- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edilen yardım zaten gorgu kuralı bızahmet etsinler eve yerlesmısler.
Tatile giderken konu sahıbı evin anahtarını arkadaşlara bırakacakmıs
Herkes yatağı düşünmüş de, benim ilk düşündüğüm yer maalesef tuvalet oldu.
20 kişi tek tuvalet?
Kadınlar 1 oda da erkekler bir oda da yerlere battaniye atılacak mecbur yerde yatacaklar. Kaos is comingBir evde kaç yastık, kaç çarşaf, kaç havlu olabilir ki düşünemedim şimdi, aklımı banyodan alamıyorum bi türlü, umarım sigara içende yoktur diye geçiyor içimden, ay felaket tellalı gibi oldum gece gece töbe yarabbi
Allah iyiliğini versin yaaaBenimde aklıma ilk o geldi, makaraya döndü mevzu tuvalet yüzünden, halbuki kadıncağız felaketle başbaşa
üHepsi denk geldi aslında. Niyet bu degildi ama böyle oldu malesef. P.tesi tatile giderken evi de muhtemelen arkadaşlarına birakacagiz. Bundan yana rahatsız değilim sadece cooookk yoruldum insanlardan... Ev 4 oda, büyük. Salon da var. Yatak yeteri kadar yok. Ne olacak bilmiyorum bunu. Yastık bile yok ki o kadar
Bir insanın yazdıgı her kelimesi mi dogru olur? Valla olurmus, eline saglık aryaEvet onu okuduktan sonra artik konunun gerçekliğinden şüphe ettim. Kimse 20 misafir ağirlarken "ayy canil koçişçiğim" demez. Bunu en koçişçi kezban bile yapmaz. Hele evi arkadaşlara birakmak aboo! Yani bence dalga geçiliyor artik.
Benimde aklıma ilk o geldi, makaraya döndü mevzu tuvalet yüzünden, halbuki kadıncağız felaketle başbaşa
Ben konu sahibine üzüldüm kendi başıma gelse ne yapardım diye empati yaptım geçen aylarda 1 günlüğüne 5 kişi yatılı misafir geldi canım çıktı yatılı misafir zor işMasraf etmesinlermis. Gezmek isteyen insan bi zahmet masraf etsin bence.. deee konu sahibinin kocisi cok
Mukemmel cok dusunceli
Ben konu sahibine üzüldüm kendi başıma gelse ne yapardım diye empati yaptım geçen aylarda 1 günlüğüne 5 kişi yatılı misafir geldi canım çıktı yatılı misafir zor iş
Maşallah eşinin düşünceli hali böyleyse düşünmese ne olurdu kimbilir
Neyse kınamayalım şimdi başımıza gelmesinEvet kocan bencil dedim cok iyi vemukemmel bırı dedi
Ben benimkini bosandımNeyse kınamayalım şimdi başımıza gelmesin
Ben vasat kocamla çok mutluyum şahsen böyle mükemmel olsaydı ne yapardım bilmem
Bir insanın yazdıgı her kelimesi mi dogru olur? Valla olurmus, eline saglık arya
Once hepimiz uzulduk.Teşekkür ederim.
Ayrica burdan konu sahibine yine teşekkür etmek isterim. Gece gece acaip güldüm. O nerede siçacaklar videosunu ilk defa gördüm
Burdaki tepkiler harika yaa!