- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyin bi zamanı vardır sıkma canınıMerhaba kızlar.. Bugün regl oldum, hem hamile olmadığım için canım sıkıldı, hem de ağrım var çok.. Gelelim menüye
Sabah
1 dilim kaşar
2 dilim sucuk
1 dilim kepek ekmek
Öğle
Yok
Akşam
3 yk nohut
1 yk pilav
2 yk yoğurt
Herşeyin bi zamanı vardır sıkma canını
Sağ ol canım benim.. Evet zamanı var demek daha:)Herşeyin bi zamanı vardır sıkma canını
Çok iyisin canım maşallahMerhaba kızlar.. Bugün regl oldum, hem hamile olmadığım için canım sıkıldı, hem de ağrım var çok.. Gelelim menüye
Sabah
1 dilim kaşar
2 dilim sucuk
1 dilim kepek ekmek
Öğle
Yok
Akşam
3 yk nohut
1 yk pilav
2 yk yoğurt
Nasip degilmis canim. İnslh bidahakine regl olmazsin sikma canini.Merhaba kızlar.. Bugün regl oldum, hem hamile olmadığım için canım sıkıldı, hem de ağrım var çok.. Gelelim menüye
Sabah
1 dilim kaşar
2 dilim sucuk
1 dilim kepek ekmek
Öğle
Yok
Akşam
3 yk nohut
1 yk pilav
2 yk yoğurt
Hepsinden azar azar yemissin cnm dengelersin. Haftada tam bi.kilo gidiyormu sendenSabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase tarhana çorbası acılı + 4 ad.brüksel lahanası zeytinyağlı + 1 ad. mezgit fileto + 2 ymk kaşığı patates salatası + 1 çtl helva
Ara; 15:30 - 1 sade nescafe şekersiz + 2 çtl çikolatalı yaş pasta (iş yerinde yılbaşı kutlaması sebebiyle)
Akşam; 20:00 - 3 ad.hamsi + 3 ad.ufak köfte + 2 ad.mantar + 2 ad.tavuk eti ufak + yarım kase yeşil salata(eşimin yılbaşı yemeğiydi şirketle beraber o sebepten tattım hepsinden doymadan döndüm ama)
Maşallah canım akşam yemeğinde et balık tavuk hepsini yemişsin :)Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase tarhana çorbası acılı + 4 ad.brüksel lahanası zeytinyağlı + 1 ad. mezgit fileto + 2 ymk kaşığı patates salatası + 1 çtl helva
Ara; 15:30 - 1 sade nescafe şekersiz + 2 çtl çikolatalı yaş pasta (iş yerinde yılbaşı kutlaması sebebiyle)
Akşam; 20:00 - 3 ad.hamsi + 3 ad.ufak köfte + 2 ad.mantar + 2 ad.tavuk eti ufak + yarım kase yeşil salata(eşimin yılbaşı yemeğiydi şirketle beraber o sebepten tattım hepsinden doymadan döndüm ama)
Degilmi patron olmayinca insci.napsin
Canım değişiyor başladığımdan beri genel olarak ortalama 1 kilo ama mesela geçen hafta 1200 dü ondan önce 600 falandı sanırım böyle böyle dengeliyor galibaHepsinden azar azar yemissin cnm dengelersin. Haftada tam bi.kilo gidiyormu senden
Evet komşum getirdi balık biz yemeye çıkmadan gittiğimiz yerde de servis tabağına hepsini koymuşlar eşimin iş yeri yemeğiydi yavaş yavaş yedimMaşallah canım akşam yemeğinde et balık tavuk hepsini yemişsin :)
Bende dün olmam lazımdı olmadım canım. Garip garip ağrılar var karnımda kasıklarımda olacağım herhalde. Napalım nasip canım neyse hayırlısı o olsun. Menün çok iyi canım. Biz bebek olana kadar zayıflamaya ağırlık verelim ince ince hamile kalalım inşaallah :)Merhaba kızlar.. Bugün regl oldum, hem hamile olmadığım için canım sıkıldı, hem de ağrım var çok.. Gelelim menüye
Sabah
1 dilim kaşar
2 dilim sucuk
1 dilim kepek ekmek
Öğle
Yok
Akşam
3 yk nohut
1 yk pilav
2 yk yoğurt
Az yemişsin zaten tadımlık olmuş hepsiCanım değişiyor başladığımdan beri genel olarak ortalama 1 kilo ama mesela geçen hafta 1200 dü ondan önce 600 falandı sanırım böyle böyle dengeliyor galiba
Evet komşum getirdi balık biz yemeye çıkmadan gittiğimiz yerde de servis tabağına hepsini koymuşlar eşimin iş yeri yemeğiydi yavaş yavaş yedim
Evet canım doymadım zaten bir de göbecikler attık gittiAz yemişsin zaten tadımlık olmuş hepsi
İyisin masallah. Kizlar hepiniz calisiyormusunizMenüm:
Sabah: 1 yumurta, zeytin, peynir, yeşillik
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, 2 tane küçük kuru dolma, 2 kaşık yoğurt, salata
Akşam: Tarhana çorbası, 2 kaşık zeytinyağlı pırasa,
Yemekten sonra çayla 3-4 tane kestane :)
kırarsın canım merak etmeDegilmi patron olmayinca insci.napsin
Yesilelmam bende dayanamayip artik her sabah gizumu acar acmaz tartiliyorum:)
Suu 69 un belinide kirsaydim bir
canım maddi imkanın varsa diyetisyenden destek alsana yardımcı olur sanaİyisin masallah. Kizlar hepiniz calisiyormusuniz
Disarda olunca cok bisey yiyesi gelmez insanin heralde.
Ben caliadigim icin evdeyim. Sizinki kadar cok cok az olmasada bende oyle cokta yiyor sayilmam aslinda. Spor ve 2.5 litre suyumuda aksatmiyorum
Neden ben az veriyorum neden neden neden. İsyaaaaaan kiloyaaaa:d
Sabrun cemil:)Canım değişiyor başladığımdan beri genel olarak ortalama 1 kilo ama mesela geçen hafta 1200 dü ondan önce 600 falandı sanırım böyle böyle dengeliyor galiba
Evet komşum getirdi balık biz yemeye çıkmadan gittiğimiz yerde de servis tabağına hepsini koymuşlar eşimin iş yeri yemeğiydi yavaş yavaş yedim
Ben çalışıyorum yaklaşık 13 senedir :) Kilo bende çok az veriyorum canım. Çok zor veriyorum. Spor yapamıyorum. Hem vaktim yok hem çok zor geliyor. Sabahın köründe kalkıyorum. Haftanın 3- 4 günü dışarlardayım. Hafta sonuda ev işleri. MAlesef spor yapasım gelmiyor vallahi istesem evde yaparım ama hiç sevmiyorum.İyisin masallah. Kizlar hepiniz calisiyormusuniz
Disarda olunca cok bisey yiyesi gelmez insanin heralde.
Ben caliadigim icin evdeyim. Sizinki kadar cok cok az olmasada bende oyle cokta yiyor sayilmam aslinda. Spor ve 2.5 litre suyumuda aksatmiyorum
Neden ben az veriyorum neden neden neden. İsyaaaaaan kiloyaaaa:d