Yurtdişina giden nişanlı

Ay dayanamadım yazacağım.

Yahu, yaşadığım yerde elimi kolumu sallasam bi Ukraynalıya, Rusa, Polonyalıya, Almana, Norveçliye, Fine filan çarpar.
Yani bizim Rusya'ya bilmem nereye gitmemize gerek yok hepsi burada mevcut.
Ne yapayım şimdi?
Eşimi eve mi zincirleyeyim?
İşe filan gitmesin mi adam?
Dışarı çıkıp arkadaşlarıyla takılmasın mı hiç?

Konu sahibi "Güven sorunum yok" diyor, konu apayrı bir nedenle açılmış, ama sayfalar boyunca
"Niyçün Rusya? Rus gadınları? Vodka? Davay davay Nataşa?" ...

Bir milletin kadınları ancak bu kadar genellenerek aşağılanabilir ya.
Yok adamları baştan çıkarmaya çalışıyorlarmış da vs...
"Adam olan baştan çıkar mı?" bunu tartışın bi önce.
Yapacak olan adam iki sokak ötende de yapar, bu işlerin Rusu Türkü bilmem nesi olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de nişanlılık dönemini ayrı ülkelerde geçirmiş olarak iki uygulama kullanıyorum,

Viber ve skype.

Viber inanılmaz kalitesiz hele şu an hiç çekilmez dakika başı kapanıyor ama özelliği şu ki normal arıyor gibi sevgilinizi ararsınız interneti açık olduğu müddetçe. Skype viber a bin basar. Oturumu açık olduğu müddetçe hem daha iyi konuşma hem de kamera kalitesi çok iyi. İkisini beraber yükleyin, kafanıza estikçe viberdan arar skype a gel vs dersiniz.

Rusya ucuz çünkü şu an
Ankara bileti parasına Rusya bileti aldılar
Başta avrupa düşündükler ama çok pahaliydi.
Gidecekleri yer Tarihi bi şehir
100 yıllık bi şehir olduğu gibi bırakmışlar
Kalacaklari Otel 3 kişi 5 gün turk parasıyla bin TL verdiler

Biz tabiki burda on yargıyla yaklaşıyoruz bak böyle yazınca neden ve niçin banada çok mantikli geldi
Benimde tatil anlayisim yeni yerler görmek
Gidip herşey dahil otele binler bayılıp dönmek hiç bana göre değil..
Eşim sevgiliyken bu şekilde gitse bende gözüm kapalı gönderirdim verdiği güvenle alakali..
Mutluluklar dilerim

Ay gerçekten bi tanesi de guvenmesen görüntülü konuşma istemezdin demiş

Biz Türk kadınları genellenmeyi hiç sevmez ama genellemeye bayılırız!

Biz Skype kullanıyoruz böyle zamanlarda.

Böyle bir sorunum yok güveniyorum dedim.
Bu tumevarimi nereden çıkardıniz ?

önceki yorumlarinizdan birinde nisanlinizin çok yoruldugunu çalışmaktan hasta olduğunu yazmışsınız ve onun için gitmesine bir şey demediginizi
ama madem bu kadar onu dusunuyorsunuz tatilde görüntülü konuşmayla ugrastirmaz aman eğlensin gezsin gelince görüşürüz diye dusunurdunuz
ya da sadece konuşmayla yetinirdiniz
ben böyle anladım
tabi ki yanılıyor olabilir muneccim değilim sonuçta

Akademik backgroundiniza saygı duymakla birlikte neden bunu açıkladıniz anlamıyorum .
Soru açık ve net görüntülü konuşma programı var mı ? Üstelik güveniyorum demişim
Herkesin ilişki dinamigi farklı
Erkek arkadaşınız esmer bir adamsa , neden beyaz giyiniyor esmerlere beyaz yakışır bence dikkat et beyaz giymesin demek gibi bir şey .
Demek ki benim için sorun değilmiş , demek ki sebepler mantikliymis ve ben kabul etmişim.
Neredeyse orta yasa gelmiş insanlariz yani yurt dişini mi yasaklayayim adama.
Neden uzuleyim ?
Kendisi is adamı , parası olan da bir adam Bağdat caddesine gitme arabana bakarlar bi suru kiz takilir pesine paranoyasi gibi bir şey bu

Bence de muneccim degilmissiniz çünkü en küçük alakası yok

Konu sahibii gerekli bilgileri aldiysan konunu kapattir bence.Iyice sacma sapan bir hal aldi konun.Az daha kassalar sen ne bicim sevgilisin kiskanmiyorsun diye yuruyecekler.
Neden guveniyorsun diye tutturdular ya .
Özellikle o yüzden parantez içine yazdım güveniyorum diye gerçekten çok ilginç
Adama iyice bi bakicam yan yana gelince bu kadar rus hatunlarin kapısında yatacagi,baştan cikaracagi adamda ben neyi eksik görmüşüm ki bana sıradan Yurdum erkeği gibi geliyor

Iste bunlar hep Turk kadinlarinin ozguveninin yerlerde olmasindan.Trk baslarina haraket etmezler,hep erkeklerinden olur beklerler.Bildigin Turk kadinlari olarak kezbaniz !!

Nasil oluyomus diye yazayim dedim de cuk oturdu genelleme hani :))

Kızlar nisanlim arkadaşlarıyla Rusya'ya tatile gidiyor (güveniyorum )
Böyle wattsap dışında istediğimiz an görüntülü konusabilecegimiz hangi program var ? Pek teknolojiyle aram yok
Tango diye görüntülü konuşma programı var

Böyle bir sorunum yok güveniyorum dedim.
Bu tumevarimi nereden çıkardıniz ?
Guvenmiyorsun da guvenmiyorsun. :d Ille de guvenmiyorsun, guveniyorsan da guvenmeyeceksin. Zorla guvendirmeyecekler. Adamini da zorla aldattiracaklar arkadasim. Uzaga giden sevgiliyle iletisimde kalmak istemek, hele hele goruntulu iletisim istemek mutlaka teftis icin ve kiskancliktan olmali. Baska sebep olamaz, olmamali. Vizyon bu kadar. :)

Valla yorumları okurken ben sıkıldım.
İçim daraldı.

Kadın, kadına neler aşılıyor.

Güveniyorum diyorsun, güvenme diyorlar.
İletişim programı istiyorsun, madem guveniyosun adamı rahat bırak diyorlar.
Neden o kadar ülke varken rusya, aldatır diyorlar.

Konu açtığına pişman edildiysen başarı gerçekleşmiş demektir.

Konuyu kapattir daha fazla üzülmeden @Defnehannn2

Tango işini görür diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…