- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Göreceksiniz tabi ki canım eminim azimle hepimiz çok iyi olacağızmaşallah canım sana inşallah bizde o günleri görürüüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göreceksiniz tabi ki canım eminim azimle hepimiz çok iyi olacağızmaşallah canım sana inşallah bizde o günleri görürüüz
Benimde öyle şiş bir karın sinir oluyorum.Benimde regl tarihim bu hafta içine denk geliyor canım karnım şiş ama soğuk algınlığından dolayı bakalım önemli olan pes etmemek elbet vereceğiz ulaşacağız hedeflerimize
O kadar reze içtim gün kurusu kayısı yedim bana mısın demedi dün beyaz leblebi de yedim yok + kilo olarak geri döndü leblebiler çalıştırmadı bağırsaklarımıBenimde öyle şiş bir karın sinir oluyorum.
aksama bol acili bulgur pilavi yada cig kofte ye kuzum ama az degil doyana kadar sonra bak nasi wcye gidiyorsunEvet kuzum şükürler olsun 55 kalamadı üzerimde nasipse 54 de sevmemiş beni çabucak gitmek istiyor gibi Ama inanır mısın karnım çok şiş afedersin soğuk almışım kayısı yediğim halde lavaboya tam olarak çıkamıyorumkarnım şiş
Maalesef yiyemem kuzum akşama annemlere gidiyorum paluk var salatayla yiyeceğim Yarında yemeğim var ıspanak yemeği sanırım çarşamba akşamına kalır çiğ köfte hiçte fena olmazdı yaaksama bol acili bulgur pilavi yada cig kofte ye kuzum ama az degil doyana kadar sonra bak nasi wcye gidiyorsun
Ne kadar vermissin iste buuuu tebrik ederim nice mutlu yillara esinle birlikte canimGüncel kilom 58,5! Nihayet kırıldı şu 59un inadı:)
Kızlar bugün benim evlilik yıl dönümün kaçamaj yapabilirim öptüm sizi
Ohh ohhh gelsin paluklaarrrSabah; 07:45 - 1 kupa sütün içine 15 gram yulaf ve 1 çay kaşığı tarçın kaynatıp içtim
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:10 - 1 kase domates çorbası + 1 ad.ızgara tavuk + 3 yeşil acı biber
Arada yine nescafem olur bugün kayısımı almayı unutmuşum yanımaAkşam annemlerdeyiz mercimek çorbası istavrit tava ve yeşil salata var yaşasın protein günü
Halledelim kuzumee kızlar pazartesi 2016 da olucaz artık yeni grubumuzu halledelim charmant
Maşallah canım aman dikkat et tam oturmadan 59 a geri çıkmaNice mutlu huzurlu senelere inşallahGüncel kilom 58,5! Nihayet kırıldı şu 59un inadı:)
Kızlar bugün benim evlilik yıl dönümün kaçamaj yapabilirim öptüm sizi
Ohh ohhh gelsin paluklaarrr
Isim bulun topigimize amaa bekliyorum
Canım tebrik ediyorum senii :)Bu arada kahvtim iki catal mantar sote. Bi dilim.beyaz peynir. İki catal bal bes yesil zeytin bi dilim.ekmek.
Ara yesilcar
ogle uc kasik.bulgur pilavi ve yogurtt.
Aksam belli dehil.
Benimde70 in inadi kirildi kizlar sonunda
c
guncel kilom69.8
öyle demee kız sende veriyorsun işte kiloCharmant ve glutmi puslu havayu iutunuzden atmaniza sevindim:)
chatmant cok iyusun ular 55 bile olursun sen hic.merak etme:)
Pas 65 bi kilon kalmis bir haftada cok rahat girersinsin65 le
yesilelmam kiz.kiskanmaya kimseyi cunku burda seni.kiskanan biri var:).
Nehirnil daha ne olsun manken gibi hozukuyorsun:)
aklıma gelmiyor ki tatlıım hiççIsim bulun topigimize amaa bekliyorum
Charmant ve glutmi puslu havayu iutunuzden atmaniza sevindim:)
chatmant cok iyusun ular 55 bile olursun sen hic.merak etme:)
Pas 65 bi kilon kalmis bir haftada cok rahat girersinsin65 le
yesilelmam kiz.kiskanmaya kimseyi cunku burda seni.kiskanan biri var:).
Nehirnil daha ne olsun manken gibi hozukuyorsun:)
Bu arada kahvtim iki catal mantar sote. Bi dilim.beyaz peynir. İki catal bal bes yesil zeytin bi dilim.ekmek.
Ara yesilcar
ogle uc kasik.bulgur pilavi ve yogurtt.
Aksam belli dehil.
Benimde70 in inadi kirildi kizlar sonunda
c
guncel kilom69.8
Saol canim brnim:) inanki bende mutlu oluyoru sende cok gayret ediyorsun .öyle demee kız sende veriyorsun işte kilo
sadece sabret biraz
ben çok sabrediyorum inan ki o yüzden böyle gidiyor gram gramm
ama sende kg verirsen inan ki kendim vermiş kadar sevincem
o yüzden hep beraber yola devam sonuna kadar