• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilim

Nesi iyiydi mesela, iki dakika bile ayıramaması mı? En son "hayatım" diye mesaj atıp şak diye ghostlaması mı? Hediye falan aldı diye iyi diyorsan, deme.
Şu an göremiyorsun ama büyük bir saçmalıktan kurtulmuşsun.
Yok hediye için demiyorum genel olarak ilgisinden sıkıntı yoktu ilgileniyordu. Ama iki dakika bile ayırıp bir ayrılık mesajı dahi atmadı.

Yok hediye için demiyorum genel olarak ilgisinden sıkıntı yoktu ilgileniyordu. Ama iki dakika bile ayırıp bir ayrılık mesajı dahi atmadı.
Kova burcu erkekleri genel olarak red flag bence :KK53:
1 yıllık ilişkiyi insan gibi bitirmemiş saygısız herif, bu bile asla güvenmemen için yeterli.
Gelse kabul edecek gibisin, 4 ay az bir zaman değil, bekleyerek üzülerek geçmiş, gelse güvenilecek tarafı yok, kendine bu kötülüğü yapma.

Kova burcu erkekleri genel olarak red flag bence :KK53:
1 yıllık ilişkiyi insan gibi bitirmemiş saygısız herif, bu bile asla güvenmemen için yeterli.
Gelse kabul edecek gibisin, 4 ay az bir zaman değil, bekleyerek üzülerek geçmiş, gelse güvenilecek tarafı yok, kendine bu kötülüğü yapma.
Kabul edip etmemek değil aslında ama sadece ayrılık konuşması yapmaması dediğiniz gibi saygısızlık oldu bana. Yoksa ayrılabilir yani daha sonra konustuklarim oldu onu beklemiyorum tabi ki ama bir konuşmaya layık görmedi bir de tanışıyoruz şimdi olmasa bile daha sonra belki karşılaşacağız bir yerde.

Kabul edip etmemek değil aslında ama sadece ayrılık konuşması yapmaması dediğiniz gibi saygısızlık oldu bana. Yoksa ayrılabilir yani daha sonra konustuklarim oldu onu beklemiyorum tabi ki ama bir konuşmaya layık görmedi bir de tanışıyoruz şimdi olmasa bile daha sonra belki karşılaşacağız bir yerde.
Oraya takılıp kalmışsın, insanları duymuyorsun şu an, pek diyecek bi şey yok, umarım kırılıp dökülmeden anlarsın.

Dediğim gibi önüne bakıyorum onu zaten beklemiyorum kaç ay oldu zaten görmüyorum da uzak olduğu için.
Numarasını da sil, görmesin seni, beklemiyorum desen de hikayelerine bakıp bakmadığını kontrol etmen, buraya konu açman vs beklentide olduğunu gösteriyor. Suç değil, tamam ama böyle birini bekleme diyoruz işte.

Numarasını da sil, görmesin seni, beklemiyorum desen de hikayelerine bakıp bakmadığını kontrol etmen, buraya konu açman vs beklentide olduğunu gösteriyor. Suç değil, tamam ama böyle birini bekleme diyoruz işte.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Hikayeyi denemek için yapmıştım bakacak mi diye bakmışti. Evet silmeyi düşünüyorum ben de .

aklıma gelmişken bir şey sormak istiyorum bu eski sevgilim sen bana bakmazsın diye düşünmüştüm demişti aslında oda çok yakışıklı yani neden bunu dedi sizce özgüvensizliğinden mi?

4 ay geçmiş bir iletişim kurmamışsınız oturup onu dedi bunu dedi kafanızda döndürüp kendinizi yoracağınıza arayıp sorun.

Yok soramam 4 ay geçti.
Peki izlenimimi şöyle özetliyim;
İlk olarak yazmamış olabilir ama sizde yazmayınca görüşmeme olayı zaten ortak kararınız gibi olmuş.
Bunu şimdi bu kadar deşip kendinize dert edinmeniz mantıksız.

İkinci olarak arkadaşlarıyla karşılaşıp gece mesajınızı görüldü yapması da ayrı bir enteresan.
Tabi bir başkası olmuş demiyorum ama bir başkası olmuş gibi gösterip sizi uzaklaştırmak istemiş de olabilir.
Sonuçta bir birliktelik arzuluyor olsa size bu kadar uzak kalmazdı, belki flört ettiniz güzeldi ama gelince sizden elektrik alamadı bunun üstüne soğuk davrandı falan.

Back