Aynen evimde 8 yastigim var biri eşim için ortopedik biri benim boyun fitigi yastigim canimi veririm yastigimi aslaEvimde toplam 8 yastık var, 4 ünü eşimle kullanıyoruz reflüm var, canımı veririm yastığımı verememmm6 da kırlent var kim kaparsa artık
Yok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor.Canim çıktı resmen.
Hepsi denk geldi aslında. Niyet bu degildi ama böyle oldu malesef. P.tesi tatile giderken evi de muhtemelen arkadaşlarına birakacagiz.
Kusura bakmayin cok pollyana bi insansınız. Yeni evlisiniz sanirim simdi ses çıkarmayıp sabir gösterdiğiniz seylere ilerde bi gün cok kötü patlayacaksiniz. Yok misafirler harika insanlar yok esim harika insan. Kusura bakmayin misafirler o kadar harika insanlar olsaydı ordu gibi dolusup evinizde 2 gun kalmazlardi. Arkadslar o kadar harika olsaydı size yerleşmezlerdi.Yok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor.Canim çıktı resmen.
merak ettim Pollyanna' nın nesi oluyorsunuz?Yok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor.Canim çıktı resmen.
Sayfalardır konuyu okuyorum kadının kocasına niye taktınız yahu iyi bir insandır fakat öyle denk gelmiştir olabilir böyle şeyler bir boşan demediğiniz kaldı. Herkesi tek tek alıntılayıp konu sahibinin eşinden dem vurmaya ne gerek var ki..Evet kocan bencil dedim cok iyi vemukemmel bırı dedi
Haklarını yemeyeyim gidelim dediler ama okulu var diye eşi ücretsiz izin almış zor olsun istemedik. Sonuçta ev evdir dedik. Zormuş diyorum şu an :)Hayir yani ustlerine kac kisi gelmis o arkadaslar nasil duruyor hala o evde?Pes piskinlige gel.
Arkadaş "bir derdim var " topigine kendisinin konu açtığını unuttu...kendi konusunda verdiği cevaplarla bizim saydığımız sorunları bertaraf ediyor ...eşi süper yardımcı,konuklar süper ,ev katedral genisliginde...yani aslinda sorun olan hicbirsey yokmerak ettim Pollyanna' nın nesi oluyorsunuz?
TamamSayfalardır konuyu okuyorum kadının kocasına niye taktınız yahu iyi bir insandır fakat öyle denk gelmiştir olabilir böyle şeyler bir boşan demediğiniz kaldı. Herkesi tek tek alıntılayıp konu sahibinin eşinden dem vurmaya ne gerek var ki..
Konuda geçen tüm misafirler eşinin misafiri olduğu ve durumun bu sekile dönüşmesinde rol sahibi olduğu için sanırım herkes konu sahibinin eşine yorum yaptı.Obur yandan ortada bir sıkıntı yoksa zaten arkadaş burada da konu acmazdiSayfalardır konuyu okuyorum kadının kocasına niye taktınız yahu iyi bir insandır fakat öyle denk gelmiştir olabilir böyle şeyler bir boşan demediğiniz kaldı. Herkesi tek tek alıntılayıp konu sahibinin eşinden dem vurmaya ne gerek var ki..
Şimdi kaç kişi var evdeHaklarını yemeyeyim gidelim dediler ama okulu var diye eşi ücretsiz izin almış zor olsun istemedik. Sonuçta ev evdir dedik. Zormuş diyorum şu an :)
Bence konu sahibinin sıkıntısı bu kadar kişiyi nasıl sığdırabilirim tarzı şeyler eşiyle ilgili bir problemi yok. Evet hiç olmamış ama bazen böyle üst üste gelebiliyor arkadaşlık bağlarını bilmiyoruz sonuçta o an hayır diyememiştir. Kadına yardım ediyormuş yani ortaklaşa yapıyorlarmış. Konu sahibini eşine karşı doldurunca bir şey geçmeyecek elimize ve kendisi de eşini korudu zaten. Benim ilgimi çeken bazı üyeler tek tek alıntılayıp konu sahibinin eşine vurgu yapmış sürekli hani 1 kere denir anlarım..Konuda geçen tüm misafirler eşinin misafiri olduğu ve durumun bu sekile dönüşmesinde rol sahibi olduğu için sanırım herkes konu sahibinin eşine yorum yaptı.Obur yandan ortada bir sıkıntı yoksa zaten arkadaş burada da konu acmazdi
Gel ya hu seni mi agarlayamayacagim :)) kalabalıkta farkedilmezsin bile :))Ben de geliyorum, bedava ev, yemek, gezmek fikri bana da cazip geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?