Yok kız ne mankeni 155 boyla anca toparlamış oluyorum
Güzel canım kilon maşallah
İnşallah canım hepimiz hedefimize ulaşırızolsun canim.allah soyletti. Olacaksin.insallah
Ben de b-fit e gidiyorum :) bir ayda 6 kilo verdim:) Düzenli olarak giderseniz işe yarıyor :):)b-fit yetersiz kalabilir kuzum ekstra birşeyler eklemelisin
olmadı yeni bir topic açarız isim düşünün açalım yeni yıla
günaydıın canımHepinize gunaaydiiinnn guzel bir gun olsun
Afiyet olsun canıımSabah; 07:45 - 1 kupa sütün içine 15 gram yulaf ve 1 çay kaşığı tarçın kaynatıp içtim
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:10 - 1 kase domates çorbası + 1 ad.ızgara tavuk + 3 yeşil acı biber
Ara; 1 kupa nescafe sade şekersiz
Akşam; Yarım kaseden biraz fazla mercimek çorbası + 8 istavrit tava (ufaktı balıklar) + 2 kase yeşil salata
Sporlarım; 40 dakika yürüyüş
Proteinim 73e çıktı dün ve ben buna bayıldım karbonhidratım 50ler de kaldı
Hepinize gunaaydiiinnn guzel bir gun olsun
günaydıın canım
bol eksili bir gün olsun inşaallhh
Afiyet olsun canıım
nehirnill proetini felan masil olctun. menun gayet iyi cnm alisiyor insan bi yerden sonra:)Sabah; 07:45 - 1 kupa sütün içine 15 gram yulaf ve 1 çay kaşığı tarçın kaynatıp içtim
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:10 - 1 kase domates çorbası + 1 ad.ızgara tavuk + 3 yeşil acı biber
Ara; 1 kupa nescafe sade şekersiz
Akşam; Yarım kaseden biraz fazla mercimek çorbası + 8 istavrit tava (ufaktı balıklar) + 2 kase yeşil salata
Sporlarım; 40 dakika yürüyüş
Proteinim 73e çıktı dün ve ben buna bayıldım karbonhidratım 50ler de kaldı
inslh canim gidecek kilocuklar azimleegünaydıın canım
bol eksili bir gün olsun inşaallhh
iyiyim kuzum sen nasılsııngunaydin chaant.nasilsin yesilelmam nehirnill afiyet olsun. yulafi nerden temin ediyorduk cnm.bu arada dun aksam kucuk bi kase mantari nohut suluu ve bol.salata yedim.bu bi saat kadaryuruyus 500 ip atladim sabak 69.3 tum yarim.kilo gittigine inanadim bi gunde.:)
Fatsecret programını takip ediyorum canım günlük yediklerini yazıyorsun o aldığın gıdalarla hem kalorini hem protein yağ oranlarını falan veriyor sana öneririm pc den de takip edebilirsin telefonuna inmiyorsanehirnill proetini felan masil olctun. menun gayet iyi cnm alisiyor insan bi yerden sonra:)
Canım teşekkür ederim:)) ve hiç kaçamak yapmadım anlatıcam şimdi:)Maşallah canım aman dikkat et tam oturmadan 59 a geri çıkmaNice mutlu huzurlu senelere inşallah
Anneme dedim balık olsun evde ben yapamıyorum böreği çöreği bırak dedim
Güzel ihtişamlı bir şey bulmalıyız
Canım teşekkür ederim:)) ve hiç kaçamak yapmadım anlatıcam şimdi:)
Dün ben kahvaltı yapmamıştım, akşam yemeğe gittik düğünümüzün olduğu yere:) ben zeedaçallı tavuk yedim, yanında biber domates ve 1 kaşık pilav geldiihiç meze de yemedim ohhh kaçamak yapmamış oldum:)) bir çatal pasta aldım, ondan da yemedimm süper oldu yaniii
Kızlar menüm:)
Sabah
Çeyrek simit
Çay
Öğle
Yok
Akşam
Kahvaltı yapıcaz
Menemen(4 yk)
Beyaz peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek(belki) kızarmış kepek
Akşam da yürüyüş varr, hem de sanırım karda
Benim iradem mi asıl ben sen ve charmant ın iradenize hayranım..İradene hayran kaldım azmin sonunu göreceksin inşallah
Menün çok güzel canım ama karda yürüme derim düşersin Allah korusun evde hareketler de yapsan aynı işi görür
Benim iradem mi asıl ben sen ve charmant ın iradenize hayranım..
Menb üşengeçlikten kahvaltı hazırladım. :)) kar olayı da şuan gözümde büyüdü zaten, haklısın evde hareket etmeliyim
Aaa uğramadı mı hiç??? Bugün var mıydı onun doktor kontrolü diye düşündüm ama hatırlamadım, dur bakalım akşam olsun da mesaj atarız olmadı..charmant bugün uğramadı hiç merak ettim Canım şuanda çok fena şeyler istiyor ama eve gidip mercimek çorbamla ıspanağımı yemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?