- 27 Mart 2018
- 167
- 205
- 103
- Konu Sahibi Dertliibayan
Delikanlı kendini bilen hiçbir erkek sevdiği kadını borç altına sokup geleceğini bankaya ipoteklettirmez hele hele telefon için. Yol yakınken siz yolunuzu ayırın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşında insanım böyle çirkin muhabbetlerin içinde olmak çok utandırıyor. Keşke daha akıllı davransaydımBence oyle demeyin. Girmeseydiniz bu yuzunu gormeyecektiniz. Zaten parayi da geri almissiniz. Iyi olmus girdiginiz
Öncesinde de telefon için 60 çekelim dedi ben istemeyince 30a düştü bu nedir bende anlamıyorum ayrılacağız gözüküyor bu şekilde ilerisi için çok zor sizden geri dönüş alınca annemle de konuştum o da olumsuz bakıyor sürece arttıkTatile ayıracak bütçe yok ama telefon, PlayStation a çekilcek kredi var. Bu tiplere ayar oluyorum. G***den borç akar elindeki telefona baksan son model. Hayır yani gücün varsa al kullan ama borçlanıp tlf. Almak nedir?
2017 de eşimle ikimiz tlf. Aldık geçen sene cortladıda öyle yeniledik. Cimrilik değiliz, konfor alanımız için harcarızda. Ama Telefona gidip 100 küsür ödemem. Alacak gücümüz var, bunun yerine ev de işimi kolaylaştıracak cihazlar var, konforumu sağlıyor, onlara harcıyorum.
Benim en küçük kardeşimde böyle karı-koca. Sorsan paraları yok ama en iyi telefonlar ikisinde. Bi tarafımla gülüyorum bu sebepten.
Şuna bağlamak istedim. Asıl ihtiyaçtan ziyade, saçma şeylere kredi çekmeyi düşünen adamdan bir gelecek bekleme hele sana çektirecekse koşarak kaç. Tatili anlarım ama telefon nedir ya? Bütçesi kadar alsın.
Dünya kadar para kazan, doğru harcamıyorsan hep yerinde sayarsın. Önce konforunu sağlarsın, sonra yatırım yaparsın.
Sen daha dur, ayrılırken bi de adın paragöz olacakÖncesinde de telefon için 60 çekelim dedi ben istemeyince 30a düştü bu nedir bende anlamıyorum ayrılacağız gözüküyor bu şekilde ilerisi için çok zor sizden geri dönüş alınca annemle de konuştum o da olumsuz bakıyor sürece arttık
Valla çok haklısınız,kesinlikle çekmeyin.Herkese selamlar,
Erkek arkadaşım ile 1 buçuk senedir birlikteyiz. Her şey aslında güzel gidiyordu. Geçen yaz işten bunalmış olmam sebebiyle tatile gitmek istedim. Ancak o maddi olarak durumunun el vermediğini söyledi. Tam o esnada yakın arkadaşım beni 2 günlüğüne yazlıklarına davet etti. Bende tatile gidemeyeceğimi düşünerek teklifi kabul ettim. Fakat devamında erkek arkadaşım onunla gittin benimle gitmedin demeye başladı. Onun kredi puanı düşük olduğu için (şu an yükseltmeye çalışıyor) krediyi sen çek ortak öderiz dedi. Çektim ve gerçekten ortak bir şekilde ödedik henüz yeni bitti. Ancak bu kredi işinin devreye girmesi ile birlikte istekleri arttı ve her seferinde geri çevirdim. Sürekli aylık olarak benden borç istediği benim verdiğim ve onunda geri ödediği bir döngü zaten vardı. Buna ek olarak telefonu bozuk olduğu için fiba bankından telefon alayım dedi tamam dedim vazgeçti. Bu sefer telefon hattının üzerinden PlayStation alayım dedi tamam dedim vazgeçti. Artık şimdi de sen bana 30 bin kredi çek ben sana geri öderim telefon alayım dedi.
Aramızda sürekli benzer muhabbetler dönmesi artık beni rahatsız etmeye başladı. Bu durumda benim ona destek olmak istememem bencillik mi olur? Ben 27 yaşında bir kadınım artık yuva kurmak istiyorum ama bu şartlar altında kendisine güvenmem zorlaşıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Sakın kredi çekme paranıda verme ve evlenmeHerkese selamlar,
Erkek arkadaşım ile 1 buçuk senedir birlikteyiz. Her şey aslında güzel gidiyordu. Geçen yaz işten bunalmış olmam sebebiyle tatile gitmek istedim. Ancak o maddi olarak durumunun el vermediğini söyledi. Tam o esnada yakın arkadaşım beni 2 günlüğüne yazlıklarına davet etti. Bende tatile gidemeyeceğimi düşünerek teklifi kabul ettim. Fakat devamında erkek arkadaşım onunla gittin benimle gitmedin demeye başladı. Onun kredi puanı düşük olduğu için (şu an yükseltmeye çalışıyor) krediyi sen çek ortak öderiz dedi. Çektim ve gerçekten ortak bir şekilde ödedik henüz yeni bitti. Ancak bu kredi işinin devreye girmesi ile birlikte istekleri arttı ve her seferinde geri çevirdim. Sürekli aylık olarak benden borç istediği benim verdiğim ve onunda geri ödediği bir döngü zaten vardı. Buna ek olarak telefonu bozuk olduğu için fiba bankından telefon alayım dedi tamam dedim vazgeçti. Bu sefer telefon hattının üzerinden PlayStation alayım dedi tamam dedim vazgeçti. Artık şimdi de sen bana 30 bin kredi çek ben sana geri öderim telefon alayım dedi.
Aramızda sürekli benzer muhabbetler dönmesi artık beni rahatsız etmeye başladı. Bu durumda benim ona destek olmak istememem bencillik mi olur? Ben 27 yaşında bir kadınım artık yuva kurmak istiyorum ama bu şartlar altında kendisine güvenmem zorlaşıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Neden ayrılmıyorsunEvliliğe dair sözler açtı ben gidip çeyiz paketine girdim borcumu bitirdim bile hala bir şeyler alıyorum 9 ay önce yavaştan beyaz eşya alayım dedi gitti araba kazası geçirdi hafif tabi ona bir şey olmadı şimdi onu ödüyor ben kaldım yine kendi kendime gelin güvey oldum ne zaman evleneceğiz diyorum ben zamanını biliyorum diyor karışık biraz çocuksu biri ben çözemedim valla
Aynen bunu söyle.güzel benzetme.Aşkımdan ölmüyorum ama uzun sürenin getirmiş olduğu bir alışkanlık var bunun kibar bir şekilde nasıl söyleyebilirim onu düşünüyorum kendimi sürekli talebe ret veren banka gibi hissediyorum:)
Sonra Müge Anlı'nın meşhur sözü kulaklarda yankılanır: Peşine düşeceğin parayı vermeyin...Siz ona diyin ki: “ aşkımmm kurt bakışlımmm canımm, senin için tabii ki kredi çekerim, 30 bin değil 300bin feda olsun sana, afiyetle yersinben de 1 yıl sonra müge anlı’dayım”