- 28 Ağustos 2020
- 8.258
- 36.205
Bu vaad ettiği yardım işleri neydi kadının? Sofra kaldırmak falan değil belli ki yardım edeceğim dediği işler neydi?Hayır o yapmadı ama o da normalde eşine yardım eden birisi diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu vaad ettiği yardım işleri neydi kadının? Sofra kaldırmak falan değil belli ki yardım edeceğim dediği işler neydi?Hayır o yapmadı ama o da normalde eşine yardım eden birisi diye biliyorum
Günahsa günahımıza ortak olma sen sonuçta bu kulüpteysen böyle şeylere şahit oluyorsun. Şahit olmak istemiyorsan yorum yapma eleştirme. Kötü eleştirmek sana göre normal galibaKimseye anlatmicak??
Hani dedikodu cekistirme kınama ayıp ortaya dökme yanlış davranışlar ya
Kadını kullanmaya çalışırken kendini kullandırdı diyorsun şaka gibisinYo ben öyle bir şey demedim. Başka biriyle karıştırıyor olabilirsin. Ben enayi olduğunu değil uyanık olduğunu düşünüyorum hamile kadının
Evet tam olarak öyle olmuş.Kadını kullanmaya çalışırken kendini kullandırdı diyorsun şaka gibisin
Tamam teyze hahahahaEvet tam olarak öyle olmuş.
Sen yeterki susTamam teyze hahahaha
Kötü eleştirmiyorum ki Ama kardeşinize söyleyin kötü bir arkadaş. Arkadaş arkadaşını kimseye kötülemezGünahsa günahımıza ortak olma sen sonuçta bu kulüpteysen böyle şeylere şahit oluyorsun. Şahit olmak istemiyorsan yorum yapma eleştirme. Kötü eleştirmek sana göre normal galiba
Güzelim bu teyze mevzusu buralarda çok kullanılıyor da umursamıyoruz biz. Boşuna uğraşma geçmiyor bize teyze meyze. Hakaret mi sanıyorsunuz, üzülecez mi sanıyorsunuz anlamıyorum valla.Tamam teyze hahahaha
Bibi banli yeni teyze sen oldun. Hayirli olsunGüzelim bu teyze mevzusu buralarda çok kullanılıyor da umursamıyoruz biz. Boşuna uğraşma geçmiyor bize teyze meyze. Hakaret mi sanıyorsunuz, üzülecez mi sanıyorsunuz anlamıyorum valla.
Ayrıca buraların teyzesi bibi’dir, tahtına göz dikmeyeyim şimdi.
Şeref duyarımBibi banli yeni teyze sen oldun. Hayirli olsun
Kadının eşi hiçbir iş yapmamış ama sadece kadın için konu acmissiniz. Neden? Adamın bi sakatlığı mi var? Ya da o görmüyor mu kardeşinizin hamile olduğunu? Neden sadece kadını ayıpladınız?Hayır o yapmadı ama o da normalde eşine yardım eden birisi diye biliyorum
Ay çok afedersiniz iki lafınızdan biri hamile kadın hamile olunca tam olarak ne oluyor?Hamile kadına enayi diyen de sensin
Riskli gebelik değilse öyle aman aman yardıma gerek olmuyor zaten. Ev temizliğine falan da bir yardımcı tutulur geçilir. Kimseye muhtaç olmaya gerek yok.Kudra 3 doğum yaptım kimseyi yardıma cagirmadim, eşimle hallettim herşeyi.İnsanlik diye diye karnımda bebeğin varken kimseye yaranma cici olma derdine düşmedim.Arada kv görümce geldi birer bardak çay içip gönül alıp gittiler.Karşılıklı sınırlar gecilmedi.Haa riskli gebeligim olsa muhakkak destek olurlardı ama hiç ihtiyacım olmadı
Sizi bilmiyorum ama ben hamile kadınlarla konuşurken kırıcı olmamaya çalışıyorum. Hamile sonuçta daha farklı düşünüyor hormonları değişiyor daha hassas oluyorlar dikkat ediyorum böyle şeylere ne kadar kötüsünüz yaAy çok afedersiniz iki lafınızdan biri hamile kadın hamile olunca tam olarak ne oluyor?
Ablam bana göre bu incelik ben birinin evinde yapıyorsam ondan da beklerimŞunu da hiç anlamadım, eğer misafiri misafir olarak çağırdıysak neden ev sahibine yardım etmesini bekliyoruz?
Eve gelen misafir çocuksuz evde neye yardım edebilir? Çocuk olunca ev dağılır toplanır o ayrı. Ama evde 4 kişilermiş, 4 tane yetişkin ne kadar evi dağıtıp "ay ama yardım etmedi" konusuna geliniyor. Her lokma için ayrı çatal mı kullanılmış, her lokma için ayrı çatal mı önlerine koyulmuş. Çok ilginç gerçekten.
Kötülemiyor zaten davranışının yanlış olduğunu konuşuyoruz.Kötü eleştirmiyorum ki Ama kardeşinize söyleyin kötü bir arkadaş. Arkadaş arkadaşını kimseye kötülemez
Aşk olsun asıl siz kötüsünüz önünüze gelene laf edip sonra siz kötüsünüz yok öyleSizi bilmiyorum ama ben hamile kadınlarla konuşurken kırıcı olmamaya çalışıyorum. Hamile sonuçta daha farklı düşünüyor hormonları değişiyor daha hassas oluyorlar dikkat ediyorum böyle şeylere ne kadar kötüsünüz ya
Ablam bana göre bu incelik ben birinin evinde yapıyorsam ondan da beklerim