- 4 Aralık 2010
- 3.441
- 6.184
- 358
- 35
Kusura bakmayin cok pollyana bi insansınız. Yeni evlisiniz sanirim simdi ses çıkarmayıp sabir gösterdiğiniz seylere ilerde bi gün cok kötü patlayacaksiniz. Yok misafirler harika insanlar yok esim harika insan. Kusura bakmayin misafirler o kadar harika insanlar olsaydı ordu gibi dolusup evinizde 2 gun kalmazlardi. Arkadslar o kadar harika olsaydı size yerleşmezlerdi.
Esiniz o kadar harika bi insan olsaydı herkese kalın demez, arkadaşının ücretsiz izninden önce esinin rahatini düşünürdü. Uzgunum ama siz boyle olduğunuz surece bu misafirler daha coook olacak. Ve bi gun patlama noktasına geleceksiniz.
O gun geldiğinde esiniz size "sen boyle degildin cok degistin" diyecek. Bence gec olmadan tepkinizi koyun artık.
6. Yilimiz dolmak üzere. Öyle kocişim modunda biride değilim aslında :)) sadece bu konu hassas noktam değil. Yani eve misafir gelmesi beni üzmüyor. Aksine mutlu ediyor.
Aslında buradaki yorumlara daha çok şaşırdım ve üzüldüm. Yani birilerinin ihtiyacı olsa demek ki çevremizde buna yardımcı birileri kalmamış.
Benim için ev evdir. Millet gelir kalır gider. Giderken evimi sirtlayip gidecek değil ya. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama ihtiyacım olduğunda da benim bir dostum vardı derim.
O yüzden gelen arkadaşını asla sorun etmedim. Bu benim ailemin de sahip oldugu bir değer aslında bakarsanız.
Sadece çok yoruldum ve korktum o kadar insanı nasıl rahat ettireceğim diye. Ama korktuğum gibi olmadı.
İyiki tiripler atip istemem ben bu kadar insanı dememişim de bir şekilde gönülleri hoş tutmusum.