta. Ne mutlu ona ki, boyle bir sorunu yok.
Iyi de kimin nereye gittiginin hesabini mi soracagiz? Oraya niye gidiyon, suraya gitsene , bence orasi daha guzel mi diyecegiz herkese? Kimsenin keyfinin kahyasi degiliz, cani ister Rusya'ya gider, cani ister TR'ye gelir. Size gore Rusya'nin guzel bir yani yoktur, baskasi bayila bayila gider. E eglencesine gitsin diyelim, eee? Ille de kadina kiza gidiyor anlamina geliyor bu?... Yazdiginiz sey neresinden tutsam elimde kaldi. Sozun ozu su. Herkes istedigi yere gider. Bu esini, sevgilisini aldatacagi anlamina gelmiyor. Hele ki burada bize bambaska bir soru sormus birinin aklina zorla kadinlari filan sokmaya calismak anlamsiz bir caba. Bu kadar kadinin paranoyasindan konu sahibi de nasiplenmek zorunda degil sonucta. Ne mutlu ona ki, boyle bir sorunu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?