• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yirmi kişilik yatılı misafir

Kusura bakmayin cok pollyana bi insansınız. Yeni evlisiniz sanirim simdi ses çıkarmayıp sabir gösterdiğiniz seylere ilerde bi gün cok kötü patlayacaksiniz. Yok misafirler harika insanlar yok esim harika insan. Kusura bakmayin misafirler o kadar harika insanlar olsaydı ordu gibi dolusup evinizde 2 gun kalmazlardi. Arkadslar o kadar harika olsaydı size yerleşmezlerdi.
Esiniz o kadar harika bi insan olsaydı herkese kalın demez, arkadaşının ücretsiz izninden önce esinin rahatini düşünürdü. Uzgunum ama siz boyle olduğunuz surece bu misafirler daha coook olacak. Ve bi gun patlama noktasına geleceksiniz.
O gun geldiğinde esiniz size "sen boyle degildin cok degistin" diyecek. Bence gec olmadan tepkinizi koyun artık.

6. Yilimiz dolmak üzere. Öyle kocişim modunda biride değilim aslında :)) sadece bu konu hassas noktam değil. Yani eve misafir gelmesi beni üzmüyor. Aksine mutlu ediyor.
Aslında buradaki yorumlara daha çok şaşırdım ve üzüldüm. Yani birilerinin ihtiyacı olsa demek ki çevremizde buna yardımcı birileri kalmamış.

Benim için ev evdir. Millet gelir kalır gider. Giderken evimi sirtlayip gidecek değil ya. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama ihtiyacım olduğunda da benim bir dostum vardı derim.

O yüzden gelen arkadaşını asla sorun etmedim. Bu benim ailemin de sahip oldugu bir değer aslında bakarsanız.

Sadece çok yoruldum ve korktum o kadar insanı nasıl rahat ettireceğim diye. Ama korktuğum gibi olmadı.

İyiki tiripler atip istemem ben bu kadar insanı dememişim de bir şekilde gönülleri hoş tutmusum.

Arkadaş "bir derdim var " topigine kendisinin konu açtığını unuttu...kendi konusunda verdiği cevaplarla bizim saydığımız sorunları bertaraf ediyor ...eşi süper yardımcı,konuklar süper ,ev katedral genisliginde...yani aslinda sorun olan hicbirsey yok

Yoruldum ya hu :)) onun için açtım konuyu ben :)) dert yanmak istedim biraz :)

Aslında buradaki yorumlara daha çok şaşırdım ve üzüldüm. Yani birilerinin ihtiyacı olsa demek ki çevremizde buna yardımcı birileri kalmamış.

yani 20 kişiyi misafir etmenin yardimseverlikle ne ilgisi var orasını anlayamadim:) herkesin aynı anda hastane, sinav isi filan düşmüş olamaz değil mi?

6. Yilimiz dolmak üzere. Öyle kocişim modunda biride değilim aslında :)) sadece bu konu hassas noktam değil. Yani eve misafir gelmesi beni üzmüyor. Aksine mutlu ediyor.

Benim için ev evdir. Millet gelir kalır gider. Giderken evimi sirtlayip gidecek değil ya. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama ihtiyacım olduğunda da benim bir dostum vardı derim.

O yüzden gelen arkadaşını asla sorun etmedim. Bu benim ailemin de sahip oldugu bir değer aslında bakarsanız.

Sadece çok yoruldum ve korktum o kadar insanı nasıl rahat ettireceğim diye. Ama korktuğum gibi olmadı.

İyiki tiripler atip istemem ben bu kadar insanı dememişim de bir şekilde gönülleri hoş tutmusum.

Iyi de bunun muhtaclikla alakasi yok ki. Ucretsiz izinde diye o izni hangi evli çift gidip arkadasinda geciriyor ki? Benim de şuan kocam işsiz, is bulana kadar gidip arkadaşlarımızın evine mi yerleşelim yani? Bu muhtaclik degil keyif olmus daha cok.

Iyi de bunun muhtaclikla alakasi yok ki. Ucretsiz izinde diye o izni hangi evli çift gidip arkadasinda geciriyor ki? Benim de şuan kocam işsiz, is bulana kadar gidip arkadaşlarımızın evine mi yerleşelim yani? Bu muhtaclik degil keyif olmus daha cok.

Durumlar biraz farklıydı. Yoksa hadi paramizda yok gidip gezelim durumuna biz de saflik yapmazdik. Umarım eşinin de gönlüne göre bir işi olur en yakın zaman da.

Bisey olmaz 2 eksik 1 fazlaaa Istanbul bizi saklaaa 😎Kaygisizlar geldi aklima 😜
Yazik olacak emeklerinize ama o arkadaslar biraz palazlansin sizi tanimazlar söyleyeyim ne olursa olsun elin akrabasinin enistesinin yaninda ne isleri var.3 kurus ceplerinde kalsin diye bu ne aymazlik? Siz gidin kalin bakalim 3.gun sizi gonderiyolar mi gondermiyorlar mi?
Kaygısızlar iyi tespit😁gece gece nasıl geldi aklına..Ben herkeste aşırı rahatlık hissettim tamam kardeşlerin bir arada olmasını anlarım da yabancı birinin bu durumda kalmasını anlayamam.Ben asla kalmam sonuçta yabancı eşler arkadaş olabilir ama sadece eşler yakın arkadaş.Kayninla görümceler nereye gitti demekki kalacak yer.
Neyse siz memnunsaniz kalanlar memnunsa sıkıntı yok ama ben rahat biri olamadığımdan galiba bana değişik geldi.

Hepsi denk geldi aslında. Niyet bu degildi ama böyle oldu malesef. P.tesi tatile giderken evi de muhtemelen arkadaşlarına birakacagiz. Bundan yana rahatsız değilim sadece cooookk yoruldum insanlardan... Ev 4 oda, büyük. Salon da var. Yatak yeteri kadar yok. Ne olacak bilmiyorum bunu. Yastık bile yok ki o kadar :(
Zaten kaç gün kalmışlar sizle beraber çıkabilirler neden hala kalacaklar?Tamam iyi niyetlusniz ama arkadaşlarda aşırı geniş

Kız amma takmissin :) seninki benimkinden de iyi olsun :))
Benimki yok tatlım. Bıkac kere basına buyruk davrandı rica ettim once, sonra tatlı dille ikaz ettim.
3.cude kendini kapı onunde buldu, sonra da bosandık.
Kadınına saygı duymayan düşünmeyen erkek dusmanımdır.

Benimki yok tatlım. Bıkac kere basına buyruk davrandı rica ettim once, sonra tatlı dille ikaz ettim.
3.cude kendini kapı onunde buldu, sonra da bosandık.
Kadınına saygı duymayan düşünmeyen erkek dusmanımdır.
Umarım hayatınız istediğiniz güzellikte devam eder veN Neyseki benimki mükemmel :p

Aynnn ne güzel kalabalık aile hele anlasabiliyirsaniz ne güzel yaaaa ben severim misafiri gelsinler kalsinlar eşimin asker arkadaşı flnda gelirdi benim yatılı güze l oluyor eve bı değişiklik geliyor tatlı yorgunluklar bunlar

Ben bu acıdan hıc bakmamıştım mesela bende sadece kendımınkı harıc 5yastık var😂
Ben de eve yatılı misafir gelince yastık derdine düşüyorum bizimki hariç 5 yastık var yetmediğinde yere sardım çocuklara battaniye kıvırdım napim yastık mı alayım🤣🤣 küçücük ev 7 yastık anca sığdırdım
Ahaaha kızlar demek ki evdeki yastık sayıları aynı :)) bu arada ara msjlarda okudum tatıle gıdınce birde anahtar misafirde kalacakmıs he :/ annem dese almam anahtarı:/

Çok güzel. Böyle kalabalık bir aileydik ve kalabalık misafirlerle büyüdüm. Halen kalabalıktan zevk alırım. Sizler gibi gençleri görünce çok mutlu oluyorum. Zira şimdiki gençler çekirdek aile dışına çıkmak istemiyor. Hee bir de kızın ailesi var tabii ki .

Back