- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
Yani Canım nişanlının başka yere gitsin burnuma kötü kokular geldi malum senide üzmek istemem ama bunlar gerceklerKesin yatiyorlar mi Türk erkeklerle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani Canım nişanlının başka yere gitsin burnuma kötü kokular geldi malum senide üzmek istemem ama bunlar gerceklerKesin yatiyorlar mi Türk erkeklerle
Yurt disindayken sorun olur mu facebook ?
Bi anımı paylaşayım şaşıracak değilsin ama belki duruma ayıkan birileri olur;bigün eniştem işe gidecek teyzemle benide çarşıya bırakacaktı neyse araca bindik yol kenarında atm görünce teyzem durda bi para çekeyim dedi indi bende büfeye indim arkadından ATM'de bi kaç kişi var neyse araca yakın ikimizinde gitti yer ana bi de ne görelim Rus'un biri sen eğil enişteyle pazarlığa giriş Adam bağırıyor istemiyorum filan teyzem de ben de şok kadın saçma saçma şu kadar paraya şunlar olur filan diyw sayıyor dibindeyiz utanma yok arlanma yok böyle bi millet,konu komşudan daha me hikayeler ne hikayeler bedavaya getirmeye çalışıyorlar tatillerini hatta üstüne para biriktiriyorlar.Para için herşeyi yaparlar Ukrayna -Letonya-Rus-Polonyalı Türkiye turunuda genelde genç bayanlar gelir
facenin eklentisi messenger varKızlar nisanlim arkadaşlarıyla Rusya'ya tatile gidiyor (güveniyorum )
Böyle wattsap dışında istediğimiz an görüntülü konusabilecegimiz hangi program var ? Pek teknolojiyle aram yok
Bişey söyliyim bi ara bi mağazin Programı'nda Rus'larla röportaj yapılıyordu evet bizim o beğenmediğin sümüklü dediğin Türk erkeklerine bayıldıklarını söylüyorlar aç bak videoları vardırvalla bravo el birliğiyle kızı delirteceksiniz..
bütün rus kadınlarıda bizim sümüklü kocalarımızı bekliyordu sanki gelselerde yatağa atsak diye...
Hiç şaşırmadım Can'ım 1 bardak votka karşılığı birlikte oluyorlar hatta onlarda bir söz vardır Türkiye turu 200 dolar dönüşte 5 bin dolar ile dönersin diye hatta onlarda kurs bile var zengin erkekler Nasıl tavlanır ayarlanır diye bende pamukkaledeyim günlük turlar ile Alanya -Antalya üzerinden buraya geliyorlar gecen Ukraynalı kızlar geldi benimde hediyelik dükkanım var eşime Nasıl sırnaşıyor bir görsenBi anımı paylaşayım şaşıracak değilsin ama belki duruma ayıkan birileri olur;bigün eniştem işe gidecek teyzemle benide çarşıya bırakacaktı neyse araca bindik yol kenarında atm görünce teyzem durda bi para çekeyim dedi indi bende büfeye indim arkadından ATM'de bi kaç kişi var neyse araca yakın ikimizinde gitti yer ana bi de ne görelim Rus'un biri sen eğil enişteyle pazarlığa giriş Adam bağırıyor istemiyorum filan teyzem de ben de şok kadın saçma saçma şu kadar paraya şunlar olur filan diyw sayıyor dibindeyiz utanma yok arlanma yok böyle bi millet,konu komşudan daha me hikayeler ne hikayeler bedavaya getirmeye çalışıyorlar tatillerini hatta üstüne para biriktiriyorlar.
Düzenleme:şehir Alanya
Edep yok ki ne beklersin valla Alanya Antalya halkı bunlardan illallah ettiler,otel çalışanlarıda hiç sevmez bu milleti hem çok pisler hem cimriler diye..Hiç şaşırmadım Can'ım 1 bardak votka karşılığı birlikte oluyorlar hatta onlarda bir söz vardır Türkiye turu 200 dolar dönüşte 5 bin dolar ile dönersin diye hatta onlarda kurs bile var zengin erkekler Nasıl tavlanır ayarlanır diye bende pamukkaledeyim günlük turlar ile Alanya -Antalya üzerinden buraya geliyorlar gecen Ukraynalı kızlar geldi benimde hediyelik dükkanım var eşime Nasıl sırnaşıyor bir görsen
Yani Can'ım ama malesef Avrupalı ve uzakdoğulu insanları kaçırdığımız için bunlara kaldık çok üzücü bir durumEdep yok ki ne beklersin valla Alanya Antalya halkı bunlardan illallah ettiler,otel çalışanlarıda hiç sevmez bu milleti hem çok pisler hem cimriler diye..
Bizim kızların sümük diye attığını onlar erik diye kapıyor ama kara kaştan kara gözden mi yoksa başka bi iş mi var işin içinde bilmiyorum
Yurt dışında da bağlantı devam eder mi ki ?Imo var. Ben onu kullaniyorum. Görüntülü arama için cok iyi..
maalesefYani Can'ım ama malesef Avrupalı ve uzakdoğulu insanları kaçırdığımız için bunlara kaldık çok üzücü bir durum
Yurt dışında da bağlantı devam eder mi ki ?