Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yirmi kişilik yatılı misafir
- Konu Sahibi Monoceto
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
- 20 Eylül 2017
- 2.380
- 9.391
- 158
- 38
Aynen evimde 8 yastigim var biri eşim için ortopedik biri benim boyun fitigi yastigim canimi veririm yastigimi asla Bende de 6 kirlent var kim kaparsa ortaya atarim helal olsun der sessizce çekilirim aradan zira baş olucak gibi değilEvimde toplam 8 yastık var, 4 ünü eşimle kullanıyoruz reflüm var, canımı veririm yastığımı verememmm 6 da kırlent var kim kaparsa artık
- 30 Nisan 2014
- 2.654
- 9.817
- 358
- 7 Ağustos 2019
- 545
- 2.265
- 113
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Yok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor. Canim çıktı resmen.
Baya düşünceliymiş yav olmayan halini düşünemedim.
Hepsi denk geldi aslında. Niyet bu degildi ama böyle oldu malesef. P.tesi tatile giderken evi de muhtemelen arkadaşlarına birakacagiz.
Bizimle dalga geçiyor ol, yani gerçekte böyle bir insan olmamanı diliyorum. Hadi 20 kişiye bile okeydim de evi arkadaşlara bırakmak nedir bunu buradaki en kocamköylü kadın bile kabul etmez sjsjjs
- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
- 408
Kusura bakmayin cok pollyana bi insansınız. Yeni evlisiniz sanirim simdi ses çıkarmayıp sabir gösterdiğiniz seylere ilerde bi gün cok kötü patlayacaksiniz. Yok misafirler harika insanlar yok esim harika insan. Kusura bakmayin misafirler o kadar harika insanlar olsaydı ordu gibi dolusup evinizde 2 gun kalmazlardi. Arkadslar o kadar harika olsaydı size yerleşmezlerdi.Yok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor. Canim çıktı resmen.
Esiniz o kadar harika bi insan olsaydı herkese kalın demez, arkadaşının ücretsiz izninden önce esinin rahatini düşünürdü. Uzgunum ama siz boyle olduğunuz surece bu misafirler daha coook olacak. Ve bi gun patlama noktasına geleceksiniz.
O gun geldiğinde esiniz size "sen boyle degildin cok degistin" diyecek. Bence gec olmadan tepkinizi koyun artık.
- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
merak ettim Pollyanna' nın nesi oluyorsunuz?Yok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor. Canim çıktı resmen.
- 7 Aralık 2018
- 6.808
- 17.713
- 248
- 27
Sayfalardır konuyu okuyorum kadının kocasına niye taktınız yahu iyi bir insandır fakat öyle denk gelmiştir olabilir böyle şeyler bir boşan demediğiniz kaldı. Herkesi tek tek alıntılayıp konu sahibinin eşinden dem vurmaya ne gerek var ki..Evet kocan bencil dedim cok iyi vemukemmel bırı dedi
- 4 Aralık 2010
- 3.442
- 6.184
- 358
- 35
Haklarını yemeyeyim gidelim dediler ama okulu var diye eşi ücretsiz izin almış zor olsun istemedik. Sonuçta ev evdir dedik. Zormuş diyorum şu an :)Hayir yani ustlerine kac kisi gelmis o arkadaslar nasil duruyor hala o evde?Pes piskinlige gel.
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
Arkadaş "bir derdim var " topigine kendisinin konu açtığını unuttu...kendi konusunda verdiği cevaplarla bizim saydığımız sorunları bertaraf ediyor ...eşi süper yardımcı,konuklar süper ,ev katedral genisliginde...yani aslinda sorun olan hicbirsey yokmerak ettim Pollyanna' nın nesi oluyorsunuz?
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
TamamSayfalardır konuyu okuyorum kadının kocasına niye taktınız yahu iyi bir insandır fakat öyle denk gelmiştir olabilir böyle şeyler bir boşan demediğiniz kaldı. Herkesi tek tek alıntılayıp konu sahibinin eşinden dem vurmaya ne gerek var ki..
Yatılı misafire karşıyım hadi bir iki kisi olur onu tolere edebilirim ama 20 kişi nedir yahu. O arkadasiniz olan aule de bir alemmis her seye ragmen kalmaya devam ediyorlar insan şu durumda bir bahane bulur kaçar yani kalabaliktan hic mi rahatsiz degiller ben burdan darlandım.Neyse..Kisacasi esinize gıcık oldum gerci siz normal karsilamissiniz ama ben gene de yazayim geleceginiz icin esinizi uyarin bir daha boyle olmasin diye.Not abla tavsiyesi.
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
Konuda geçen tüm misafirler eşinin misafiri olduğu ve durumun bu sekile dönüşmesinde rol sahibi olduğu için sanırım herkes konu sahibinin eşine yorum yaptı.Obur yandan ortada bir sıkıntı yoksa zaten arkadaş burada da konu acmazdiSayfalardır konuyu okuyorum kadının kocasına niye taktınız yahu iyi bir insandır fakat öyle denk gelmiştir olabilir böyle şeyler bir boşan demediğiniz kaldı. Herkesi tek tek alıntılayıp konu sahibinin eşinden dem vurmaya ne gerek var ki..
Şimdi kaç kişi var evdeHaklarını yemeyeyim gidelim dediler ama okulu var diye eşi ücretsiz izin almış zor olsun istemedik. Sonuçta ev evdir dedik. Zormuş diyorum şu an :)
- 7 Aralık 2018
- 6.808
- 17.713
- 248
- 27
Bence konu sahibinin sıkıntısı bu kadar kişiyi nasıl sığdırabilirim tarzı şeyler eşiyle ilgili bir problemi yok. Evet hiç olmamış ama bazen böyle üst üste gelebiliyor arkadaşlık bağlarını bilmiyoruz sonuçta o an hayır diyememiştir. Kadına yardım ediyormuş yani ortaklaşa yapıyorlarmış. Konu sahibini eşine karşı doldurunca bir şey geçmeyecek elimize ve kendisi de eşini korudu zaten. Benim ilgimi çeken bazı üyeler tek tek alıntılayıp konu sahibinin eşine vurgu yapmış sürekli hani 1 kere denir anlarım..Konuda geçen tüm misafirler eşinin misafiri olduğu ve durumun bu sekile dönüşmesinde rol sahibi olduğu için sanırım herkes konu sahibinin eşine yorum yaptı.Obur yandan ortada bir sıkıntı yoksa zaten arkadaş burada da konu acmazdi
- 4 Aralık 2010
- 3.442
- 6.184
- 358
- 35
Gel ya hu seni mi agarlayamayacagim :)) kalabalıkta farkedilmezsin bile :))Ben de geliyorum, bedava ev, yemek, gezmek fikri bana da cazip geldi