- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Tatile giderken evi arkadaslara bırakacak olması peki?Valla şok sebebi durum
15 kişi iftarda ağırladım ama 20 kişi yatılı muhtemelen devreleri yandı konu sahibinin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatile giderken evi arkadaslara bırakacak olması peki?Valla şok sebebi durum
15 kişi iftarda ağırladım ama 20 kişi yatılı muhtemelen devreleri yandı konu sahibinin
napalım bu saatten sonra kadının canını mı sıkalım eşi iyi bir insanmış belli ki rica etti eşi de kıyamadı.. belki ayıp olacağını düşündüler karşıdaki kişiye
20*3=60*7=420 artı içecekler ve tatlı 500 civarı gitti paracıklarAynen madem kocası herkese acıyor karısına da acısın yemeği dışarda yedirsin. Bu adam resmen kadını enayi yerine koyuyor
Hayır adam mukemmel ve cok düşünceli biriymiş, konusahıbı kocan cok bencilmıs dedıgım de bana cevap olarak bunu yazdı.Aynen madem kocası herkese acıyor karısına da acısın yemeği dışarda yedirsin. Bu adam resmen kadını enayi yerine koyuyor
Tatile giderken evi arkadaslara bırakacak olması peki?
Haklısın ben şahsen param olmasa çıkıp bir yere gezmeye gitmem sınavdan 1 hafta önce param varsa karınca kararınca otel-pansiyon kalırım.., diğerleri akraba işte yok gelmeyin denmez kimseye de bir laf vardır misafir misafiri sevmez evvel sahibi hiç birini... belki ilk gelenler 2. Gelenleri görünce otele çıkarlarNiye kimse rahatsız olmuyor derken kalanlardan bahsettim, gittiğim evde onca insan olsa kalamam ki
Konu sahibinin canı sıkılmaz kocasının mukemmel oldugunu dusunuyor.Niye kimse rahatsız olmuyor derken kalanlardan bahsettim, gittiğim evde onca insan olsa kalamam ki
Adam kaşınmış resmen20*3=60*7=420 artı içecekler ve tatlı 500 civarı gitti paracıklar
Adam mükemmel bir el iyisiHayır adam mukemmel ve cok düşünceli biriymiş, konusahıbı kocan cok bencilmıs dedıgım de bana cevap olarak bunu yazdı.
Doktora adama koymaz niyeyse öyle hissettim tus var ya hafta sonuAdam kaşınmış resmen
Hahahahaha bencil dedim mukemmel dedi sustum, ondan daha iyi bilemeyiz sonucta. Tatile giderken evi arkadaslara bırakacaklarmıs bu aradaAdam mükemmel bir el iyisi
Ben bu acıdan hıc bakmamıştım mesela bende sadece kendımınkı harıc 5yastık varŞaka gibi ya.. O kadar yastık var mı evde 20 kişi ne demek :/ eşinde aşırı anlayışsızmış. Empati yapmaya baslıyırum şöyleee bir düşünürken yok içime sıkıntı bastı
Konu sahibinin canı sıkılmaz kocasının mukemmel oldugunu dusunuyor.
Fikrimi belirtirken acaba canını sıkar mıyım dıye dusunmuyorum ozaman cevabım samımı olmaz. ATTRAENTE yazdıklarında kotu hıcbısey yok buarada.
Kal diye ısrarla anahtar verildiği ıcın.Biri bana ev sahibi gittikten sonra onların evinde kalmanın sebebini yazabilir mi? Düşünüyorum ama çözemiyorum. Yakın akrabam bile olmayan birinde neden kalayım.