Evliliğim böyle devam etsin istemiyorum

Öncesinde sabah namazını kıldık. Ona sarıldım. Dün tarihi bir yere gittiğimizden bahsettik ne kadar güzel geçti her zaman farklı yerlere gidelim, dedik. Sonra beni öptü falan.Sonra benden yumurta pişirmemi istedi. Birkaç kere iyi pişir dedi ama ben az pişirmişim farketmeden. Bu şekilde
Olay sadcee bu ise sizin yoruma ihtiyacıniz yok . Et olayı arkadaş olayı bu tarz şeylerde eğer öncesi yok ise bu durumların. Arkanıza bakmadan gidin . Çünkü bu belirtiler sevmeyen bir adamın ne yaptığını bilmeyen hallerin. Çocuk da olunca arada kalmış. Boşanmak da işine gelmiyir .Ya bu kavgaların altinda bitiremediginiz bir kavga yatiyir birden bire aklına gelip size patlıyor ki bu da normal değil ya da Şizofreni başlangıcı. Ailesinde böyle birileri var mi ?

Anafikirden çok uzaksiniz ama 😃
Ayrıca öfke problemi olan insanlar kolay kolay düzelmez, hatta kötü huyu olupta düzelen insana pek denk gelmedim; yaşımda neredeyse 40. Içi kötü olana doktor ne yapsın?
Benimde yaşım nerdeyse 40 ve ben şizofren ya da hasta olmadığı müddetçe tedaviyle düzelen çok gördüm. Ayrica konuyu anafikirden uzaklaştıran kişi çalışmayanlari okumamış cahil gibi gösterip kendisinin öğretmen olduğunu da ısrarla belirtp meslek üzerinden anlam çıkarmaya çalışan kişidir. Ben değilim. Konuyu öğretmenlerle başlamasaydı bu yazışmaların hiçbiri olmazdı. Demeye çalıştığını çalışan çalışmayandan girmek yerine dümdüz karakterden girseydi daha çok kendini ifade edebilirdi. Ama o daha çok kendini ve egosunu ifade etmeyi tercih etti hepsi bu .

Valla o sizin tercihiniz :) Ben kimsenin kocasına bu platform da olsa demem .Ben adami zaten savunmuyorum. Ama konu sahibi belkide bazi konuları eksik anlatmıştır olamaz mi ? Belki bu durumun bir öncesi vardır ki ben kesinlikle oyle olduğunu düşünüyorum. Sadece sonuç odaklı gitmis . Oraya gelene kadar ne olmuş acaba ? Benim kocam bana vuramadigi için kapıya vurdu kapi kirildi . Ben ona çok sinirlendigim için yere bardak attim . ( evliliğin ilk zamanlari) O yumurtayı o lavaboya atti ama öncesinde ne oldu ? Durduk yere adam bunu yapıyorsa konu sahibinin buraya yazmadan teşhisi koyup uzaklaşması lazım normal insansa . Ama bence hala birseylerde kendini suçlu tutuyor ve emin degil. Buraya yazıyor. Bu konu bana geçmedi maalesef. Ayrica kimse çocuğu böyle bir ortamda büyüsün istemez. Bu bahsettiğiniz çok farklı bir konu . Burda her iki taraf da masum değil. Benim düşüncem bu .
Evet benim tercihim ve site kuralları izin verdiği sürece istediğimi yazarım. Siz de habire hakaret ediyorsunuz, ukala yazıp duruyorsunuz. Fikrini yorumunu beğenmediğiniz birine ukala yazma hakkınız var mı? Benim önceliğim bebek. Kimse bir bebeğin önünde bunları yapamaz. Adamı aklayacağım diye ne telaş ettiniz. Yumurta istediği gibi olmayınca lavaboya atma hakkı mı oluyor? İnsan gibi söyleyemiyor mu? Otoparktan çıkamayınca aradı diye bir sürü hakaret etme hakkı mı var? Kadın niye ille bir şey yapmış olsun? Kışkırtmış mı adamı gelsin bebeğin önünde olay çıkarsın diye? Hiç bir anne çocuğu bunlara maruz kalsın istemez. Yani şiddet gösterileri için haklı bir sebepleri mi var bu adamların? Patronlarına gık diyemiyorlar, o öfkelerini bir güzel kontrol ediyorlar oysa ki. Çoluk çocuk korkutmak daha kolay.

Hala devam ediyorsunuz farkinda misiniz ? Ecde oturan herkes okumamış mi oluyor? Algilarim çok yerinde ve ne kadar kibirli egolu biri oldugunuz konusunda kesinlikle netim . Konuşma tarzınız bile ukala . Ay ne alakaymıs .İşte bu üslupta öğretmenler görüyor bu Türkiye !Eğitimciymis bide . Eğitmenlerin kıstasini kocasi ile problemi olan kadınla mi belirlediniz? Neyse daha çok şey söylerdim de sizin gibi egitimcilik oynayan biri yüzünden ceza almak istemiyorum. Sizi ukalaliginizla basbasa bırakıyorum!
Kusura bakmayın hiç sizinle uğraşamam, aşağılık sendromu yaşayan sizsiniz , belli ki bir yaranız var da gocundunuz, yorumumda asla hiçbir kadını aşsağilamadim, aksine eğitimci insan da hakkımı savunmayacaksa bu toplumda okumamış etmemiş kadına da kimse laf söyleyemez artık dedim , burda okumamış , çalışmamış kadınları linçliyorlar ya hani 🙄 Ukala mı 🤣 Ukala görmemişsin sen ...

Benimde yaşım nerdeyse 40 ve ben şizofren ya da hasta olmadığı müddetçe tedaviyle düzelen çok gördüm. Ayrica konuyu anafikirden uzaklaştıran kişi çalışmayanlari okumamış cahil gibi gösterip kendisinin öğretmen olduğunu da ısrarla belirtp meslek üzerinden anlam çıkarmaya çalışan kişidir. Ben değilim. Konuyu öğretmenlerle başlamasaydı bu yazışmaların hiçbiri olmazdı. Demeye çalıştığını çalışan çalışmayandan girmek yerine dümdüz karakterden girseydi daha çok kendini ifade edebilirdi. Ama o daha çok kendini ve egosunu ifade etmeyi tercih etti hepsi bu .
Öğretmenler bir toplumun aynasıdır, rol modelidir elbette bir eğitimci haklarını herkesten daha iyi bilmeli , ne tuhafsın 😏

Öğretmenler bir toplumun aynasıdır, rol modelidir elbette bir eğitimci haklarını herkesten daha iyi bilmeli , ne tuhafsın 😏
Katılıyorum ama öğretmen de bir insan ve evladı uğruna evliliğini direk bitirme yerine kurtarmak için çaba sarf etmesi ne kadar mücadeleci olduğunu göstermez mi?

Kusura bakmayın hiç sizinle uğraşamam, aşağılık s komlendromu yaşayan sizsiniz , belli ki bir yaranız var da gocundunuz, yorumumda asla hiçbir kadını aşsağilamadim, aksine eğitimci insan da hakkımı savunmayacaksa bu toplumda okumamış etmemiş kadına da kimse laf söyleyemez artık dedim , burda okumamış , çalışmamış kadınları linçliyorlar ya hani 🙄 Ukala mı 🤣 Ukala görmemişsin sen ...
Sayende en güzelini gördüm teşekkürler :) zira ben de seninle uğraşamam .Çünkü egolu insanların tepki gördüklerinde ' Ay sende de ne asagilik kompleksi var ' gibu kliselesmis savunma cümlelerine başvurdunuz. Bundan sonra size ne denir Allah ıslah etsin denir 😆

Evet benim tercihim ve site kuralları izin verdiği sürece istediğimi yazarım. Siz de habire hakaret ediyorsunuz, ukala yazıp duruyorsunuz. Fikrini yorumunu beğenmediğiniz birine ukala yazma hakkınız var mı? Benim önceliğim bebek. Kimse bir bebeğin önünde bunları yapamaz. Adamı aklayacağım diye ne telaş ettiniz. Yumurta istediği gibi olmayınca lavaboya atma hakkı mı oluyor? İnsan gibi söyleyemiyor mu? Otoparktan çıkamayınca aradı diye bir sürü hakaret etme hakkı mı var? Kadın niye ille bir şey yapmış olsun? Kışkırtmış mı adamı gelsin bebeğin önünde olay çıkarsın diye? Hiç bir anne çocuğu bunlara maruz kalsın istemez. Yani şiddet gösterileri için haklı bir sebepleri mi var bu adamların? Patronlarına gık diyemiyorlar, o öfkelerini bir güzel kontrol ediyorlar oysa ki. Çoluk çocuk korkutmak daha kolay.
Genelde böyle kişiler haklarını arayamadığı için şiddeti normalleştirirler, konu sahibinin eşi kolaysa patronuna, müdürüne atsın yumurtayı, öfkesini kontrol edememiş miş bak bak bak , nedense bir tek karısına sıra gelince o öfke zaptedilemiyor, bariz psikolojik şiddet bu ...

Ben kimseyi savunmuyorum . Adam yumurtayı kırdı ama onces
Cahille sohbeti kesmek gerek , iyi geceler bu kafayla aynen devam ...
He işte son cümleyi de kurdun aferin sende böyle devam 😆

Katılıyorum ama öğretmen de bir insan ve evladı uğruna evliliğini direk bitirme yerine kurtarmak için çaba sarf etmesi ne kadar mücadeleci olduğunu göstermez mi?
Lütfen kocanızı başka kadınlardan kurtarın ve evli kalın mümkünse, yumurta fırlatan eşinize sarılın ve uyuyun 😅

Ukala hakaret değildir küfür mü ettim ? Başkasıyla konuşmamda size hesap vermicem . Konuları çok baksa yerlere tanımışsıniz. Ben burda durumu anlamaya adamın niye yaptığını çözmeye çalıştım. Ben konu sahibine ne demek istediğimi de anlattım.

O çaba iki taraflı olmalı. Niye hep siz mücadeleci olasınız? Çocuğu babanızın evinden mi getirdiniz? O da sorumluluk hissetmiyor mu bebeğe? Eşim yüksek sesle hapşırdığı ve kızımı uykudan çığlık atarak uyandırdığı için dünyasını dar etmiştim. Şiddet yok, bağırma çağırma yok, duvarda eşya kırma yok, boş bulundu ağzını burnunu kapatmadı sadece. Kuzenim 2. evliliğini hem de kimsenin onaylamadığı biriyle yaptı. Ailedeki herkes, sakın elalem ne der deme, 2. evliliğim boşanamam deme hepimiz arkandayız dedik.

Bu öfke sorunlu adamlar nedense güçleri yettiğine sorunlular. Mesela trafikte izbandut gibi adama denk gelse kusura bakma abi deyip öfkelerini kontrol ediveriyorlar. Ya da müdürleri ikaz edip uyarınca peki efendim deyiveriyorlar.

Neyisedacım haziran annelerinde daha önce konuşmuştuk eşinle ilgili bir şeyler anlatmıştın. Öncelikle ben direkt boşan diyen tayfadan olamıyorum çünkü seni biraz tanıyorum.
Bence eşine daha önceki bu kontrolsüz davranışlarında yeteri kadar tepki göstermemişsin. Bu nedenle eşin de yüz bulup buna devam ediyor. Lohusa zamanlarını da hatırlıyorum gerçekten üzdü seni. O yüzden net olmalısın şu şu davranışları artık kaldıramıyorum devam etmesini istemiyorum demelisin. Üstelik artık annesin ve sorumluluğun çok daha farklı. Kendisine bir evlat vermişsin biraz kendine çeki düzen vermesi gerektiğini anlatmalısın. Evet şeker gerçekten sinir yapar ama bunu bahane olarak kabul etmemelisin çünkü artık o evde büyüyen bir bebek var bunlara şahit olup psikolojisini bozma hakkımız yok. Canım inşallah çok mutlu olursun senin için tek duam bu.

Sevgi evlilik mücadele kelimesi ile bağdasmıyor. Seven sevdiğine o kadra kolay sevgi değer saygı veriyorki. Yani mücadele diye bir olay yok, evliyken meddi problem ile mücadele olur Allah korusun sağlık ile olur ama sevgi saygı ile mücadele olmaz.
Ek olarak kocanızı alın karşınıza konuşun bana bunları yapıyorsun. Ben bunları çekmek zorunda değilim. Öfke problemin de var git tedavi ol. Bu evlilik iyiye gitmiyor.

Sevgi evlilik mücadele kelimesi ile bağdasmıyor. Seven sevdiğine o kadra kolay sevgi değer saygı veriyorki. Yani mücadele diye bir olay yok, evliyken meddi problem ile mücadele olur Allah korusun sağlık ile olur ama sevgi saygı ile mücadele olmaz.
Ek olarak kocanızı alın karşınıza konuşun bana bunları yapıyorsun. Ben bunları çekmek zorunda değilim. Öfke problemin de var git tedavi ol. Bu evlilik iyiye gitmiyor.
O güçlü sevgi kalmadı buna o kadar eminim ki. Sevgi cılız olunca en küçük bir rüzgarda bile sarsılıp örselenmesi kolay oluyormuş. Evet sevgisizlik var , saygısızlık var, değersizlik var. Boşanmayı kesinlikle istemediğini belirtti ama bu sevdiğinden değil işte bunu biliyorum. Çocuk için, toplum için vs. Ben kendimi değiştirmezsem bu sevgisizlik ve değersizlik iyice büyüyecek bunu da biliyorum. Her şeyin merkezi benim. Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Telefonumda engelli. Kahvaltı ve yumurta birgün boyunca öylece kaldı. Hepsini halledip işe gitti. Şekerden dedi bundan sonra tekrar hazırlamamı istedi bir de yüzsüzce. Bitti artık o iş dedim. İş stresi varmış vs. Ben senin stres topum muyum, dedim . İş yerinde herkese bağırıyormuş ben herkes değilim, dedim . Doğum hediyesi istiyorum dedim bir de kabul etti

Ne yapmalıyım? Annesini arayıp alın oğlunuzu karşınıza konuşun. Gerekirse boşanmaya kadar gider bu durum düzelmezse. Ben ve çocuğum bunlarla yaşamak zorunda değiliz. İnsan onurlu bir varlıktır. Onurumun zedelendiği yerde ben durmam desem bu kez onlar üzelecek yaşlı insanlar diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim
Sana ne yahu onun ailesinden, senin çocuğuna aynılarını yapacak ileride. Yaşlılar üzülürse üzülsün? Bahane buluyorsun bence.

İkinci evlilikte tecrübeli olmak gerekiyordu hemen çocuk yapmasaydınız keşke. Bu adam bir gecede böyle olmamıştır.

Adamı karşınıza alın konuşun o sırada ses ya da kamera kaydı alın çirkinleşirse elinizde kanıt olsun. Bebeğiniz var gidecek birisi varsa kendisi. Siz böyle sustukça iş şiddete gelecek farkında mısınız?

X