Evliliğim böyle devam etsin istemiyorum

Ne yapmalıyım? Annesini arayıp alın oğlunuzu karşınıza konuşun. Gerekirse boşanmaya kadar gider bu durum düzelmezse. Ben ve çocuğum bunlarla yaşamak zorunda değiliz. İnsan onurlu bir varlıktır. Onurumun zedelendiği yerde ben durmam desem bu kez onlar üzelecek yaşlı insanlar diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim
Niye annesine söylüyorsunuz ki? Kendisine söyleyin ve net olun, yeterli.

Ne yapmalıyım? Annesini arayıp alın oğlunuzu karşınıza konuşun. Gerekirse boşanmaya kadar gider bu durum düzelmezse. Ben ve çocuğum bunlarla yaşamak zorunda değiliz. İnsan onurlu bir varlıktır. Onurumun zedelendiği yerde ben durmam desem bu kez onlar üzelecek yaşlı insanlar diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim
Siz de üzülüyorsunuz kimsenin umrunda mı Sizce, biraz kendinizi düşünün, eşinizle net konuşun...

İş yerinde patronuna da bağırıp çağırabiliyor mu ? Trafikte de millete sayıp sövüyor mu ? Yoksa sadece gücü yetene mi "öfke kontrol sorunu" var. Bu ne şeker ne öfke kontrol sorunu, bu düpedüz şımarıklık ve sevgisizlik.
Ben o kadar doluyum ki bu konuda. Anlatamam yani. Gidip tekrar boşayasım geldi eski herifi.
Bu saatten sonra bana ufacık sesini yükselten bi adam olursa karşımda onu o an duvara gömerim, net.
O derece tahammülüm yok bu ota boka sinirlenip kalp kıran heriflere.
Yahu elinin altında gül gibi seni düşünen, kalkıp sana kahvaltı hazırlayan bi kadın var.
Sıçayım afedersin pişmemişse pişmemiş, canı cehenneme.
Huzurunuzdan, sizin üzülmenizden önemli mi ?

Bikerede erkeğe alttan al dense bı kerede erkege karını düzelt idare et dense yok anacim usta olan bizleriz biz insan değiliz hep biz birsryler yapalimki şahane kocalarla şahane evliliklerimiz yürüsün.Sahane kocalar mükemmel babalar ya.Aman nazik toplum incinmesin.İste bu kadar cinnet bu kadar kaçan kaçana bu kadar ikiyüzlülük ondan oluyor.Hicbir erkek evliliği sürmeyen aldatan kumar oynayan yada öfkeli adama dur demiyor birdahami geleceksin dünyaya kov çek kuyruğunu gitsin anasının evine diyo rBende kadınların cengaver olanlarını bunlara papuç birakmayanlarini seviyorum beyim beyim diye hizmetli ruhlu kendince iyi birşey yaptığını sananlar aslında bu cinsiyet eşitsizliğinde bizi geriye düşürenler.İnsallah yeni nesilde daha güçlü daha haklarına sahip çıkan kadınlar yetiştirebiliriz .

yumurtadan kavga çıkamaz. kafasını lavaboya sokup oradan yedirecektiniz yumurtayı. böyleleri insan değil. bir köşeye pısıp kalırsanız kendinize de çocuğunuza da yazık edersiniz.

Peki siz hiç tepki göstermiyor musunuz?Bu bağırmak olur,küsmek olur,günlerce konuşmamak olur.Adam bedel ödemiyorsa bağırmaya devam eder tabii.Siz fazla iyi niyetlisiniz.Böyle anıram adama bir bardak su vermemelisiniz,siz kahvaltı hazırlıyorsunuz

Eşim genel olarak iyi ama arada sesini yükselten ve saygısız olabilen biri. 2 yıllık evliyiz, altı aylık bebeğimiz var. Mesela birgün otoparktan çıkamadım diye bunu aramıştım bağırarak konuşmuştu nasıl çıkamazsın, diye. Lohusa iken kurban bayramına denk geldiğinde buzluk doluydu etleri koyamamıştı. Ona çok bağırdı çağırdı. İş stresi çok fazla, kardeşleri kendisinden yüz cevirmiş, kardeşinin ve eşinin dışlayıcı davranışlarını çok kafaya takan biri. Pek yakın arkadaşlarının olduğunu söyleyemem. Normalde kahvaltı yapmadan işe giderdi simit vs yerdi. Şekeri sınırda olduğu için kahvaltı hazırlamak istedim kendisine. Yumurta az pişmiş soyulmuyor, diye bağırıp çağırdı ve yumurtayı çok sert bir şekilde lavabonun içinde parçaladı. Ben sana demedim mi iyi pişir, diye azarladı mutfakta. Ben de dişlerimi fırçalıyordum o an. Hiçbir şey söylemeden lâvaboya gittim hemen yumurta sesini duyunca.
Bu bizim ikinci evliliğimiz. Normalde birbirimizi sevdiğimizi düşünüyorum ama bazen de yok, beni sevmiyor aslında, diyorum içimden. Bu evliliğim de bitsin istemiyorum evladım var. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım? Öğretmenim şu anda ücretsiz izindeyim çaresiz kaldım
eşiniz sıkıntı biri ömür boyu böyle gider canım bence değişmez.takmam sabrederim dersen devam et yoksa ayrıl cocugunuz ilerde anksiyete sahibi biri olur bu ses yükselmelerinden.izindeyseniz bekleyin derim ama bu sürede düşünün iyice

Allahtan 2. Evlilik, asla değeriniz yok , eşiniz bencil, pislik herifin teki , bir de bu adamdan çocuk yapmışsınız, ya hu bir de öğretmensiniz! Biz öğretmenler böyle insanlara dur demezsek , had bilmezsek, yakamızdan söküp atmak isek zavallı, çalışmayan işi gücü olmayan kadınlar napsın, en okumuşu bile bu halde ise ...
Çalışmayanlari veya çalışamayanlari kibirinize yenik düşüp zavallilastirmaniz da bir öğretmene yakismadi. Günümüz öğretmenlerinin de bu egosu beni benden aldı. En okumuş siz mi oluyorsunuz onu hiç anlayamadım da ben . Evlilik hayatını meslekle nasil bagdastirdiniz? Çok kadin var çalışsa bile bosanamiyor . Sebebi yalnizlik korkusu etraf korkusu aile dırdırı çekmek istememek gibi uzar da gider. Konu sahibi de bunlardan birini yaşıyor. Ayrica bir öfke kontrol sorunu var zamanla düzelme ihtimali de var . Eğer tedavi görürse bi konuşsun bi doktora gitsin. Başkasının kocasına öfke kontrolü var diye pisliğin teki demenizde ayri bir fiyasko .Destek olmaya mi yorum yapıyorsunuz yersiz yere insanları üzmeye mi ? Allahim yarabbim ya sabir

X