Yirmi kişilik yatılı misafir

Edilen yardım zaten gorgu kuralı bızahmet etsinler eve yerlesmısler.
Tatile giderken konu sahıbı evin anahtarını arkadaşlara bırakacakmıs

Evet onu okuduktan sonra artik konunun gerçekliğinden şüphe ettim. Kimse 20 misafir ağirlarken "ayy canil koçişçiğim" demez. Bunu en koçişçi kezban bile yapmaz. Hele evi arkadaşlara birakmak aboo! Yani bence dalga geçiliyor artik.

Bizim olduğumuz yer noel zamanları çok güzel olduğu için bizim evde kalabalık olur, arkadaş istilasına uğrarız geliyoruz diyene yastığı yorganı getirin derim. Kimisi uyku tulumunu getiriyor onlar çok pratik . Cok yorulucaksin mutlaka ama sık dişini artık yapacak birsey yok 2 gün kalmış. Herkese bir is ver kimisi sofra kurma, kimisine yemek yapma filan. Ev bosalmadan once herkes kaldığı odayı el birlik temizlesin, bende bel fıtığı var, gelen temizleyip gidiyor Allah kolaylık versin kardeşim bu arada bazı mesajlara kahkaha attım

Herkes yatağı düşünmüş de, benim ilk düşündüğüm yer maalesef tuvalet oldu.
20 kişi tek tuvalet?

Benimde aklıma ilk o geldi, makaraya döndü mevzu tuvalet yüzünden, halbuki kadıncağız felaketle başbaşa videoya koptum ama töbe ya

Kadınlar 1 oda da erkekler bir oda da yerlere battaniye atılacak mecbur yerde yatacaklar. Kaos is coming

ü
Siz iyimisniz gercekten, Evinizi nasıl emanet edeip gideceksiniz, 1 haftadır ne misafir agırlamasıymıs bu, k.bakmayında arkadaşınızda düşünce olsa siz ısrar etsenizde gelip bu kadar kalmazdı. 20 tane misafir de apayrı konu zaten, insanlara yok demeyi öğrenin biraz kaynın enişten görümcende ayrı ayrı zamanlarda gelsin. Hizmet etmekten başla bişey yapmıyorsunjz

Bir insanın yazdıgı her kelimesi mi dogru olur? Valla olurmus, eline saglık arya

Benimde aklıma ilk o geldi, makaraya döndü mevzu tuvalet yüzünden, halbuki kadıncağız felaketle başbaşa

Yani, büyük sorun.
Sabah uyanıyorsun, tuvalete gitmen lazım sıkışmışsın, bi bakıyorsun evinde, 13-15 kişi tuvalet sırasında...
Temizliğini, hijyenini geçtim, altına kaçırmadan durman lazım. :/

Masraf etmesinlermis. Gezmek isteyen insan bi zahmet masraf etsin bence.. deee konu sahibinin kocisi cok
Mukemmel cok dusunceli
Ben konu sahibine üzüldüm kendi başıma gelse ne yapardım diye empati yaptım geçen aylarda 1 günlüğüne 5 kişi yatılı misafir geldi canım çıktı yatılı misafir zor iş

Maşallah eşinin düşünceli hali böyleyse düşünmese ne olurdu kimbilir

konu sahibine ben de üzülecektim ama kocası mükemmel biri olduğu için üzülmedim açıkçası.
İnsan hayır demeyi bilmeli.

Evi arkadaşlara birakmak nedir ya. Orasi ev degil yol geçen hanı olmus. Kafayi mi yediniz eşine neden hic tepki gostermiyosun? Ne isi var gorumceler enisteler kayinlar falan ne alama evleri mi yok gelirler yemek falan yer giderler yatili kalmak nedir.

Nasıl ya 20 kişi hemde yatılı eşin ne kadar bencil. Benim o kadar yastığım yorganım yok o kadar insan nerde nasıl yatar, ne yer ne içer Allahım düşündükçe sıkıntı bastı beni. Arkadaşı eşiyle ne munasebet 1 hafta tatil yapiyorlarmiş sizde aa. nereye giderlerse gitsinler cebindeki parayida mi siz düşüneceksiniz. Bir yere gidiyorlarsa bir zahmet ceplerinden para cikacaginida bilsinler. Yatılı misafir hiç sevmiyorum

Bir insanın yazdıgı her kelimesi mi dogru olur? Valla olurmus, eline saglık arya

Teşekkür ederim.

Ayrica burdan konu sahibine yine teşekkür etmek isterim. Gece gece acaip güldüm. O nerede siçacaklar videosunu ilk defa gördüm

Burdaki tepkiler harika yaa!

Teşekkür ederim.

Ayrica burdan konu sahibine yine teşekkür etmek isterim. Gece gece acaip güldüm. O nerede siçacaklar videosunu ilk defa gördüm

Burdaki tepkiler harika yaa!
Once hepimiz uzulduk.

Ne zamanki dusunceli ve mukemmel dedi Esine ki desin bizlik bi durum yok, ozaman empatiyi bıraktım kendi adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…