• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yirmi kişilik yatılı misafir

napalım bu saatten sonra kadının canını mı sıkalım eşi iyi bir insanmış belli ki rica etti eşi de kıyamadı.. belki ayıp olacağını düşündüler karşıdaki kişiye

Niye kimse rahatsız olmuyor derken kalanlardan bahsettim, gittiğim evde onca insan olsa kalamam ki

Aynen madem kocası herkese acıyor karısına da acısın yemeği dışarda yedirsin. Bu adam resmen kadını enayi yerine koyuyor
Hayır adam mukemmel ve cok düşünceli biriymiş, konusahıbı kocan cok bencilmıs dedıgım de bana cevap olarak bunu yazdı.

Niye kimse rahatsız olmuyor derken kalanlardan bahsettim, gittiğim evde onca insan olsa kalamam ki
Haklısın ben şahsen param olmasa çıkıp bir yere gezmeye gitmem sınavdan 1 hafta önce param varsa karınca kararınca otel-pansiyon kalırım.., diğerleri akraba işte yok gelmeyin denmez kimseye de bir laf vardır misafir misafiri sevmez evvel sahibi hiç birini... belki ilk gelenler 2. Gelenleri görünce otele çıkarlar

Konu sahibinin canı sıkılmaz kocasının mukemmel oldugunu dusunuyor.
Fikrimi belirtirken acaba canını sıkar mıyım dıye dusunmuyorum ozaman cevabım samımı olmaz. ATTRAENTE ATTRAENTE yazdıklarında kotu hıcbısey yok buarada.

15 kişiyi 3 gün misafir etmişligimiz var, eşimin iki dayısı geldi aileleriyle beraber.

Kahvaltıları yengelerle hazırladık, akşam yemekleri de 1 gün dışarıda yedik diğer 2 günde yine dışarıdan söyledik. O kadar kişiye yemek hazırlamak akıl karı değil çünkü. O kalabalıkta kimse konforda beklemiyor genelde.

Arkadaşların hala sizde kalması ve siz gittikten sonra kalacak olmaları çok mantıksız. İnsanlarda ki bu rahatlığı da hiç anlamayacagım sanırım.

Şaka gibi ya.. O kadar yastık var mı evde (: 20 kişi ne demek :/ eşinde aşırı anlayışsızmış. Empati yapmaya baslıyırum şöyleee bir düşünürken yok içime sıkıntı bastı

Şaka gibi ya.. O kadar yastık var mı evde :-) 20 kişi ne demek :/ eşinde aşırı anlayışsızmış. Empati yapmaya baslıyırum şöyleee bir düşünürken yok içime sıkıntı bastı
Ben bu acıdan hıc bakmamıştım mesela bende sadece kendımınkı harıc 5yastık var😂

Konu sahibinin canı sıkılmaz kocasının mukemmel oldugunu dusunuyor.
Fikrimi belirtirken acaba canını sıkar mıyım dıye dusunmuyorum ozaman cevabım samımı olmaz. ATTRAENTE ATTRAENTE yazdıklarında kotu hıcbısey yok buarada.

Biraz şamata yaptık ama üzüldüm esasen kadının haline, ben iki kişi yatılı misafirim olunca yatak yorgan havlu ne varsa yıkıyorum, banyo tuvalet iğneden ipliğe temizleniyor, misafirin ardından resmen koca evi kaldırıyorum bu kadar kalabalığı hayal bile edemem, elimde olmadan şakaya vurdum, konu sahibesi alınırsa affola

Biri bana ev sahibi gittikten sonra onların evinde kalmanın sebebini yazabilir mi? Düşünüyorum ama çözemiyorum. Yakın akrabam bile olmayan birinde neden kalayım.
Kal diye ısrarla anahtar verildiği ıcın.
Siz buna ragmen kalmazsınız eminim. Ama olaydaki kimse biz degil iste

Back