• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim kredi çekmemi istiyor

Tatile ayıracak bütçe yok ama telefon, PlayStation a çekilcek kredi var. Bu tiplere ayar oluyorum. G***den borç akar elindeki telefona baksan son model. Hayır yani gücün varsa al kullan ama borçlanıp tlf. Almak nedir?

2017 de eşimle ikimiz tlf. Aldık geçen sene cortladıda öyle yeniledik. Cimrilik değiliz, konfor alanımız için harcarızda. Ama Telefona gidip 100 küsür ödemem. Alacak gücümüz var, bunun yerine ev de işimi kolaylaştıracak cihazlar var, konforumu sağlıyor, onlara harcıyorum.

Benim en küçük kardeşimde böyle karı-koca. Sorsan paraları yok ama en iyi telefonlar ikisinde. Bi tarafımla gülüyorum bu sebepten.

Şuna bağlamak istedim. Asıl ihtiyaçtan ziyade, saçma şeylere kredi çekmeyi düşünen adamdan bir gelecek bekleme hele sana çektirecekse koşarak kaç. Tatili anlarım ama telefon nedir ya? Bütçesi kadar alsın.

Dünya kadar para kazan, doğru harcamıyorsan hep yerinde sayarsın. Önce konforunu sağlarsın, sonra yatırım yaparsın.
Öncesinde de telefon için 60 çekelim dedi ben istemeyince 30a düştü bu nedir bende anlamıyorum ayrılacağız gözüküyor bu şekilde ilerisi için çok zor sizden geri dönüş alınca annemle de konuştum o da olumsuz bakıyor sürece arttık

Öncesinde de telefon için 60 çekelim dedi ben istemeyince 30a düştü bu nedir bende anlamıyorum ayrılacağız gözüküyor bu şekilde ilerisi için çok zor sizden geri dönüş alınca annemle de konuştum o da olumsuz bakıyor sürece arttık
Sen daha dur, ayrılırken bi de adın paragöz olacak😂

27 yaşındasın. Küçük değilsin. Ağzım burnum derken 30 olursun. Evlenme yaşın da gelir. Evlat sahibi olmak da isteyebilirsin. Peki sen bu zamanını senden borç para isteyen bir adam için harcamak ister misin? Ya da böyle bir adamı çocuğunun babası yapmak ister misin? Bir düşün. Çocuğun doğacak. Bebek arabası falan alınacak adam senden bekliyor. Mutlu olur musun?
Ben olsam vaktimi kesinlikle bu herife harcamam. Zaman çok kıymetli. Zamanına yazık etme derim.

Herkese selamlar,
Erkek arkadaşım ile 1 buçuk senedir birlikteyiz. Her şey aslında güzel gidiyordu. Geçen yaz işten bunalmış olmam sebebiyle tatile gitmek istedim. Ancak o maddi olarak durumunun el vermediğini söyledi. Tam o esnada yakın arkadaşım beni 2 günlüğüne yazlıklarına davet etti. Bende tatile gidemeyeceğimi düşünerek teklifi kabul ettim. Fakat devamında erkek arkadaşım onunla gittin benimle gitmedin demeye başladı. Onun kredi puanı düşük olduğu için (şu an yükseltmeye çalışıyor) krediyi sen çek ortak öderiz dedi. Çektim ve gerçekten ortak bir şekilde ödedik henüz yeni bitti. Ancak bu kredi işinin devreye girmesi ile birlikte istekleri arttı ve her seferinde geri çevirdim. Sürekli aylık olarak benden borç istediği benim verdiğim ve onunda geri ödediği bir döngü zaten vardı. Buna ek olarak telefonu bozuk olduğu için fiba bankından telefon alayım dedi tamam dedim vazgeçti. Bu sefer telefon hattının üzerinden PlayStation alayım dedi tamam dedim vazgeçti. Artık şimdi de sen bana 30 bin kredi çek ben sana geri öderim telefon alayım dedi.

Aramızda sürekli benzer muhabbetler dönmesi artık beni rahatsız etmeye başladı. Bu durumda benim ona destek olmak istememem bencillik mi olur? Ben 27 yaşında bir kadınım artık yuva kurmak istiyorum ama bu şartlar altında kendisine güvenmem zorlaşıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Valla çok haklısınız,kesinlikle çekmeyin.
Para kredi konusunun sürekli geçiyor olması çok rahatsız edici.
Kesin bir dille sevgilinizi uyarın,böylesi ile evlilik pek mümkün değil gibi.

Alın evi gelinliği yapın düğünü gelir bu sevgili sonra o otursun siz çalışın falan kredi de çekin bence ne olacak yani seviyorsaniz bence geri ödemese bile olur nasılsa seviyorsunuz ek iş falan yaparsınız.Bu sevgiliyle hala sevgili olan biri için normal geldi bana yani herkes hakettigiyle beraber bence .Seçim sonuç .Ver ver sonra para yok de olmaz yani

😂😂😂Ay adam evlilik iyiki düşünmemiş hayatınız yanacak haberiniz yok bunu koca yapıp Ömürboyu sponsor olmak çok yürek yemişsin iz sayınız artarsa tüm iyi evlilik yapan kızlar size dua eder öyle böyle değil birinin bu tipleri elemesi evlenmesi gerekli benim fikrim bu yönde

Herkese selamlar,
Erkek arkadaşım ile 1 buçuk senedir birlikteyiz. Her şey aslında güzel gidiyordu. Geçen yaz işten bunalmış olmam sebebiyle tatile gitmek istedim. Ancak o maddi olarak durumunun el vermediğini söyledi. Tam o esnada yakın arkadaşım beni 2 günlüğüne yazlıklarına davet etti. Bende tatile gidemeyeceğimi düşünerek teklifi kabul ettim. Fakat devamında erkek arkadaşım onunla gittin benimle gitmedin demeye başladı. Onun kredi puanı düşük olduğu için (şu an yükseltmeye çalışıyor) krediyi sen çek ortak öderiz dedi. Çektim ve gerçekten ortak bir şekilde ödedik henüz yeni bitti. Ancak bu kredi işinin devreye girmesi ile birlikte istekleri arttı ve her seferinde geri çevirdim. Sürekli aylık olarak benden borç istediği benim verdiğim ve onunda geri ödediği bir döngü zaten vardı. Buna ek olarak telefonu bozuk olduğu için fiba bankından telefon alayım dedi tamam dedim vazgeçti. Bu sefer telefon hattının üzerinden PlayStation alayım dedi tamam dedim vazgeçti. Artık şimdi de sen bana 30 bin kredi çek ben sana geri öderim telefon alayım dedi.

Aramızda sürekli benzer muhabbetler dönmesi artık beni rahatsız etmeye başladı. Bu durumda benim ona destek olmak istememem bencillik mi olur? Ben 27 yaşında bir kadınım artık yuva kurmak istiyorum ama bu şartlar altında kendisine güvenmem zorlaşıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Sakın kredi çekme paranıda verme ve evlenme

Evliliğe dair sözler açtı ben gidip çeyiz paketine girdim borcumu bitirdim bile hala bir şeyler alıyorum 9 ay önce yavaştan beyaz eşya alayım dedi gitti araba kazası geçirdi hafif tabi ona bir şey olmadı şimdi onu ödüyor ben kaldım yine kendi kendime gelin güvey oldum ne zaman evleneceğiz diyorum ben zamanını biliyorum diyor karışık biraz çocuksu biri ben çözemedim valla
Neden ayrılmıyorsun

Valla esra erolda muge anlida gorup dolandirildiklarinda oh iyi olmus diyordum. Hala hangi akla hizmet bu taleplerib kabul edildigini anlayamiyorum. Kac yasinda adam parasi yoksa telefon almasin, playstation almasin. Elzem bir ihtiyac mi? Hic mi boyle dusunmuyorsunuz da ne dese tamam diyorsunuz.

Hiç hoş bir durum değil. Kredi istiyorsa bankadan çeksin. Borç istiyorsa ailesinden, arkadaşından istesin. Ilişki dengesini bozacak hareketler bunlar.

Yetersiz! :olamaz:

Olağanüstü bi hal olur, sağlık vb gibi o zaman düşünülür ama telefon- platstation için sevdiği kadından para ve kredi çekmesini isteyen erkek, erkek müsveddesidir. Ondan olmaz kardeşim. :KK12:

Roller tersine dönmüş. Kadına lutfetmesi gerekirken adam talepkar. Alma verme dengesini bozmayın. İlişkide yüksek verici taraf (emek, zahmet, para..) erkektir.

Eski sevgilim benden defalarca borç istedi toplamı büyükçe bir meblağ ediyordu. Asla ödemedi, sanırım eski sevgilisine yediriyordu ona dönmüştü çünkü. İlk istediğinde midem bulanmıştı, iç sesimi dinleseydim keşke.
Uzun lafın kısası bu adamdan sana hayır yok kızım.

Siz ona diyin ki: “ aşkımmm kurt bakışlımmm canımm, senin için tabii ki kredi çekerim, 30 bin değil 300bin feda olsun sana, afiyetle yersin 🥰 ben de 1 yıl sonra müge anlı’dayım”
Sonra Müge Anlı'nın meşhur sözü kulaklarda yankılanır: Peşine düşeceğin parayı vermeyin...

Back