: ) görüntülü oluyor mu peki line ? Bir de wattsap orada da aynı numarayla kullanılır miBacaklarını kırarım öyle nişanlının :) Soruna cevap da, line iyi baya
Neden ? Şey mi olacak mesela sevgilisi eşi olan erkekler ölene kadar o toprakları göremeyecek. İlişkiye başlarken oradan feragat sözleşmesi yapılacakRusya ve güven ikisini aynı cümlede bile hayal edemiyorum.
Bana sen lazımsinEşim Rusya'ya gittiğinde tangodan görüşmüştük. Bağlantıda falan bir problem yaşamadık.
Line hem görüntülü arama hem mesaj hem de sadece arama yapmak için kullanılıyor. Gitmeden telefona numarasıyla ne yüklerse, o numarada kalır. Orda içine başka hat bile taksa line, WhatsApp, Viber benzeri tüm uygulamalar aynı no da kalır: ) görüntülü oluyor mu peki line ? Bir de wattsap orada da aynı numarayla kullanılır mi
Evet görmesin o toprakları ne olacak tabi ki yapan heryer de yapar o ayrı ama orası sırf erkeklerin çapkınlık yapmak için gittiği bir yer değil mi siz güveniyorsunuz bende kocama çok güvenirim ama ölürüm de öyle birşeye izin vermem kişisel düşüncem bu.Neden ? Şey mi olacak mesela sevgilisi eşi olan erkekler ölene kadar o toprakları göremeyecek. İlişkiye başlarken oradan feragat sözleşmesi yapılacak
Evet görmesin o toprakları ne olacak tabi ki yapan heryer de yapar o ayrı ama orası sırf erkeklerin çapkınlık yapmak için gittiği bir yer değil mi siz güveniyorsunuz bende kocama çok güvenirim ama ölürüm de öyle birşeye izin vermem kişisel düşüncem bu.
Kızlar nisanlim arkadaşlarıyla Rusya'ya tatile gidiyor (güveniyorum )
Böyle wattsap dışında istediğimiz an görüntülü konusabilecegimiz hangi program var ? Pek teknolojiyle aram yok
Yapmayın Allah aşkına bütün Rus kadınları kollarını açmış kocalarımızı beklemiyor. Burada bir kısmı fuhuş yapıyor diye bütün Rus kadınlarını yaftalayamayız.Evet görmesin o toprakları ne olacak tabi ki yapan heryer de yapar o ayrı ama orası sırf erkeklerin çapkınlık yapmak için gittiği bir yer değil mi siz güveniyorsunuz bende kocama çok güvenirim ama ölürüm de öyle birşeye izin vermem kişisel düşüncem bu.
Bu yazdığınız çok saçma değil mi ? Bu nasıl bir düşünce tarzı ,bu nasıl suçlama KİŞİSEL düşüncemizi paylaşmak neden bu kadar zorunuza gitti ve böyle aptalca bir suçlama hayatım da görmedim.ya her erkeğin rusyaya gidince aldatacağını düşünen kadınlar demek ki italyaya, fransaya filan kendileri ayak bassalar anında sevgililerini/eşlerini aldatacaklar.
skype olabilir. tango olabilir. facebookta da var görüntülü konuşma şeysi.
Yapmayın Allah aşkına bütün Rus kadınları kollarını açmış kocalarımızı beklemiyor. Burada bir kısmı fuhuş yapıyor diye bütün Rus kadınlarını yaftalayamayız.
Benim eşim iş için gitti,hiç gözüm arkada kalmadı.
Eşinize güvenin.
Ben sadece kişisel görüşümü paylaştım herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.Nesi varmış Rusya'nın kadınların rahat giyinmesi mi sorun bazı arkadaşlara göre?
Ya koskoca ülke,kültürü,tarihi olan bir ülke yeter yahu kadın da erkek de Rusya deyince bir çift bacaktan fazla bir şey bilmiyor ayıp !
Bu yazdığınız çok saçma değil mi ? Bu nasıl bir düşünce tarzı ,bu nasıl suçlama KİŞİSEL düşüncemizi paylaşmak neden bu kadar zorunuza gitti ve böyle aptalca bir suçlama hayatım da görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?