- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.559
- 598
Rusya ucuz çünkü şu anKonu sahibi sen başka bişe sormuşsun ama bende Rusya mioldum
Benimde rus bir arkadaşım var mutaasipligina şaşırıyorum o derece hanim kendi hallerinde olanlarida var elbet ama 3 türk erkeğinin tatil için Rusya yi tercih etmesini hiçde iyi niyetli karşılamam
Vala karşılayanlarada helal olsun
Çok Ucuz diye bin TL'ye mal olacakSaygı duyuyorum tabiki güveninize ilişkinize ama gerçekten neden rusya ? Bir sebebi olmalı
Wattsap kullanmıyoruz çünkü ???Güveniyorsunda neden görüntülü konuşcan:)seninde içini biseyler kemiriyor dimi:)
Biz tabiki burda on yargıyla yaklaşıyoruz bak böyle yazınca neden ve niçin banada çok mantikli geldiRusya ucuz çünkü şu an
Ankara bileti parasına Rusya bileti aldılar
Başta avrupa düşündükler ama çok pahaliydi.
Gidecekleri yer Tarihi bi şehir
100 yıllık bi şehir olduğu gibi bırakmışlar
Kalacaklari Otel 3 kişi 5 gün turk parasıyla bin TL verdiler
Böyle bir sorunum yok güveniyorum dedim.böyle bir sorunu olmasa görüntülü konuşma istemezdi
Ay gerçekten bi tanesi de guvenmesen görüntülü konuşma istemezdin demişİşte bazen milletin derdi bizi gerince böyle oluyor
Biri diyor patlıcan yemeğinin yanına bulgur pilavı mı yapayım pirinç mi? Hayır ya makarna yap diyorlar
Biri diyor bayrama görümcemler, kaynımlar, eltimler geliyor nasıl ağırlasam? Eltinlerin işi ne neden geliyorlar neden kabul ediyorsun vs diyorlar
Burada da arkadaş demiş rusyaya gidecek görüntülü konuşmak için program önerin? Neden gidiyor nasıl izin veriyorsun sen fazla güvenme bak erkek bu bla bla bla
İyi de onu sormuyor ki konu sahibi
Durduk yere polemik yaratır bu gereksiz yorumlar, boşuna gerginlik
Böyle bir sorunum yok güveniyorum dedim.
Bu tumevarimi nereden çıkardıniz ?
Akademik backgroundiniza saygı duymakla birlikte neden bunu açıkladıniz anlamıyorum .26 yaşındayım, 14 kadar ülke gördüm, Türkiye ortalamasının çok üzerinde kitap okuyan, 2 üniversite 2 yüksek lisans mezunu bir insanım. Yani sanırım size eşdeğer olabilecek bir kafaya sahibim.
Uzun zamanlı ciddi giden bir ilişkim var, insanları sıkmanın yada birşeye izin verme vermeme olayının bir ilişkide yanlış oldugunu düşünüyorum. Ancak konunuzu okuyunca düşündüm, ben olsam napardım diye.
Öncelikle herkesin sorduğu doru bir soru var. Neden rusya? Avrupa balkanlar ülkemizin batı tarafları son derece bir insanın tatil ihtiyacını karşılayacak yerler. Rusyanın farkı nedir?
Yada ben şu an, açıkcası olabilecek her boş anımı onunla geçirmek istiyorum. O yanımdayken daha mutlu oluyorum. Onsuz olan aktivtelerden çok keyif almıyorum. O yüzden bir çok imkanım olmasına rağmen yurt dışına çıkmadım, onun işlerini ayarlamasını beklyorum. Ben sanırım ondan da böyle bir tavır beklerdim.
Haklar sadece ona değil bana da has diye düşünürdüm. Eğer çıkabilecek olsam bile öncelikle o bana güvense dahi insanların, ailemin bakış açısı yüzünden daha normal bir yere giderdim. Mesela italya olmazdı, amsterdam olmazdı, prag olabilirdi? Berlin olabilirdi?
Bu sebeplerden bende nişanlımın gitmesine İZİN VERMEM DEĞİL üzülürdüm. Çünkü ben kararlarımı alırken onu da düşünürdüm, salt kendimi değil.
Sorunuza gelince messenger yeterli olacaktır.
Bence de muneccim degilmissiniz çünkü en küçük alakası yokönceki yorumlarinizdan birinde nisanlinizin çok yoruldugunu çalışmaktan hasta olduğunu yazmışsınız ve onun için gitmesine bir şey demediginizi
ama madem bu kadar onu dusunuyorsunuz tatilde görüntülü konuşmayla ugrastirmaz aman eğlensin gezsin gelince görüşürüz diye dusunurdunuz
ya da sadece konuşmayla yetinirdiniz
ben böyle anladım
tabi ki yanılıyor olabilir muneccim değilim sonuçta
Neden guveniyorsun diye tutturdular ya .Konu sahibii gerekli bilgileri aldiysan konunu kapattir bence.Iyice sacma sapan bir hal aldi konun.Az daha kassalar sen ne bicim sevgilisin kiskanmiyorsun diye yuruyecekler.
Neden guveniyorsun diye tutturdular ya .
Özellikle o yüzden parantez içine yazdım güveniyorum diye gerçekten çok ilginç
Adama iyice bi bakicam yan yana gelince bu kadar rus hatunlarin kapısında yatacagi,baştan cikaracagi adamda ben neyi eksik görmüşüm ki bana sıradan Yurdum erkeği gibi geliyor
Tango diye görüntülü konuşma programı varKızlar nisanlim arkadaşlarıyla Rusya'ya tatile gidiyor (güveniyorum )
Böyle wattsap dışında istediğimiz an görüntülü konusabilecegimiz hangi program var ? Pek teknolojiyle aram yok
Guvenmiyorsun da guvenmiyorsun. :d Ille de guvenmiyorsun, guveniyorsan da guvenmeyeceksin. Zorla guvendirmeyecekler. Adamini da zorla aldattiracaklar arkadasim.Böyle bir sorunum yok güveniyorum dedim.
Bu tumevarimi nereden çıkardıniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?