• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdişina giden nişanlı

Erkekler ne kadar güvenilir olsa da zaafları var guzel kızlara karşı. Şeytan saptirmasin inşallah

viber,skype,tango,line uzarda gider güveniniz tamsa sorun yok önemli olan o güveni boşa çıkarmamak.

kahkahalar ile okuyorum konuyu...

Konu sahibinin nişanlısına güvenmesi muazzam bir olay elbet olması gereken birşey.
fakat 3 erkek rusyaya gidecek, gece dışarı çıkacaklar ikisi kadınlarla gece kulubunde takılacak nişanlı ise ''aaa yoooo!!! ben hayatta yapmam beyler ne münasebet'' deyip tıpış tıpış 'tek' başına elbet odaya gitmeyecek.

Bu biraz, gayet aldatıldığını bilen ama hayat şartlarını kaybetmemek için göz yumup benim kocam asla yapmazcıların takındığı tavır gibi..

her ne ise... benim de önerim iphone ise facetime. Fakat gece olur olmadık ''rahatsız'' etmeyin, malum ''TATİL..'

:D

kahkahalar ile okuyorum konuyu...

Konu sahibinin nişanlısına güvenmesi muazzam bir olay elbet olması gereken birşey.
fakat 3 erkek rusyaya gidecek, gece dışarı çıkacaklar ikisi kadınlarla gece kulubunde takılacak nişanlı ise ''aaa yoooo!!! ben hayatta yapmam beyler ne münasebet'' deyip tıpış tıpış 'tek' başına elbet odaya gitmeyecek.

Bu biraz, gayet aldatıldığını bilen ama hayat şartlarını kaybetmemek için göz yumup benim kocam asla yapmazcıların takındığı tavır gibi..

her ne ise... benim de önerim iphone ise facetime. Fakat gece olur olmadık ''rahatsız'' etmeyin, malum ''TATİL..'

:KK70:
Çok mu ozeniyorsun bana ? Şaşıracağin bir şey daha soyleyeyim mi hayat şartları hakkında nişanlım engelli ben tamamen sağlıklı olmama rağmen yani kaybetme korkusu olan taraf o oluyor ve bunca mutsuzlugun içinde mutlu olsun istiyorum avrupa çok pahalıydi biz de burayı uygun gördük ?
Benim nişanlım asla yapmaz demiyorum ben güveniyorum diyorum bunu idrak etmek çok mu zor ?

Çok mu ozeniyorsun bana ? Şaşıracağin bir şey daha soyleyeyim mi hayat şartları hakkında nişanlım engelli ben tamamen sağlıklı olmama rağmen yani kaybetme korkusu olan taraf o oluyor ve bunca mutsuzlugun içinde mutlu olsun istiyorum avrupa çok pahalıydi biz de burayı uygun gördük ?
Benim nişanlım asla yapmaz demiyorum ben güveniyorum diyorum bunu idrak etmek çok mu zor ?
Çok şükür özendiğim hayatı yaşamak ile meşgulüm.

Kültürlü olduğunu iddiaa edene kadar yazdığımı iyi okumalısın, cümlelerimde ''teşbih'' yapmıştım.

Anlaşıldı...

Şu cümleye bir kelime daha edemiyorum ama ağırlığını bir gün farketmeni dilerim.

@Defnehannn2 Ben Rusya'ya gittiğimde Viber veya Tango kullanıyorum ama eğer ikinizin telefonu da Iphone ise Facetime'da iyi sonuç verir.

Bak ya komplekslilere bak. Ben de yurtdışında yaşıyorum, Türkiye'ye gelmek isteyenlere gitmeyin it kopuk, sapık dolu diyorum. Elbet onlar da birinin kocası, nişanlısı. Gökten zembille inmediler ya. Hanenizdeki erkeklere önce orada sahip çıkın da sonra konuşun.

Genelleme öyle yapılmaz, böyle yapılır.

Vhalla sadece Türk erkegi degil ki baska milleyin erkegi de rus diyince salyalari akıyor. ..romanyalisi macaristanlisi bizzat sahidim yani...

Kızlar nisanlim arkadaşlarıyla Rusya'ya tatile gidiyor (güveniyorum )
Böyle wattsap dışında istediğimiz an görüntülü konusabilecegimiz hangi program var ? Pek teknolojiyle aram yok

Rusyaya giden hicbi Turk erkegi orda bi rus kadinla yatmadan donmez. Ister guven ister guvenme bu boyle biline :-)))))))

Vhalla sadece Türk erkegi degil ki baska milleyin erkegi de rus diyince salyalari akıyor. ..romanyalisi macaristanlisi bizzat sahidim yani...

Hayir yaniliyosun canim hic Rus sevmeyenler var mesela Araplar Turk ve Iranli kadin hastasidir. Hele de Turk dizilerinden sonra. Ruslar kolay veren bi irk fazla ugrastirmiyolar ondan Rus deyince akla hemen sex geliyo. 2 votkaya Rus yataga attim hikayesini en az 500 erkekten duydum ama 2 votkaya Turk atabilen yok hala :-)))))))) Ayrica ben Dubaide 4 sene Rus kizlariyla ayni evde kaldim gercekten 2 votka icince veren bi irk. Gece yatiyo sabah yattigi erkegin adini hatirlamiyo. E erkeklerin aklina sex gelmesin de ne gelsin?

Cok erkek de Ruslarin yapmacik oldugunu soyluyo ayrica sen Turk erkegine bakma bitek bizimkilerde var bu Rus takintisi canim.

Tesadüfen rastgeldim de yazılanları görünce dayanamadım
Eğer amaç sadece " telefonla görüşme metoduseçmek" ise teknoloji başlığı altında forum açılabilirdi, demek ki şüphe içini kemiriyor forumu açanın.
Niye suçlanıyor ki yorum yazanlar anlamadım ben? Yüksek ihtimalden bahsedilmiş
Umarım herşey iyi sonuçlanmış ve evlenmişsinizdir, temennisindeyim.

Back
X