• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yirmi kişilik yatılı misafir

Biri bana ev sahibi gittikten sonra onların evinde kalmanın sebebini yazabilir mi? Düşünüyorum ama çözemiyorum. Yakın akrabam bile olmayan birinde neden kalayım.
Masraf etmesinlermis. Gezmek isteyen insan bi zahmet masraf etsin bence.. deee konu sahibinin kocisi cok
Mukemmel cok dusunceli💕

Yataklara sığmamaları daha iyi bence 😁 kalabalık geldiklerinin farkına varmış olurlar. Hiç sığdırmak için kasma kahvaltıya yemeğe de kasma eşini sıkıntıya sok ağırlasın dışarda bak bi daha çağırıyor mu 😁

Biri bana ev sahibi gittikten sonra onların evinde kalmanın sebebini yazabilir mi? Düşünüyorum ama çözemiyorum. Yakın akrabam bile olmayan birinde neden kalayım.
İnan bende de o kadar çok soru işareti var ki arkadaşlar neden o kadar kalıyor? Neden hala gitmiyo ? Aile ne için geldi ? 20 kişiye biri ölmüş olmalı herhalde 😁 yoksa o kadar kalabalık neden ? Kafamda deli sorular Benim bile için daraldı

Masraf etmesinlermis. Gezmek isteyen insan bi zahmet masraf etsin bence.. deee konu sahibinin kocisi cok
Mukemmel cok dusunceli💕
Konu sahibi mi yazdın bunu?

Eşi mükemmel olduğu için mi arkadaşı ve eşini bir haftadır misafir ediyormuş ve onlar evde yokken de kalmaya devam edeceklermiş?

Hayır bende kocacıyım ama bu kadarı bana bile fazla😆😅

Kal diye ısrarla anahtar verildiği ıcın.
Siz buna ragmen kalmazsınız eminim. Ama olaydaki kimse biz degil iste
Konu sahibinin içi çok temiz diyelim o zaman. Çünkü ben çok konu gördüm burada kadın evde değilken eş ailesi geliyor diye cinnet geçiren.

Konu sahibi mi yazdın bunu?

Eşi mükemmel olduğunu için mi arkadaşı ve eşini bir haftadır misafir ediyormuş ve onlar evde yokken de kalmaya devam edeceklermiş?

Hayır bende kocacıyım ama bu kadarı bana bile fazla😆😅
Evet kocan bencil dedim cok iyi vemukemmel bırı dedi

Yok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor. :KK43: Canim çıktı resmen.

Ne içiyorsan, bende istiyorum :olamaz:

Adam bir iki bulaşik yikiyor diye adi harika ve düşunceli oldu. Ki yemek, çamaşir, temizlil senin üstündeyken.

Şurda senin canin çikmişken, adamin umrunda değil, arkadaşin parasi daha önemli. Ki parasi yoksa, tatilede çikmasin arkadaşi bir zahmet.

Karisi yorgunluktan ölecek fakat cumbur cemaat gelmek isteyen ailesine hayir demiyor.

Ne diyelim, bol şanslar. Yinede iyikine seninki kadar harika! bir eşim yok, umarim asla o seviyeyede gelmez.

Şaka gibi ya.. O kadar yastık var mı evde :-) 20 kişi ne demek :/ eşinde aşırı anlayışsızmış. Empati yapmaya baslıyırum şöyleee bir düşünürken yok içime sıkıntı bastı
Ben de eve yatılı misafir gelince yastık derdine düşüyorum bizimki hariç 5 yastık var yetmediğinde yere sardım çocuklara battaniye kıvırdım napim yastık mı alayım🤣🤣 küçücük ev 7 yastık anca sığdırdım

Ne içiyorsan, bende istiyorum :olamaz:

Adam bir iki bulaşik yikiyor diye adi harika ve düşunceli oldu. Ki yemek, çamaşir, temizlil senin üstündeyken.

Şurda senin canin çikmişken, adamin umrunda değil, arkadaşin parasi daha önemli. Ki parasi yoksa, tatilede çikmasin arkadaşi bir zahmet.

Karisi yorgunluktan ölecek fakat cumbur cemaat gelmek isteyen ailesine hayir demiyor.

Ne diyelim, bol şanslar. Yinede iyikine seninki kadar harika! bir eşim yok, umarim asla o seviyeyede gelmez.
Edilen yardım zaten gorgu kuralı bızahmet etsinler eve yerlesmısler.
Tatile giderken konu sahıbı evin anahtarını arkadaşlara bırakacakmıs😂

İnan bende de o kadar çok soru işareti var ki arkadaşlar neden o kadar kalıyor? Neden hala gitmiyo ? Aile ne için geldi ? 20 kişiye biri ölmüş olmalı herhalde 😁 yoksa o kadar kalabalık neden ? Kafamda deli sorular Benim bile için daraldı
Akrabaların kalması fikrine bi yere kadar sıcak bakarım aslında. Arkadaşa da bikaç günlüğüne tamam diyelim. E yeter zaten daha fazlasına gerek yok ki🙄

Ben de eve yatılı misafir gelince yastık derdine düşüyorum bizimki hariç 5 yastık var yetmediğinde yere sardım çocuklara battaniye kıvırdım napim yastık mı alayım🤣🤣 küçücük ev 7 yastık anca sığdırdım

Bir evde kaç yastık, kaç çarşaf, kaç havlu olabilir ki düşünemedim şimdi, aklımı banyodan alamıyorum bi türlü, umarım sigara içende yoktur diye geçiyor içimden, ay felaket tellalı gibi oldum gece gece töbe yarabbi🙈

Back