Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

Sana babam bırakacak diye yalan söylediği gün bitirecektin. Bir de gelmiş düzenbazın arkasından ağlıyorsun

Merhabalar.
Ben fırını olan biriyle sevgiliydim. Kendi dükkanları ama imalatada girip çalışıyor. Çoğu zaman kasaya bakıyordu. Yaşlarımız ben 23 o da 25. Çok yoğun çalışıyor.
İlk başlarda çok ilgiliydi. Ben dışardayken bir yolunu bulup yanıma çıkıp gelen biriydi. 2 ayı devirdik. 7 martta 3.ayımıza girecektik.
Neyse konuya gireyim son zamanlarda sık sık kavga eder olurduk ama hemen hallolurdu. Ben bazen çok sık boğaz ederdim. Sıkıp bunalttığım doğru evet . Sonradan ilgisizleşmeye başladı. Aynı mahallede oturuyoruz ama bazen buluşamıyorduk ama akşam arkadaşlarına vakti oluyordu üzülüyordum kavga çıkarıyordum. Gönül koyduğum çok oldu. Şehir dışına çıkacaktı ablası ile beraber ve ben ona yolda yesin diye poğaça yapmıştım. O günde amcası hastanede yatıyordu. Orada olduğu için babasının havalimanına bırakacagını soyledi. Bende huzursuz oldum aynı mahalledeyiz ya bakmaya gittim. Ve birde ne göreyim onu mahallede arabaya binerken gördüm. O kadar şey hazırladım ve 2 dk yanıma gelmedi üzerine babam bırakacak diye yalan söyledi. Neyse neden yalan söyledin dedim. Vaktim yoktu üzülme diye söylemek istemedim dedi. Bunuda alttan aldım…Üzülmemi istemiyormuş neyse dedim.Şehir dışına çıktılar ablasının sınavı için. Bazı sınavlar şehir dışında oluyormuş mülakat tarzı. Ben bekledim ki beni daha sık arasın daha çok yazsın. Fakat öyle olmadı. Aramızda bi uzaklık vardı ve ben durup durup ağlıyordum. Sonra İstanbula geçtiler ablası ile beraber. İstanbulda evli ablası yaşıyor onların yanına geçtiler. Ben o gün günaydın yazmıştım güzel bir şekilde uzatarak “günaydınnn😘” şeklinde. Bir baktım uyanmış ve instaya girmiş aktif gördüm. İyice üzüldüm. Nasıl yani dedim ben günaydın yazmışım o instaya giriyor. Aradan 40-50 dk geçti “günaydın yavrum” yazdı. Soğukluk olarak bakıldığı zaman bir sorun yok ama ben hissediyordum aramızda bi soğukluk vardı. Neyse o gün ben yapamadığımı çok yıprandığımı söyledim ve bitirmek istedim.
Daha sonra pişman oldum. Duygusallığıma denk geldiğini bitirmek istemediğimi söyledim. Çok dil döktüm bitmemesi için ama onun bana son mesajı şu oldu “Kendine iyi bak inşallah benden daha iyi insanlar çıkar karşına Allah’a emanet ol ben bitirmek istiyorum”
Çok kötü oldum. Asla bitirmesini beklemiyorken. Tek istediğim kaybetme korkusu yaşatmaktı. İnanın bana ilk zamanlar çok üzerime düşerdi. Aşırı iyiydik ama sonradan git gide umursamaz olmaya başladı. Benimde hatalarım var çok sıktım ve bunalttım…Ayrıldıktan sonra aradan 2 gün geçti
Bugünde selam nasılsın yazdım. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var derdin yüz yüze gelmek istemiyor olabilirsin ama yinede son bir kez konuşsak” yazdım.
Onu kaybetmek istemiyorum 🥺 Her şeye rağmen çok seviyorum. Sırf sıktım bunalttım diye bitirmiş olabilir mi tamamen…
Ayy çok daha çok toysunuz . Çocuk zaten bitirmek istemiş ama senin ilginden dolayı senden uzak durmaya çalışarak bunu yapmış. Emin ol şuan o başkasıyla konuşuyor. Uzaktan sesizce takip et bunu anlayacaksın. Senin o attığın mesaj onun bahanesi olmuş rahatlatmışsın . Hemen bitirmeye getirmiş konuyu çözüm aramak yerine. Özür dilemek yerine. Sana tavsiyem bu hayatta Peşinden koşan olma derim kadın olduğunu hatırla bırak peşinden koşulan ol . O zaman kıymete binersin .

Sana babam bırakacak diye yalan söylediği gün bitirecektin. Bir de gelmiş düzenbazın arkasından ağlıyorsun
Yani geç geldim sana zaman ayıramam gönlün kırılmasın diye söylemedim demişti. Samimi gelmişti tamam dedim neyse üzülmeyim diye yapmıştır dedim

Ayy çok daha çok toysunuz . Çocuk zaten bitirmek istemiş ama senin ilginden dolayı senden uzak durmaya çalışarak bunu yapmış. Emin ol şuan o başkasıyla konuşuyor. Uzaktan sesizce takip et bunu anlayacaksın. Senin o attığın mesaj onun bahanesi olmuş rahatlatmışsın . Hemen bitirmeye getirmiş konuyu çözüm aramak yerine. Özür dilemek yerine. Sana tavsiyem bu hayatta Peşinden koşan olma derim kadın olduğunu hatırla bırak peşinden koşulan ol . O zaman kıymete binersin .
Takip ediyorum uzaktan ama insta ve wpye sık sık girmiyor. Sabah giriyor aksama kadar girmediği oluyor. Eskisi gibi aktif değil ama şunu fark ettim. Benimle beraberken ben tiktoku kapattırmıştım. Hoşlanmıyorum diye. Buda kapattı. Ayrılığımızın 2. günü geri açtı tiktok hesabını. Bende açtım. Sonra bir baktım hikaye atmış arkadaşıyla kendi fotosunu koymus . Post atmış. Sonra bi baktım. Beni engellemiş direk. Şok oldum.

Saf olusumu kabul ediyorum ama ne bileyim birinin gerçekten seviyor olması imkansız mı yani? belkide gercekten sevmistir ne belli
Biri gerçekten sevebilir ama hemen 2 ayda bir anda güya aşırı aşırı aşık olup sonra yine bir anda ilgisizleşiyorsa demek ki bunu cinsellik ve hormonlar sebebiyle yapmıştır. Gerçekten seven insan önce bir süre tanır, arkadaş olur sonra hisler besler sonra sevgili olur, hemen “evlenelim annemle tanıştırıcam” ayakları yapmadan düzgün bir ilişki yürütür. Yani daha ilk haftalardan bir erkek “sen çok farklısın seninle evlenicem” bilmem ne derse hadi lan ordan diyin 1 ayda neyimi tanıdın da ben başkaymışım? Bu sözleri adamın beyni değil başka bir yeri söylüyor uzun lafın kısası.

Biri gerçekten sevebilir ama hemen 2 ayda bir anda güya aşırı aşırı aşık olup sonra yine bir anda ilgisizleşiyorsa demek ki bunu cinsellik ve hormonlar sebebiyle yapmıştır. Gerçekten seven insan önce bir süre tanır, arkadaş olur sonra hisler besler sonra sevgili olur, hemen “evlenelim annemle tanıştırıcam” ayakları yapmadan düzgün bir ilişki yürütür. Yani daha ilk haftalardan bir erkek “sen çok farklısın seninle evlenicem” bilmem ne derse hadi lan ordan diyin 1 ayda neyimi tanıdın da ben başkaymışım? Bu sözleri adamın beyni değil başka bir yeri söylüyor uzun lafın kısası.
Aslında eski sevgilisine yazdıktan sonra başladı bu ilgi azalması,önemsememe gibi şeyler. Sonra sıkıntıyı sordugumda ben iyi değilim diyordu. Sıkıntılarım var diyordu. Ben o yüzden hep alttan aldım. Hiç düşünememiştim bir gün ayrılmayı dile getirecegimi ve onunda kabul edecegini :)

Aslında eski sevgilisine yazdıktan sonra başladı bu ilgi azalması,önemsememe gibi şeyler. Sonra sıkıntıyı sordugumda ben iyi değilim diyordu. Sıkıntılarım var diyordu. Ben o yüzden hep alttan aldım. Hiç düşünememiştim bir gün ayrılmayı dile getirecegimi ve onunda kabul edecegini :)
Ayrılmak isteyen, sevmeyen erkek yalanıdır bu. Sıkıntılarım var, iyi değilim bilmem ne hepsi ayrılmadan önce söylenen klişe sözlerdir. Daha önce de söylemiştim o kıza baya baya tekrar yürümüş psikolog olayları bahane.

Ayrılmak isteyen, sevmeyen erkek yalanıdır bu. Sıkıntılarım var, iyi değilim bilmem ne hepsi ayrılmadan önce söylenen klişe sözlerdir. Daha önce de söylemiştim o kıza baya baya tekrar yürümüş psikolog olayları bahane.
evet. zaten o kıza yazma sebebi cok bariz belli. onu Allaha havale ediyorum. Allah büyük. Ben çok saf duygularla yaklaşmıştım. Herkes ne ekerse onu biçer bu hayatta.

Ne bileyim hayatımda ilk kez biri benim için telefon numarasını değiştirdi. Ciddiyim dedi. Yeni bir sayfa açmıştı. O kadar inandırıcıydı ki. Her gittiği yerden haber verirdi. Ben demeden söylerdi şuraya gidiyorum buraya geldim haberin olsun derdi. Baya ilgiliydi. Bilmiyorum herkes 2-3 aylık adama mı takılıyorsun diyorlar ama 2 ayda çok şey yaşadık. 2 ayda unutamayacağım şeyler hissettim. O yüzden onu çok özlüyorum.. Merak ediyorum.. Ben ondan ayrılırken beni bırakmayacağından emindim. Ama bıraktı işten. Ayrılmamı bekler gibiymiş.
Daha çok gençsin.Tecrübe tecrübedir.O seni kaybettiğine pişman olsun sen yoluna bak boşver. Böyle tanıycaksın işte erkekleri.Kendine odaklan hatta bencil ol.Mutlu olursun.

Daha çok gençsin.Tecrübe tecrübedir.O seni kaybettiğine pişman olsun sen yoluna bak boşver. Böyle tanıycaksın işte erkekleri.Kendine odaklan hatta bencil ol.Mutlu olursun.
Ah keşke annemde böyle düşünse. Konuştuklarında durmuyor kaçıyorlar hemen diyip kötülüyor beni.

Takip ediyorum uzaktan ama insta ve wpye sık sık girmiyor. Sabah giriyor aksama kadar girmediği oluyor. Eskisi gibi aktif değil ama şunu fark ettim. Benimle beraberken ben tiktoku kapattırmıştım. Hoşlanmıyorum diye. Buda kapattı. Ayrılığımızın 2. günü geri açtı tiktok hesabını. Bende açtım. Sonra bir baktım hikaye atmış arkadaşıyla kendi fotosunu koymus . Post atmış. Sonra bi baktım. Beni engellemiş direk. Şok oldum.
Sen şimdi onu her yerden engelliyorsun . Whatsapp vs engellemeden önce güzel bir durum at elinde bir gincan kahve vs. İçten güldüğün bir resim olabilir. Süslen püslen altınada güzel bi özlü söz yarım saat sonra buna engeli her yerden bas . Ve asla bu çocuğu düşünme . Geçerken bile bakma görmezden gel. Gittiğini öyle bir hissettir ki kendini garip hissetsin. Engel nasıl konuşur mesafe nasıl olur öğrensin. Asla yazarsa ya da konuşmak isterse lütfen konuşma. 2 ayda bi tarafları kalkmış pof pofladığın gibi indirmesini de bil.Böyleleri anca bunu anlar güzelim. Sen giyin süslen çık arkadaşlarınla gez bırak o merak etsin 💅daha çok gençsin hayatının en keyifli zamanları zamanla inan bu ağladığın ya da güldüğün bir çok şey anlamsız gelecek. O yüzden boş ver gitsin

Sen şimdi onu her yerden engelliyorsun . Whatsapp vs engellemeden önce güzel bir durum at elinde bir gincan kahve vs. İçten güldüğün bir resim olabilir. Süslen püslen altınada güzel bi özlü söz yarım saat sonra buna engeli her yerden bas . Ve asla bu çocuğu düşünme . Geçerken bile bakma görmezden gel. Gittiğini öyle bir hissettir ki kendini garip hissetsin. Engel nasıl konuşur mesafe nasıl olur öğrensin. Asla yazarsa konuşmak isterse lütfen konuşma. 2 ayda bi tarafları kalkmış pof pofladığın gibi indirmesini de bil.Böyleleri anca bunu anlar güzelim. Sen giyin süslen çık arkadaşlarınla gez bırak o merak etsin 💅
evet doğru diyorsunuz. umarım beni merak eder.. Bir yandan annem ile uğraşıyorum. Konuştuğum oglanlar hep kaçıp gidiyormuş sorun bendeymiş. :(

kendisi 4.ayda ailelerimiz tanışsın diyen biriydi :( Ciddi düşünüyorduk
Ama geçmiş gitmiş işte, hala ne düşünüyorsunuz niye kendinize bu duruma düşürüyorsunuz? İlkten hepsi çok ilgilenir ws ama şimdiye bakın, bakın adam gitmiş yok. Siz de bırakın artık ne bu bulunmaz hint kumaşı mı?

Back