Son açıklamalarınızla beraber konuyu okuyunca sizi takdir ettim ve evlilikde her türlü sürprize açık olunmalı dedim kendi kendime. Özellikle eşinizin ve gelen misafirinde size yardımcı olması güzel bişey. Evet yirmi kişi, yedirmesi, yatırması çok büyük iş ama kalabalık ailenin cilveleri. Allah yardımcınız olsun ve aile huzurunuzu daim etsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yirmi kişilik yatılı misafir
- Konu Sahibi Monoceto
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Haziran 2019
- 754
- 2.258
- 43
- 34
Tipini değiştir biraz sende misafir gibi aralarına karış
sesli güldüm
20 kişiye göre 8 kişi yine azŞu an aziz ya :)) size çok gelir belki ama bilemiyorum :)) 8 kişiyiz.
Yani üst üste gelmeleri biraz tuhaf olmuş yatılı kalmaları zor bunun yatağı kahvaltısı yemeği çayı
bi Ramazan’da davet veriyoruz da mutfak savaş alanı gibi oluyor
Mecburi olmasanız sizde bu kadar misafiri ağırlamazdınız artık sabretmek ten başka bişeyiniz yok
Allah kolaylık versin
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Annemin kiracısının aptal kızının çeyizinde 25 tane battaniye var. Kalanını evlenirken alacakmışBir evde kaç yastık, kaç çarşaf, kaç havlu olabilir ki düşünemedim şimdi, aklımı banyodan alamıyorum bi türlü, umarım sigara içende yoktur diye geçiyor içimden, ay felaket tellalı gibi oldum gece gece töbe yarabbi
Yaaa hala gülüyorum Allah sizi ne etsin yaaaaYarım saat güldüm ya bu nedir böyle ya.
- 16 Nisan 2008
- 5.227
- 14.080
- 773
İnsan misafirini en güzel şekilde ağırlamak ister ama bu gibi durumlarda en iyisi made in bim :)Bugün alış veriş yaptım, peynirin kilosu 37 lira düşünemedim, sofra nasıl kurulur, kim nerde yer, kadıncağızın işi çok zor ya, misafirden sonra yalatırım evi o kocaya
Anlamadığım niye kimse rahatsız olmuyor yaw
- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
- 408
amin inşallah :)Durumlar biraz farklıydı. Yoksa hadi paramizda yok gidip gezelim durumuna biz de saflik yapmazdik. Umarım eşinin de gönlüne göre bir işi olur en yakın zaman da.
Sizi takdir ettim. Polyanna diye dalga geçenler olmuş. Hayatınızın her döneminde bu iyimserliğini korursanız hem vicdanınız rahat olur hem işimiz rast gider diye düşünüyorum olumlu enerjinizden dolayı. Evet 20 kişi çok fazla ve abartı gerçekten gelecek misafirler düşüncesiz bu doğru. Varsın birkaç yorgun gün geçirilsin kalbinizi bozmayın. Eğer çok pişman olursanız eşinize söylersiniz bi daha kabul etmezsiniz.
Eşinizden memnun olmanız da bence çok güzel. O da demek ki sizin kadar iyi niyeti bir insan ve misafir seviyor. varsın kötü huyu bu olsun. Ben ne demek istediğinizi anladım. Eşinizle hayatınızda hiçbir problem yoksa ve sizi sevdiğini hissettiriyorsa Siz de böyle şeyler için onu suçlamıyorsunuz ve siz de onun isteklerine ayak uydurmaya çalışıyorsunuz.
Bazı arkadaşlar onlarca yorum yapma cevap verme gereği duymuş kocanızı mükemmel bulduğunuz için. Büyük bir hırsla dalga geçmişler daha doğrusu. Demekki kocanıza sayıp sövseydiniz hoşlarına gidecekmiş. O yüzden mükemmel olduğunu daha da çok söyleyin. Allah herkese nasip etsin. Size eşinizle mutluluklar
Eşinizden memnun olmanız da bence çok güzel. O da demek ki sizin kadar iyi niyeti bir insan ve misafir seviyor. varsın kötü huyu bu olsun. Ben ne demek istediğinizi anladım. Eşinizle hayatınızda hiçbir problem yoksa ve sizi sevdiğini hissettiriyorsa Siz de böyle şeyler için onu suçlamıyorsunuz ve siz de onun isteklerine ayak uydurmaya çalışıyorsunuz.
Bazı arkadaşlar onlarca yorum yapma cevap verme gereği duymuş kocanızı mükemmel bulduğunuz için. Büyük bir hırsla dalga geçmişler daha doğrusu. Demekki kocanıza sayıp sövseydiniz hoşlarına gidecekmiş. O yüzden mükemmel olduğunu daha da çok söyleyin. Allah herkese nasip etsin. Size eşinizle mutluluklar
- 4 Aralık 2010
- 3.441
- 6.184
- 358
- 35
Herkese özellikle de beni anlayanlara çok teşekkür ediyorum. Esimi çok seviyorum ve şükür seviliyorum. Allah herkese de nasip etsin. Bu tarz durumlarla huzurumu bozmayı asla istemem. Sevdiğim insanla mutlu olmak varken diğer türlüsü asil mantıksız gelen. Tekrar teşekkürler :)
- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Tipini değiştir biraz sende misafir gibi aralarına karış
- 31 Ağustos 2019
- 127
- 124
- 18
Eşini al karşına bi dur de bence bu ne ya üstüne bindirmiş yükleri oh ne ala. Bu kadın hem iş hem çocuklar hem evi otele çevirmeler bu kadın robot degil insan! Kendine gelsin herkes herifin izinde masrafını düşüneceğine eşinin sıhhatini düşünsün! Kul hakkı bu!!!Merhaba hanımlar.
Çok bunaldım aslında ondan yazıyorum....
Başlıkta da anlaşılacağı üzere evimde yatılı 20 kişiyi iki gece misafir edeceğim ama canım şimdiden çıkmış durumda
Eşimin şehir dışından arkadaşı yaşadığım şehirde sınava girecek ve eşide evlendiklerinden beri gezmeye çıkmadığı için buraya getirmek istedi. Gayet normal bir durum tabiki ve güzel de... Ama geçen hafta geldiler ve ikisi bir haftadır bizde. Gitmek istediler misafirhaneye ama eşim izin vermedi. Adam iki aydır ücretsiz izinde masraf yapmasınlar dedi. Ama bugünden içinde kayınvalidem iki görümcem enisteler kaynimlar çoluk çocuk hep bize gelecekleri belliydi. Eşim iki misafir birlikte olsun hallederiz dedi. Gelin görün ki zaten bir haftadır misafir gezdirip her gün kahvaltı yemek hazırlamaktan baygınlık geçirmek üzereyken hoppp üstüne diğer misafirler. Şu an yemek sonrası çay faslına geçmeden önce odama gectigim bir sirada yazıyorum. Canım cikti. Herkes yardimci, hepsi harika insanlar. Çok da güzel birlikte olmak. Ama gezdirmeydi yemekdi cocukdu....
Pazartesi tatile gideceğiz gelince de okul başlayacak yanı ise basliyorum. Bu yorgunlukla nasıl olacak bilmiyorum
İçimi dökmek istedim. Kimi nasıl yatiririm onu bile bilmiyorum. Çok yoruldum kızlar çok.
Edit1. Arkadaşlar geldiğinde iki gece için geldiler. Eşim kalmaları için ısrarcı oldu yoksa misafirhaneye gideceklerdi. Maddi anlamda zorluk cekmesinler diye gitmesini istemedi. Çünkü yakın arkadaşı ve sınav için ücretsiz izin almıştı.
Edit2. Eşim bu süre içerisinde hem çok yardımcı hem de çok anlayisliydi. Normalde de yardımcı oluyor, yemek yapmayı çok sever çünkü. Bu süre içerisinde de oldukça yoruluyor o da.
Edit3. Aslında bu şekilde aynı zamana denk gelmeyeceklerdi, ama aynı tarihlere eniştenin hastane randevusu denk geldi.
Edit4. Herkes neden bir arada (akrabalar açısından) çok kardeşler ve bütün kardeşler birlikte olmak istiyorlar. Bu gayet normal bir durum bence. Herkes bütün kardeşleriyle bir arada olmak ister. Sadece onlar fazla kardeş :)) bu durumda genel de hep güzelliklere sebep oluyor.
Edit5. Evde 3 wc var :)) bizler ailece yatak odasındaki o kullanıyoruz, diğer ikisi misafirlerin. Gelenler yabancı olmadığı için gün icinde kendileri de temizlik yapıyorlar. Esenler otogarı tarzı bir durum hiç olmuyor :)) (ama yorum süperdi.)
Edit6. Herkesi rahatlatacak edit bu :)) gorumcelerim ve kaynım gece kalmadı. Arkadaşın sınavı var çocuklar rahatsızlık vermesin dediler. Böylece ben de hem şaşırdım hem de rahatladım. Sizlere de bildirmek istedim :) başka bir akrabaya geçtiler. Yarın bizde olacaklar. O zaman koğuş yatak planını aktarırım :))
Son edit. Kalabalık aile, gerçekten kaprissiz, iyi niyetli insanlarla harika bir sey. Evet yorucu ama herkes evi benimseyip bir yerinden tutmaya calisiyor işlerin. Yine de herşey ister istemez ev sahibinin elinden geçiyor. Yorucu kısmı bu. Ciddi anlamda aşırı aşırı yoruldum. Saat 2.30 işler yeni bitti. Herşeyi eşimin arkadaşının eşiyle yaptık . Oturup bir de balkon keyfi yaptık. Canimiza susamış da olabiliriz :)
Oldukca yorucu bir haftanin, en yorucu gününün sonunda herkese iyi geceler. Tesekkurler...
- 31 Ağustos 2019
- 127
- 124
- 18
Bence iyiniyetli harika olan sizsiniz, o da bulmuş pırlantayı oh hayat kalitesi yüksek ve mutlu ok kötü niyetlidir demiyorum ama bencil olduğu kesin ya da farkında değil bir uyarın tatlı tatlı zaten dikkat eder bence artık sizi bu kdr yormamaya zira siz çalışan birisiniz yükünüz iki kat hem iş hem evYok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor. Canim çıktı resmen.
- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
En son edit: Bir an gerçeksiniz sandımMerhaba hanımlar.
Çok bunaldım aslında ondan yazıyorum....
Başlıkta da anlaşılacağı üzere evimde yatılı 20 kişiyi iki gece misafir edeceğim ama canım şimdiden çıkmış durumda
Eşimin şehir dışından arkadaşı yaşadığım şehirde sınava girecek ve eşide evlendiklerinden beri gezmeye çıkmadığı için buraya getirmek istedi. Gayet normal bir durum tabiki ve güzel de... Ama geçen hafta geldiler ve ikisi bir haftadır bizde. Gitmek istediler misafirhaneye ama eşim izin vermedi. Adam iki aydır ücretsiz izinde masraf yapmasınlar dedi. Ama bugünden içinde kayınvalidem iki görümcem enisteler kaynimlar çoluk çocuk hep bize gelecekleri belliydi. Eşim iki misafir birlikte olsun hallederiz dedi. Gelin görün ki zaten bir haftadır misafir gezdirip her gün kahvaltı yemek hazırlamaktan baygınlık geçirmek üzereyken hoppp üstüne diğer misafirler. Şu an yemek sonrası çay faslına geçmeden önce odama gectigim bir sirada yazıyorum. Canım cikti. Herkes yardimci, hepsi harika insanlar. Çok da güzel birlikte olmak. Ama gezdirmeydi yemekdi cocukdu....
Pazartesi tatile gideceğiz gelince de okul başlayacak yanı ise basliyorum. Bu yorgunlukla nasıl olacak bilmiyorum
İçimi dökmek istedim. Kimi nasıl yatiririm onu bile bilmiyorum. Çok yoruldum kızlar çok.
Edit1. Arkadaşlar geldiğinde iki gece için geldiler. Eşim kalmaları için ısrarcı oldu yoksa misafirhaneye gideceklerdi. Maddi anlamda zorluk cekmesinler diye gitmesini istemedi. Çünkü yakın arkadaşı ve sınav için ücretsiz izin almıştı.
Edit2. Eşim bu süre içerisinde hem çok yardımcı hem de çok anlayisliydi. Normalde de yardımcı oluyor, yemek yapmayı çok sever çünkü. Bu süre içerisinde de oldukça yoruluyor o da.
Edit3. Aslında bu şekilde aynı zamana denk gelmeyeceklerdi, ama aynı tarihlere eniştenin hastane randevusu denk geldi.
Edit4. Herkes neden bir arada (akrabalar açısından) çok kardeşler ve bütün kardeşler birlikte olmak istiyorlar. Bu gayet normal bir durum bence. Herkes bütün kardeşleriyle bir arada olmak ister. Sadece onlar fazla kardeş :)) bu durumda genel de hep güzelliklere sebep oluyor.
Edit5. Evde 3 wc var :)) bizler ailece yatak odasındaki o kullanıyoruz, diğer ikisi misafirlerin. Gelenler yabancı olmadığı için gün icinde kendileri de temizlik yapıyorlar. Esenler otogarı tarzı bir durum hiç olmuyor :)) (ama yorum süperdi.)
Edit6. Herkesi rahatlatacak edit bu :)) gorumcelerim ve kaynım gece kalmadı. Arkadaşın sınavı var çocuklar rahatsızlık vermesin dediler. Böylece ben de hem şaşırdım hem de rahatladım. Sizlere de bildirmek istedim :) başka bir akrabaya geçtiler. Yarın bizde olacaklar. O zaman koğuş yatak planını aktarırım :))
Son edit. Kalabalık aile, gerçekten kaprissiz, iyi niyetli insanlarla harika bir sey. Evet yorucu ama herkes evi benimseyip bir yerinden tutmaya calisiyor işlerin. Yine de herşey ister istemez ev sahibinin elinden geçiyor. Yorucu kısmı bu. Ciddi anlamda aşırı aşırı yoruldum. Saat 2.30 işler yeni bitti. Herşeyi eşimin arkadaşının eşiyle yaptık . Oturup bir de balkon keyfi yaptık. Canimiza susamış da olabiliriz :)
Oldukca yorucu bir haftanin, en yorucu gününün sonunda herkese iyi geceler. Tesekkurler...